NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

0

Ønsker det nye året velkommen


Som de aller fleste andre begynner jeg å tenke mye på fremtiden, mål og planer på denne tiden av året. Et nytt år med nye muligheter sier de, og det høres jo ganske fint ut, gjør det ikke ? Og da gjelder det å tenke, tenke masse og lenge. For i det nye året skal alt bli bedre enn i det forrige...


Mine nyttårsforsetter

- Ta teori. Veit jeg har snakka om det lenge.
- Reise. Hørte jeg Rhodos og USA ?
-  Bli en bedre venn og kjæreste. Man kan alltid bli bedre, hva?
- Lengter til byen ...

-Og sist men ikke minst:
skal vi forsett-skrivere alltid bli bedre mennesker. Har du noen forsetter ? Hvordan var 2011 for deg ?
 • 0

  UVÆR OG AVLYSNING AV PLANER

   


  Hei, 

  jeg håper alle har hatt en fin jul og at ingen har blåst bort. Jeg har hatt en kjempekoselig julefeiring sammen med familie, og hverken maten eller pakkene kan klages på. Jeg fikk blandt annet presskanne, parfyme, Levis bukse, drops, bøker, sko og mye annet fint =) Jeg hadde på meg en svart lang kjole, som jeg brukte for første gang på en konsert jeg spilte på for noen år siden. Jeg holder formen da ihvertfall..  Ellers regner og blåser det ganske mye, og vi satt her uten strøm fra i går kveld til kl 14 i dag. Er det ikke Cato som herjer denne gangen ? Ingen nedspyling av doen, ingen oppvask kunne bli tatt, ingen klesvask heller (dere skulle sett HAUGEN som lå inne på vaskerommet). Men det værste er jo at jeg er livredd for mørket. Jeg ser jo ingenting ! Kontroll og trygghet er borte, og jeg mistet en av mine viktigste sanser ! Så da satte jeg meg rett ned på gulvet og ropte på hjelp.. Til slutt klarte vi å gjøre det ganske koselig, for vi tente lys i alle kriker og kroker og leste i bøker og blader for hverandre. Middagen ble også "spennende" : nøtteblanding fra mamma og frukt.

  Men nok om det ...... Forresten er huset ryddig igjen nå da.   Nå sitter jeg å pønsker ut spennende ting som skal skje i nærmeste fremtid. Jeg var jo så heldig å få litt bedre økonomi etter bursdag og jul - og det må brukes til det fulle, ikke sant ?
  Bare vent å se ! GOD NATT


   

 • 4

  JULEFEIRING OG MINI-CRUISE

  I dag har ikke vært noen god dag. Det går bedre nå, og jeg har fått enda en ting å glede meg til.
  Vi skal nemlig en tur til Danmark med stor båt i romjula - husker nesten ikke når jeg var på stor båt sist.. Dere skjønner det at jeg er ingen stor fan av å være vannet sånn generelt, jeg syns det er skummelt og er veldig redd for hai.
  Store båter er best, hvis jeg først skal utti det slik som nå. Hvis det hadde vært kano f.eks ville det vært omtrent umulig å få meg med.

  Flere som ikke liker båt ?

  Men først skal vi til Oppland og alt som følger med der, for å feire jul og møte igjen venner og familie.
  Forresten ønsker jeg meg en hund til jul.

  GOD JUL!

 • 2

  4 DAGER IGJEN TIL JUL

  Hei på deg. I dag har jeg vært alene hjemme, for kjæresten har hentet sin nye bil. Fram til nå har vi enten lånt bil eller bare måtte holdt oss hjemme, og det er ikke særlig gøy... Men nå har endelig min bildrøm gått i oppfyllelse, og det pga min snille mann Rikar - heretter kjører vi GOLF !
  I bursdagsgave fra min mor fikk jeg en gjennomsiktig pose med tre produkter jeg vil anbefale videre til dere :
  Curl cream setting - virker som anti-frizz og former krøller fint.
  Hydrate bi- phase conditioner  - gir glatt og blankt hår !
  Hydration Shampoo - gir fuktighet til håret.

  Jeg vet ikke hvor de er kjøpt, og heller ikke prisen - men jeg vet at de er bra.


  Dette kjede fikk jeg av mine søsken til bursdag :  Er det ikke fint ?

  Ønsker alle en fin kveld.

 • 1

  OPPDATERING

  God jul til dere! Hittil i dag har jeg vært på et møte, handla mat og hostesaft, og sett "Wallace and Gromit" på nett-tv. Jeg er ganske trøtt, for senga og puta blir bare hardere og hardere å ligge i. Det kan være innbilning eller at det er skuldrene mine som har blitt harde å ligge på.

   

  Har forresten sett på film fra da jeg var liten. Søt ?

      Siden sist har kjæresten og jeg vært oppe i skogen her og funnet tre, som nå står ferdigpyntet og klart  i stua. 90% av pakkene under treet er til meg fra mamma, så da vet jeg ihvertfall at jeg har vært snill mot henne dette året. Treet er forresten finere i virkeligheten enn her... 

   

  Er det flere som har pynta tre ? • 1

  Tidlig 18. desember


  Det finnes så altfor mange fine bilder her i verden, og man kan aldri få sett dem alle. For tiden begrenser oss mennesker.
  Noen mener at tiden eksisterer og går, mens andre ikke - uansett så lever vi ikke evig. 
  Jeg vet det er en klisje, men vi må leve livet fullt ut og ta sjanser!   PS - jeg får ikke lagt inn nye bilder på pc'n, for kabelen (som også er laderen - flott.. ) er ødelagt inntil videre. Følg med videre for å finne ut om kjæresten min klarer å reparere kompliserte dingser. 

 • 2

  RETRO


  OG IKKE MINST ...


  Håper alle har en super kveld
  Her går det i Eminem og pizza, og jeg har endelig fått åpnet pakkene som har ligget i en Match-pose og ventet ! Det var blandt annet et nydelig kjede (englevinge), hårprodukter og penger på sparekonto. Tusen takk !                             

 • 10

  16.12.92

  For nøyaktig 19 år siden i dag ble det født ei lita jente med mye, svart hårt - og tre uker for tidlig. Jeg hadde nok enten store forventninger til denne verden jeg hadde hørt mase i evigheter, eller klaustrofobi. På de dagene jeg har det bra er jeg ganske flink til å være positiv og prøve å holde humøret oppe, så derfor tror jeg den første grunnen stemmer best.
  Jeg har fortsatt store forventninger til mange ting, men litt rikere på kunnskap og erfaring (håper jeg da). 

  Det er bare så rart å sitte her og tenke på hvor fort tiden egentlig går. Ett år har gått så fort. Ikke akkurat noen "ræser-fart", men dere skjønner hva jeg mener.


  Jeg er litt småfrekk og lar meg få være sjefen (i dag også) her i huset for i dag. Pizza, besøk og forhåpentligvis en fin kveld - la fredag, bursdag og helg komme !

  Hvordan pleier dere å feire dagen deres ? 

 • 0

  IKEA / boksejul

  I går dro vi til IKEA en tur til før jul :-) IKEA er nesten avhengighetsskapende, og det er fort gjort å bruke 2-3 timer når man prøver å være rask der ! 
  I morgen er dagen, og etter det er det helg :D God helg da.


 • 8

  GOD BLANDING

  Alarmen ringer.

  Nei, i dag klarer jeg ikke. Bare i dag kan jeg vel unne meg en pause ? Jeg bruker noen minutter på å tenke FOR og MOT - men selvfølgelig står jeg opp. Det er viktig å stille opp for verden. Men så kommer jeg på at verden har det hverken bedre eller verre om jeg velger det ene eller det andre. Det har ingen betydning hva jeg gjør. 
  Det kriger i hodet og kroppen min. Jeg er sliten, litt ensom og lei av å føle meg som en zombie. 

  På en måte kjenner jeg ingenting, på en annen måte bobler det over av følelser - både negative og positive, om i hverandre. Derfor vet jeg egentlig ikke helt hva jeg føler. Men det får funke frem til videre !  Dagen blir heldigvis fort litt bedre og lysere med en gang jeg ser min kjæreste kjære ! Ingen er bedre enn han til å gjøre meg glad <3 Og det er han som hjelper og støtter meg videre her jeg snubler meg videre i livets snø.


  Apropo snø; vi har funnet årets juletre i dag
  Så nå er snart det meste klart for fredag - gjett ha som skjer da?
  BURSDAG ! Jada, jeg er litt barnslig når det gjelder akkurat det der, men :

  man er ikke voksen før man kan innrømme at man er barnslig !
 • 3

  I'M FEELING LIKE A BOX

  Hei igjen. Dette er en box som kalles Amazon, og han er søt !  Amazon er også trøtt om morgenen.  Stakkars Amazon har ingen klær (i motsetning til meg), men heldigvis har han strikket seg skerf og lue !  Amazon liker seg godt på Starbucks. White Caffe Mocha er hans og min favoritt.  Men selvom han er en søt, liten fyr har også Amazon tunge dager.  Amazon er som sagt veldig glad i kaffe. Her lager han seg en espresso.

  Er ikke den lille boxen søt ? Ønsker alle en fortsatt fin kveld !

 • 0

  Snøen daler som smør

  Hei alle sammen.

  Hvordan går det på smørfronten om dagen ? Da vi reiste forbi Oslo sist hørte jeg en diskusjon på radio om nettopp det temaet: smør. For min egen del har jeg ikke merket noe til det, isåfall bare at et spesielt merke eller to er tomme i hyllene. Men det gjorde meg jo ingenting.
  Og jeg mener at dem som ikke klarer seg uten smør i jula ett år burde se seg litt rundt i verden. Krig, fattigdom og sult - mennesker fryser og dør ute på gata, mens vi sitter foran peisen og lengter etter smør. Men det er mine meninger og nok om de.

  Det må da være noe julebakst som ikke trenger smør .. 

  Bildet er tatt utenfor soverommet vårt.

  Jeg får nesten julestemning av snøen som har lagt seg på trærne.

  Og nå har vi endelig fått hengt opp litt julelys for både mennesker og dyr. Det er jo så fint å se på !


  15, snart 14 dager til jul ! Husk å sende julepost før den 16. desember, for da er alle postfolk opptatt med å komme med pakker til meg :D

 • 0

  Fraværende dager

  Hei igjen.
  Nå er det nesten så det ble en hel uke uten blogging på meg, for jeg har nemlig besøkt familie og vært på IKEA.  Så nå er huset enda litt finere; en orkidè har fått plass i stua, kubbelys er kjøpt inn for kalde og mørke vinterkvelder, og advents-lysene mine har fått en advent-lysestake =) Og det var ikke alt heller - så gjett om jeg er fornøyd!
  Har jeg ikke fått en fin advents-stake av kjæresten min? Denne kan også brukes til telys hvis den snus opp-ned, og det kan sere kanskje se nederst på den på bildet. Jeg syns denne er veldig fin selvom den ikke skriker jul, også er den praktisk !

  God natt engler

  og god helg

 • 2

  Te og kake  Jeg syns dette bildet var artig. Hva syns du ?

  Jeg vet ikke hvordan jeg skal tolke drømmene jeg har for tiden. Det sies jo at man jobber med mye om natta både fysisk og psykisk, men også at det kan tolkes gjennom drømmene våre. Jeg prøvde å lese en drøm en gang, men det var fra en slik bok og det er lenge siden. 
  Nå sitter jeg å drikker te mens jeg prøver å finne frem en ny serie jeg kan se på internettet. Jeg tok en stor kopp med varmt vann, og tenkte at det trengtes 2 poser te for så mye vann. Så da ble det en blanding av Indian Chai og Green Citrius.  Har dere noen gang sett en så søt kake ? Jeg har bursdag snart, hint, hint !

 • 0

  01.des.2011

  God Kveld til dere. De siste dagene har jeg ikke gjort så mye som jeg kan skryte av, og det har gått litt for mye i tv-titting og sjokolade-spising... Må skjerpe meg litt nå, spise sunt og gå ned til sentrum ihvertfall to ganger i uka. Det er jo mange grunner til å gå seg en tur for å få litt trim: jeg kan gå på biblioteket, gå og ta solarium, ta på ryggsekk og gå på butikken, gå på shopping, osv. Jeg må bare bli flinkere til å ta på meg skoa og gå !  Ellers drømmer jeg om en større sko-samling, for jeg mener min ikke er komplett. Kan en skosamling noen gang bli det ? Kunne godt lagt til denne veggen til min samling. Eller få Dag til å leke snekker, hylla var jo veldig fin.


  Har vaska kjøkkenet og litt småtteri, så jeg ligger aldri 100 % på latsiden. Håper jeg ikkegir det inntrykket ! Det høres sikkert ut som om jeg bare ligger og sover, spiser masse eller ser tv. Jaja.

  Noen uker til med møter og litt reising, så er det full juleferie :-) God natt .

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits