NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

2

ENDELIG HJEMME

For tre dager siden, den 26. , dro Dag, broren hans og jeg til Vinje. Vi fikk låne bil, og det gikk veldig greit ettersom alle tre kunne bytte på og kjøre. Turen tok ca 7-8 timer, og det var mørkt da vi kom frem. Vel framme i Vinje ble vi tatt godt imot av Dags far og stemor, og vi fikk mye god mat og drikke. Dags far var overraskende god til å lage mat! Ikke at det var noe negativt akkurat, hehe..
Jeg fikk også to venner mens jeg var der, katten Pus og hunden Misha. Kjempesøte og snille, de ville bare opp på fanget og kose hele tiden. Ettersom jeg er litt allergisk måtte jeg både begrense kosingen mest mulig, men også vaske meg på hendene og bytte klær ganske ofte. Resten av tiden gikk med til å lese og kose oss.  

På veien hjem, altså før i dag, ble jeg plutselig ganske dårlig. I  tillegg sov jeg ganske dårlig den første og siste natten i Vinje. Men rett etter at vi hadde vært på do på en bensinstasjon, så kastet jeg opp. Tro meg, spy lukter vondt. Så der satt jeg i bilen med en dundrende hodepine, veldig vond rygg og kastet opp..

Men nok om det. hvordan har dere hatt det i julen? Fått noen fine gaver, eller spist noe skikkelig godt? TELL ME.
 • 2

  NYTTÅRSFORSETT 2011

  • Besøke familie og venner oftere. Jeg har vært litt dårlig til det i 2010 ...

  • Trene mer. Jeg vil få bedre kondisjon, og bli sprekere ;-) 

  • Prøve og bli mer tålmodig.

  • Spare en fast sum i måneden på sparekonto. Må tenke fornuftig nå som jeg har blitt myndig. Hehe.

  • Få oss en ny leilighet med stekovn og soverom. 

  • Bli flinkere til og gi til veldedighet. Det burde dere andre også!

  • Bli en bedre kjæreste. Alltid noe man kan jobbe med.

  • Få meg ny jobb

   .


   HAR DERE NOEN FORSETTER FOR DET NYE ÅRET?


   I  morgen kl. 13 setter vi oss i bilen og reiser til Vinje. Det tar noen timer, men blir sikkert ganske morsomt ettersom vi blir tre stk. Dag, broren hans og meg. Nå skal jeg endelig få møte Dags familie på far-siden, men jeg må innrømme at det blir litt skummelt. Får håpe de også mener jeg er bra nok for Dag, hehe.

   HVA SKAL DERE I MORGEN? GOD NATT!


 • 0

  LILLE JULAFTEN

  Jeg vil ønske alle en god jul, og jeg håper alle får en fin feiring med de dere er glad i!
  Dag kjører meg til Etnedal litt senere, og der skal jeg være sammen med familien. Jeg er veldig trist fordi jeg ikke får feiret sammen med kjæresten, men er bestemt på å få gjort det til neste år :-) Da håper jeg vi har fått oss en litt større leilighet, og en ovn. Nå har vi bare stekeplater, og får ikke laget noe julemat. 
  Julen er viktig for meg, og jeg gleder meg alltid til jul. Jeg gleder meg spesielt til og være sammen med lillesøster, jeg er så glad i henne, og hun gjør meg så glad. Jeg har jo også hatt bursdag i desember, derfor er jeg ekstra glad i denne måneden. Hehe.. 

  Som vi vet, så er det mange som ikke har det så bra i jula. Det kan være vanskeligheter i familien, vonde minner eller hendelser, eller andre ting som gjør det til en vond høytid. Det gjør meg trist, og jeg har veldig lyst til og kunne jobbe i en telefon der de som trenger det kan ringe og snakke om ting. Det er mange muligheter, alt fra incest-telefoner, kirkens nødhjelp, osv.
  Jeg liker å jobbe med mennesker, og håper jeg får muligheten til å gjøre det mer. Det gir meg mye.


  Forresten! For noen dager siden fant jeg en lommebok på en parkeringsplass uten for et senter på Lillehammer, og istedenfor og ta den, som sikkert mange ville gjort, så fant jeg nr og fikk levert den tilbake. Hun eieren ble så glad! Skikkelig bra" dagens gjerning", syns jeg da ;-)

  HA EN GOD JUL

 • 0

  ENDELIG MYNDIG !

  I dag har jeg bursdag!! Og, Gud hvor lenge jeg har ventet på denne dagen. Nå bestemmer jeg over meg selv fullt og helt, og nå kan jeg endelig få meg nytt pass og nettbank! Det kommer til å bli godt å kunne ha full kontroll over egen sparing, og vi har tenkt og reise litt. BTW: Vi har også bestemt oss for og kjøpe bil! (Endelig)
  Hittil har jeg dusjet og sett sex og singelliv, mens kjæresten gikk for og kjøpe Kaffe Latte og kake til meg :D 
  Tusen takk for alle gratulasjoner som har rent inn på mobil og facebook ♥

  Litt over kl. 18 får vi middag hos familien til Dag, og det blir koselig =) I kveld fortsetter jeg og kjæresten på spritflaska, og jeg er sikker på at dette blir en veldig koselig dag. Kjæresten min, jeg er så glad for at jeg møtte deg. Jeg elsker deg! Oss to mot verden, husker du? ♥♥♥

  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN !
  - N. • 0

  TATOVERINGER  Jeg har hatt lyst til å ta en tatovering en stund nå, men har ikke vært gammel nok. Jeg hører ofte folk si at det ikke er noe fint, eller at det ikke passer seg. Men jeg syns det er en fin måte og "utsmykke" meg selv på. Litt vanskelig og forstå hva jeg mente med det, men det er litt vanskelig og forklare. Dessuten kan det være minner, personer eller andre ting som gjør at du vil ta en tatovering som betyr noe for deg personlig. Jeg vil gjerne ta en liten stjerne, kanskje på håndleddet men vi får se. Kanskje jeg forteller hva den betyr når jeg får tatt den ;)

  I morgen blir jeg myndig! YEY! Et lite stikkord for helgens feiring er alkohol. Hehe..

  HVA SYNS DERE OM TATOVERINGER? VIL DERE HA DET?

 • 0

  KAFFE


  (bilder: privat)

  Kaffebønnen er frøet til kaffetreet. Det finnes gode distrikter og mindre gode distrikter, det finnes gode kaffeår og dårlige. Sykdom, tørke og frost er kaffeplantens fiender. Store avlinger kan ødelegges av en enkelt frostnatt.. 
  Kaffeplanten bærer ikke frukt før 3-4 år etter planting. 

  En eller to ganger i året får kaffebusken små, hvite blomster. Duften fra blomstene kan minne om jasmin. Blomstene blir senere til grønne bær som gradvis modnes og blir røde. Inne i hvert bær ligger to kaffebønner. Fra blomstring til det modne kaffebæret er utviklet, går det 8-9 måneder.

  Kaffe har tre hovedsorter: Arabica, Robusta og Liberica. Arabica er dyrere enn de to andre sortene og utgjør ca. 75% av verdens kaffeproduksjon. 
  Nesten alt som drikkes av kaffe i Norge er Arabica. De unge i dag kjenner bare kaffe av god kvalitet.
  Kaffe er en populær drikk - 80% av den voksne befolkningen drikker kaffe.

  Kilde

  Drikker dere kaffe?

 • 0

  FILMKVELD

  Nå sitter vi og ser film mens vi spiser havregrøt med blåbær!

  HVA GJØR DERE I KVELD?

 • 0

  GIVE ME 5

  GIVE ME 5 er julegaver som gir barn muligheten til å bli 5 år. I f.eks. Senegal får ett av ti barn aldri oppleve sin egen femårsdag. De dør av helt vanlige sykdommer som malaria og diaré. Og dette julegavekonsept heter


  GIVE ME 5
  , nettopp fordi pengene gir flere barn muligheten til å fylle fem år. Jeg kommer til å gi gaver herifra, og mener andre også burde gjøre det.

 • 2

  SJOKOLADE OG SEX OG SINGELLIV

  Nå sitter faktisk jeg og kjæresten og ser på Sex og Singelliv episoder ( har alle ), også har vi sjokolade i tillegg. Hehe, skikkelig godt! Jeg elsker kjæresten min <3

  Hva driver dere med i kveld? • 12

  BURSDAGSFEIRINGEN  Lillesøstra mi var der :)  Jeg fikk disse bøkene av mor og stefar. De har samme forfatter, gleder meg til å lese :)  Dette er parfymen jeg bruker. Jeg syns den lukter så godt ! Det var en gave fra besteforeldrene mine.  Nydelige kjæresten var med :)

  Vi var 13 stykker som dro på Dolly Dimples, og det var koselig. Jeg fikk de to tingene over,og en melkesteamer, Fikk 1400 kr til sammen, en kuttekniv og en liten goodie bag, pluss joggebukse, skjorte og strømpebukser. Så jeg er ganske fornøyd med det :) Takk for alle gavene.

 • 1

  2. ADVENT
  Hei! I dag er det allerede blit 2. advent i desember! Tiden går fort, og jeg gleder meg så j***** til å bli ferdig med lappen..
  Jeg begynner å bli så LEI all kjøring, lesing, og at penger kastes etter kjøreskolen. Min mor fikk en regning på 4000 kr for en kjøretime ( som varer i 45 min) og glattkjøring. Det er DYRT. Nå skal jeg ha forbikjøring pluss to ting til i desember, så da tar det ikke mange mnd før jeg er ferdig. Mangler teorien enda da.. Jada, jeg er litt treig, men det er jo ikke BARE BARE og ta lappen. DYRT og TIDSKREVENDE. Bruker masse energi også, pleier å ligge og grue meg til det hele natta, så jeg klarer nesten ikke stå opp når dagen kommer..

  Nok om det. I dag tenner vi det andre lys, men jeg får ikke gjort det før Dag våkner.. Ja, klokka er 15.03 og han sover enda. Det ble ganske sent i går, for å si det sånn.. Men poenget var at jeg kan ikke det andre verset i den sangen, og derfor må jeg vente på han. 

  Nå etterpå skal jeg legge inn bilder fra i går, også fikk jeg så mange fine gaver i går! Veldig fornøyd! ;)

 • 0

  VONDT

  I dag har jeg det ikke så bra. Det er vondt, jeg føler jeg har ødelagt alt. Jeg vil ikke ha det slik ... • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits