NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

9

Cafètur

Jeg klarte å komme meg på cafe i dag, noe som er litt utrolig. Jeg tok bussen sammen med kjæresten, og det er utrolig vanskelig for meg. Å ha så mange mennesker rundt meg. Men jeg klarte det, jeg døde ikke. Så klapp på skuldra til meg :-)

Jeg har enda ikke klart å finne en kafè som kan være "min", som kan bli vårt stamsted. Men jeg får bare fortsette å lete, så er jeg sikker på at vi finner en til slutt som har både god kaffe og god service. Jeg er veldig kresen når det gjelder kaffe, og det er viktig for meg at den er "perfekt", som fyller mine kriterier. Men slik er det å være vanskelig ;-)

 • 4

  - En produktiv dag -

  I dag har jeg vaska og rydda som en helt. Jeg har sortert og bretta alle klærne jeg eier, og lurer på om jeg skal gå løs på kjærestens sine i morgen. Jeg trenger jo noe å gjøre for å holde tankene borte, men jeg kjenner at jeg er ganske sliten nå. Det tar på å være hjemme alene en hel helg, og jeg savner Dag og Minna veldig masse

  Ellers har jeg trent litt og sett på film, og nå er det tid for middag. Det er litt kjedelig å spise alene, men uten mat og drikke duger helten ikke. I dag blir det grønnsaksgrateng med et glass vin til. Eller fire. Jeg fortjener ihvertfall å kose meg litt!

  Her kommer også et bilde av meg etter treningen i går. Ikke bli for skremt. Det er så rart å se meg selv med så kort hår. Men jeg er veldig fornøyd!


  Jeg håper dere alle får en fin lørdagskveld

 • 2

  Kveldskos


  I dag har jeg vært så flink at jeg unner meg litt ekstra kos. Så nå sitter (ligger) jeg i sofaen med Minna ved min side, og ser på Twilight. Kjæresten kommer snart hjem fra kurs, så da er det på tide med en sen middag. Tente duftlys fyller rommet med lukt av blomster, og jeg gleder meg til ny treningsøkt i morgen.

  Jeg ville bare titte innom for å ønske alle en fin kveld!

 • 2

  Små og store gleder i hverdagen


  Jeg har så mange ting å være glad for i livet mitt. Selvom jeg har det vanskelig, så er jeg heldig som har noe og noen som kan gjøre livet bedre, lettere å takle. Jeg må bli flinkere til å huske på de tingene, ta de frem når jeg har det vanskelig. Det trenger ikke å være store ting, selvom jeg har mange av dem også.

  Det første jeg tenker på er kjæresten min, hunden min og familien min. Tenk at jeg får våkne opp ved siden av den fineste gutten jeg noengang har møtt hver morgen, og at jeg får lov til å ha Minna hos meg i sengen til å beskytte og varme meg mens jeg sover. Jeg er også heldig som har noen nære venner. Selvom jeg ikke har mange venner, så er til gjengjeld de jeg har gode venner. Jeg syns det er mye bedre enn å ha mange falske. Familien min er også veldig god å ha. Sammen med dem har jeg det veldig koselig og får mye støtte, og sammen med dem klarer jeg å bli med ut på forskjellige ting å få opplevd litt, selvom det ikke blir så ofte ettersom vi bor 3 timer unna hverandre så setter jeg veldig stor pris på de gangene vi møtes.

  Jeg er heldig som har en god fysisk helse som gjør at jeg nå kan begynne å trene og finne glede i det. Jeg tror det kan hjelpe meg litt, løpe vekk fra de vonde tankene. Jeg kan føle meg flink og kjenne at kroppen blir sunnere. Jeg har kornetten min som jeg elsker å bruke tid på, spille til jeg ikke klarer mer, uttrykke meg gjennom den. Kaffe og cafèturer er også noe som gir meg litt glede i hverdagen

  Det er så mange ting jeg kunne skrevet om, og jeg er så takknemlig for de tingene jeg har

 • 2

  God morgen

  Jeg ville bare titte innom for å ønske dere alle en god morgen ♥ 

  Nå begynner problemene som oppsto for en uke siden å roe seg og ordne seg. Det er nok helt i orden om kort tid, kanskje allerede før mandag. Det er lov å håpe :) Det er så vanskelig å ha det vondt over lang tid, for da begynner man å tro at det aldri kommer til å bli bra igjen. Jeg har fortsatt en lang vei å gå på veien til å bli frisk(ere), men jeg har fortsatt håpet om en frisk og fin fremtid.

  Her er en liten sniktitt på hvordan hårfargen min ble. Jeg er veldig fornøyd med å ha litt mørkere hår igjen, det er det jeg trives best med. Noen ganger pleier jeg å la fargen sitte i ekstra lenge, for jeg er så redd for at det ikke skal bli riktig. Men da pleier det jo selvfølgelig å bli altfor mørkt. Men denne gangen passet jeg på at det ikke var i lenger enn det som sto på esken, og det ble en veldig fin brunfarge! Jeg vet det ser ut som på bildene at det er forskjellige farger i håret, men det er altså bare lyset som gjør det. Kjæresten var jo så snill som ville farge håret mitt, og jeg må si at han begynner å bli veldig flink til det! Litt flaut at han er flinkere enn meg, så jeg må nok kanskje prøve å farge det selv neste gang, og lære meg det en gang for alle ;)  Jeg håper dere alle får en fin dag

 • 4

  Min dag i bilder

  I kveld har jeg prøvd å kose meg mest mulig, og få opp humøret mitt etter i går.


  Vi har sittet ute med naboen og tatt et lite glass vin hver. Noe som var  veldig koselig!


  Jeg og Minna har klappet og kosa masse i dag mens Dag var på universitetet, og øvd på diverse triks som vi prøver å lære henne :-) Det tar tid, men jeg syns det er verdt det!


  Jeg har vært på blomsterslang i nabolaget vårt. Tok bare to små da, men de pyntet fint opp på kjøkkenet :)


   Vi har vært gått en lang tur, noe som Minna ble veldig glad for. Det var godt for både min fysiske og min psykiske helse. I kveld ble jeg faktisk spurt av nabojenta om jeg har lyst til å bli med henne å gå turer av og til. Og det takket jeg selvfølgelig ja takk til. Det tror jeg blir bra for meg. Både aktiviteten og det sosiale.


  Ellers har jeg sittet en del timer og jobbet med bloggen, og endret litt på designet. Dere ser sikkert noen små endringer?
  Men jeg gjorde faktisk en del, det er ikke så lett å se, men jeg er fornøyd for i dag :-)

  Hva har du gjort i dag? God kveld til dere alle! Skriver mer i morgen

 • 6

  Me and you

  Jeg har elsket deg i 4 år, 2 måneder og 25 dager ♥

 • 0

  En fin sommerdag!

  I dag har jeg hatt en fin sommerdag. Sammen med kjæresten min. Vi har gått til en italiensk restaurant og spist middag, vi har også delt en flaske vin :-)
  Jeg må også nevne at vi har lært hunden vår Minna et nytt triks, nemlig å stå på to bein! "På to" som vi sier. Bare for å skryte litt ;-)

  Vi har vært på en restaurant som heter Qui, altså italiensk, som jeg nevnte, og de hadde kjempegod mat der!

  Dag spiste pizza med fire forskjellige oster.

  Og jeg spiste litt av en calzone, med ost, skinke og sopp !

  Vinen vi drakk var søt og god, og vi lo, snakka og koste oss masse :-)

   

  Vi kunne se på mens kokken lagde pizzaen, det var ganske morsomt hvordan han kastet deigen opp i luften! Han kunne det han gjorde, for å si det sånn. Restauranten er fin innvendig også, anbefaler andre til å prøve maten der. Steinovnsbakt pizza er ikke så verst!

  Og med det sier jeg meg fornøyd. God natt! Håper alle har hatt en like fin dag som meg :-)

 • 1

  Tur i finværet

  Hei.

  I dag har jeg hatt koselig besøk av familien. Først satte vi oss i sola med kaffe i koppen, så gikk vi en tur bortover vannet som ligger like ved der jeg bor, før vi til slutt satte oss ned på en italiensk restaurant. Der spiste jeg en kyllingsalat som var god, med et glass vin til. Vi fikk snakket en del og hadde det moro sammen :-) jeg er veldig fornøyd med dagen! Fikk også tatt noen fine bilder ♥

   ♥ Takk til familien min for en dag som lyser litt opp i min ellers litt triste hverdag ♥

 • 2

  Smoothie

  I dag har jeg laget meg en enkel smoothie, bestående av fryste jordbær og appelsinjuice. Godt!

  I tillegg har jeg fått vasket hele leiligheten mens jeg hørte på radio, og er ganske fornøyd med det! Bare jeg får rydda litt skal jeg få tatt ordentlige bilder og vise dere hvordan det ser ut her.

  Alle esker er pakket ut, og det meste er i orden. Det er bare litt kurver og oppbevaring som mangler.

  Det er rolig og fint å bo her, og jeg trives godt, selvom det er litt vanskelig å bo langt unna familie og de jeg er glad i. Forhåpentligvis får jeg nye bekjentskap her i byen etterhvert, men det er dessverre ganske vanskelig når man er så sjenert og deprimert som jeg er. Heldigvis bor jeg ikke alene, og har en kjæreste som støtter meg og tar meg med ut på forskjellige ting, slik at jeg ikke sitter inne HELE tiden.

  Ting ordner seg forhåpentlig etterhvert, selvom jeg merker at selvbildet har blitt dårligere, og selvhatet har blitt større i det siste. Men jeg har håp, og folk rundt meg som håper med meg ♥

 • 3

  Mitt garderobeskap

  Hei.
  Skal skrive et nytt innlegg om hvordan min situasjon nå de siste dagene har endret seg snart.
  Må bare få ro nok i kroppen til å kunne sette meg ned med det. Imens legger jeg ut et bilde av noe jeg fikk gjort i dag!

  Her er lille Minna som følger med på hva verden rundt oss driver med :-)

 • 4

  Kaffe Latte med venninne

  I dag blir det fullt opp med kafébesøk. Først med en god venninne, så med en god venn. Altså en fin dag!

 • 1

  Vellykket bursdag

  I dag fylte jeg hele 21 år. Tiden har gått fort. I dag har jeg vært på kafé med Dag, spist kyllingsalat på Egon med familien, og drikker nå til slutt vin med kjæresten. Vi har også fått inn juletre i leiligheten og pyntet det.

  Jeg har fått mange fine gaver . Alt fra blomster, til trådløs mus til pc, speil, penger og en lykt som lyser fint i stua, pluss litt til.

  Jeg kan dermed si at dagen har vært vellykket, og at jeg nå kan glede meg til jul!

 • 2

  Lørdagshilsen fra Minna

  Jeg og Minna koser oss med sjokolade og serien Veronica Mars. Vi prøver å ha det så bra som vi klarer. Før i dag ommøblerte jeg litt i leiligheten, og er fornøyd med det!

  Håper alle dere har en fin helg :-)

 • 2

  Min motivasjonsvegg

  Da jeg flyttet til Lillehammer i september i fjor laget jeg meg en vegg med motivasjon på lapper. Det er fint å gå og titte på den på dager som denne da ting er mørkt og vanskelig.

  Hva motiverer dere?

 • 2

  Kveldskaffe

  Kveldskaffe og prat med en god venn og støtte var akkurat det jeg trengte for å gjøre denne tunge dagen et hakk bedre. Jeg er så takknemlig for at jeg har slike fine mennesker rundt meg!

  Nå skal jeg og Minna se noen episoder med 4 stjerners middag før vi tar kvelden. Vi er begge slitne etter å ha lekt med ball i hagen!

  Håper dere alle har en fin kveld.

 • 9

  I fremtiden

  I fremtiden skal jeg drikke masse god kaffe. Og jeg vil også prøve å få kjæresten til å bli nesten like glad i kaffe som meg, hvis det er mulig da.

  I fremtiden vil jeg spise masse sushi, spesielt laget av tunfisk og med ingefær!

  I fremtiden skal jeg prøve så hardt jeg kan å være den beste mammaen som Minna kan ha. Det fortjener hun!

  I fremtiden vil jeg reise så mye som mulig..


  Fremtiden min skal bli en fin tid. For man er jo tross alt herre over sitt eget liv..!

  Hva vil dere gjøre med fremtiden deres?

 • 4

  Angel

  Nå tar jeg snart med meg lille gullet mitt til senga for å sove litt. Man blir sliten av å gå med en klump av angst i magen hele dagen. God natt.

 • 3

  Lørdagsblund

  ♥ Jeg er så glad i dere ♥

 • 2

  Stakkars bamse..
  Bamse var uheldig og fikk seg en tur i vaskemaskinen på 60 grader!
  Litt rufsete og litt mindre enn før, men etter at han fikk plaster på så ble alt bra igjen  

 • 7

  Nattmat


  Brød med kalkunpålegg og spinatblader, toppet med revet parmesan. Ruccula til pynt. 

  ★ ★

    Og med det sier jeg god natt..

 • 12

  Bilder / mobilarkivet

  Her kommer en blanding av bilder som ligger lagret som gode minner på mobilen min. Bildene får meg til å smile, derfor ville jeg dele de med dere også. Håper dere liker dem.


  Jeg skal være flink å sortere i alle kategorier og gå igjennom alle innleggene mine, slik at jeg kan gjøre det enklere å finne frem her. Jeg har tross alt skrevet en stund, så det har blitt en del innlegg. Det kommer til å bli flere og mer utdypende kategorier, slik at det for eksempel blir lett å finne oppskrifter o.l.

  Blir det bra/bedre tror dere ?

 • 2

  My favorite towel

  Ja, det røyter svarte "lo-dotter" og er litt lite. Men det har fine, røde blomster og er fra Rhodos !
  Skulle virkelig ønske jeg kunne dratt tilbake til Hellas, og bo der mens jeg leser teori og naturfag. 
  Men jeg har ikke funnet noe pengetre på Finn.no enda...


  Ønsker alle en fortsatt fin kveld.

 • 3

  Doen på Oliven

  Ja, her er altså den haien jeg nevnte i forrige innlegg. Hvis du har lyst til å se den er den på Oliven kafè i gågata, i Lillehammer. Bare så dere vet det så er hele rommet blått = hav / vann. Se for deg at du akkurat har bestilt deg en kopp kaffe og funnet deg et bort, men så kommer du på at du må på do og går dit. Altstå. Plutselig sitter du på do på havets bunn med hai-fobi, mens en hai står 1 meter forran deg. Det er ikke et slik scenario man ser for seg så ofte.

  Den er stygg altså ..


  Legger med to andre bilder jeg har tatt, som er litt mer koselige. Når jeg først er igang  ♡ 

  God natt          

 • 5

  Grått vær ute og inne

  I dag er det tungt og vanskelig, gråten sitter løst og det skal ikke mye til før tårene triller. Jeg kom meg ihvertfall til psykologen i dag, og det var bra. Resten av dagen går nok til å høre på musikk og lese litt.
  Jeg må få startet igjen på stabelen med bøker jeg vil/skal lese, den vokser jo hele tiden. Og ja, jeg har faktisk en egen bunke til de bøkene. Det hadde blitt krise i mitt hode hvis jeg ikke sorterte slik,
  for jeg er livredd for å glemme ting. Jeg er ganske god på å skrive lapper/ lister/ oversikter også - må ha orden. 

  Slenger med et bilde fra i går natt. Overtrøtt og ikke akkurat verdens vakreste syn. Men dere får ta meg som jeg er eller la være.

  Hva gjøre dere i dag? Ønsker alle en fin kveld.

 • 2

  God natt...  Ønsker alle en fin og fredelig natt, med positive drømmer og dyp søvn. 

  Jeg har hatt lite av slike netter de siste årene, men heldigvis jobbes det med saken! Jeg sliter med innsovningen, og jeg får hverken sammenhengende eller dyp søvn. 
  Jeg klarer ikke sove lenge om gangen heller, ihvertfall ikke i en så dårlig periode jeg har nå. Tankene spinner og det er vanskelig å roe seg ned, lukke øynene og gli inn i drømmeland. 
  Ikke er senga vi har noe god heller, og nåde kjæresten hvis han tar min pute. Nakken min blir vond uten dne. Ikke at den er noe spesielt fancy, men det er den beste vi har. Jeg har prøvd ut alle :-)
  Det blir etter en stund litt skummelt å legge seg, og det er fort gjort å forbinde det med noe negativt. Men alle trenger søvn, til og med jeg. Og heldigvis har jeg en kjæreste som vil holde rundt meg når jeg trenger det, og som noen ganger kiler meg i søvn. Hell i uhell.

  God natt :-)

 • 6

  Målløs

   

  Tusen takk,  kjæresten min !!!

 • 0

  Se så snill jeg har vært..

  Her er noe av det jeg fikk til bursdag og jul. Tusen takk for gavene jeg har fått!
  Jeg er kjempefornøyd :-) 

  Bokstaver : H Å P
  Smykkestativ
  Doria Maria / av CeciliaSamartin
  GHD-rettetang
    !!!! (rosa sløyfe kolleksjon)
  Moroccanoil
  Cosmica prod.; dagkrem, nattkrem og rensegele.

  "Tenk positive tanker, si positive ord,
  gjør positive handlinger og det positive gror"


  Konfekt x2
  Marc by Marc Jacobs pung
  En fin liten engel, 
  pluss litt til som jeg også er veldig glad for.
  Tusen takk, igjen.

  Hva fikk dere til jul?


   Fortsatt god jul til dere alle.

 • 2

  Julekort fra heimen

  Ekte søskenkjærlighet! Dette bildet ble tatt da vi spiste ute og feira bursdagen min. Magnus og Hella, jeg er så glad i dere!

 • 0

  12 dager

  Heldigvis er vi i en fin høytid nå som min verden er kronisk urettferdig.

   

  Og heldigvis hamstret vi kaffe i dag, før bilen punkterte. Typisk min verden. 

  Sender varme tanker til dere som har det vondt og vanskelig i jula.

 • 3

  Sorg og smerte.

  Alt er ødelagt. Jeg er ødelagt.

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits