NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

1

Omfattende test hos psykolog og mye annet.

Hei..

I dag har jeg vært hos psykologen, og der tok jeg en slags test som jeg ikke husker navnet på, men den tok iallefall 2 timer og var veldig slitsom. Det var nesten 600 påstander som jeg skulle svare "Rett" eller "Galt" på, og det ble ganske vanskelig å konsentrere seg etterhvert. Men jeg ble ferdig, og jeg tror den testen kan være en positiv ting for min videre behandling. Og kanskje for å finne ut litt mer om meg selv, for jeg føler faktisk at jeg ikke kjenner meg selv så godt.

Jeg føler at det går nedover med meg for tiden. Jeg er som vanlig negativ. Angsten har i det siste blomstret opp for fullt igjen. Jeg sitter enten anspent og venter på at noe vondt skal skje om dagen, eller så ligger jeg med så vonde tanker om natta at jeg ihvertfall ikke får sove, og heller ikke føler meg trygg i mitt eget hjem. Når det er som verst kan jeg høre lyder som ikke er der, og få et slags anfall som jeg ikke helt vet hva er for noe. Jeg er ærlig, kanskje for ærlig. Men det er fordi jeg er så lei av å måtte lyve om hvordan jeg har det. "Joda, det går greit med meg :-) ". Jeg elsker bloggen min for nettopp dette, at jeg klarer å ikke bry meg om hva andre tenker, det som teller er at jeg får et sårt trengt utløp for følelser jeg vanligvis må holde inni meg.
Jeg sliter med depresjon, det er ingen hemmelighet, og det tærer virkelig på kreftene. Jeg er så sliten, hele tiden. All energien går til å tenke negative og vonde tanker. Motivasjonen og troen er borte. Jeg har prøvd antidepressiva, men det var ikke så vellykket. Hva skal jeg gjøre da ?

En annen ting som er vanskelig er leiligheten jeg bor i nå. Den skulle jo bli så bra, perfekt. Men neida. Jeg har oppdaget flere ulike ting som gjør det vanskelig for meg å bo her, og som får meg til å ville flytte. Det høres kanskje ut som om det ikke er så ille, men for meg har det mye å si! En ting er at når jeg skal ut med Minna eller røyke, så havner jeg midt i gågata der alle kan se meg. Det er ikke noe godt for angsten min, den får herje med meg hver dag, hver gang jeg går ut døra. Annenhver time, hele døgnet, helt til jeg legger meg. Derfor liker jeg meg best om natten, for da er det nesten ingen ute. Noe annet som er vanskelig er at det ikke er opplegg for vaskemaskinen min på badet, så det er felles vaskekjeller, der hver vask koster 20 kr. Jeg gjentar : 20 kr pr vask. I tillegg til det må jeg betale strøm for fellesareal + strøm for min egen leilighet. Det koster. NAV mener leia mi er for dyr, selvom det var den billigste leiligheten jeg fant som ikke var på Vingrom. En siste ting er at jeg bor i samme bygget som utleieren, noe som ofte kan bli ubehagelig da vi må møtes. Jeg kan ligge i senga på natta og høre at noen banker på, så er det aldri noen der. Det er angsten min som fucker med hodet mitt. Det er ikke noe moro å være med på.Men nok surving for denne gangen. Jeg har mange ting jeg trenger å ordne, og mange ting jeg sliter med. Men på en eller annen måte kommer det til å ordne seg til slutt. Og jeg har i alle fall min kjære hund Minna til å støtte meg og oppmuntre meg 

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits