NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

0

FØLG MEG

Følg meg gjerne på bloggens Facebook-side / HER /

Min Instagram konto er : Norahvem

Add meg som venn på blogg.no ved å trykke på plusstegnet under profilbildet. • 4

  LITT OM MEG

  Jeg heter Nora Sveen og bor i Oslo med kjæresten min Dag Rikar og dvergpinscheren vår Minna. ♫ ♪ Jeg liker å høre musikk, å reise, lese, trene, drikke kaffe og litt til. På bloggen skriver jeg om min hverdag, psykisk helse, litt om mine tanker og meninger, og litt om trening.  Det er viktig og godt for meg å kunne uttrykke det jeg føler, og det er flere måter jeg kan gjøre det på; f.eks gjennom musikk og bloggen. Jeg skriver mest for min egen del - ofte roer tankene seg litt hvis jeg får skrevet dem ned - men også fordi jeg vil dele mine historier på godt og vondt. Slik kan andre få ett innblikk i min hverdag som psykisk syk, med opp- og nedturer. For meg er ærlighet viktig, og jeg vil at det skal være plass til å være den man er. Det siste jeg vil er å måtte fortsette et liv der jeg må gjemme meg bak masken min, bygge en fasade for å "passe inn" i resten av verden. Jeg er meg selv og gjør så godt jeg kan - både på gode og vonde dager.

  Jeg har måtte oppleve mye vondt i livet mitt, og det har gjort ting vanskelig og utfordrende for meg. Helsa har måttet bli førsteprioritet og det viktigste for meg akkurat nå, og derfor går jeg i behandling og fokuserer på å bli bedre. Jeg jobber hver dag for å få et godt og friskere liv. Som dere forstår er psykisk helse et vitkig tema for meg, og jeg skriver derfor også om det på bloggen. Jeg prøver også å gjøre det mindre tabu å snakke om psykisk helse, og skriver derfor så åpent og ærlig om hvordan det er å leve med psykiske lidelser.   ♡

 • 7

  BILDER

  Her har jeg samlet forskjellige bilder som får meg til å smile.
   Det kommer til å komme flere bilder her, etterhvert som bilder blir tatt.
   Det gir meg og dere lesere muligheten til å se tilbake på gode tider og fine bilder - også ved senere anledninger.


  //  Vær snille å ikke kopiere bildene, de er personlige  //   ♥    Berlin 2011/2012    ♥ 
  Min første tatovering  Flere skal det bli.. (hvis du vil vite hvorfor jeg tok denne tatoveringen, kan du lese det HER)

  Vi fant skikkelig god kaffe på rundtur i byen, og vi kjøpte oss stor Caffe Latte og stor Iskaffe. Jeg ser ganske blid og fornøyd ut.   ♥   Rhodos, Hellas 2011/2012   ♥   Vi var på lang gåtur i 30 +, det gikk overraskende bra som dere ser.


  ♥    Diverse bilder    ♥   ♥  Lillesøster Hella og hunden vår Bårek  ♥       ♥   Verdens beste lillesøster  

  Meg som liten. 

  2014
  Håper dere likte bildene 

 • 2

  Kontakt meg

  Hvis noen vil kontakte meg / sponse e.l. kan dere gjerne sende mail, eller legge igjen en kommentar på bloggens Facebook-side.


  E-post: Norahvem@hotmail.com

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits