NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

4

Tomorrow is gonna be a new day..

And I hope it will be something like this picture.
Tonight, I'm not having the best time. Good night

 • 4

  MANDAG / GLEDER


  Ting som gjør meg glad :

  *
  Når jeg våkner av at sola skinner meg i ansiktet.

  *
  Når jeg baker - og restultatet blir vellykket.

  * Jeg blir glad av å snakke med lillesøster i telefonen. ( Vi er super-mega-bestevenner <3 )

  * Sjokolade.


                     

  * Jeg blir glad når boken jeg har begynt å lese, viser seg å være bra.

  *
  Når jeg får sms, telefoner eller veggmeldinger fra venner og familie.

  *
  Kvelder der jeg kan sovne da hodet treffer puta.

  *
  Jeg blir glad av å glede meg til noe. ( Alt fra pakke i posten, bursdag og jul, til bakedager )

  * Jeg blir glad av å titte bort på kjæresten min, og vite at han alltid kommer til å være hos meg <3

  * Kaffe - gir meg både energi og gjør meg glad.


                                                                                              Hva gjør deg glad ?

 • 6

  PLANER OG FREMSKRITT

  God kveld ! Klokken har igjen begynt å bli ganske mye, men på en lørdag og en slik "skremmende" dag som denne føler jeg at det går bra. I dag sov jeg ganske lenge, og fikk meg et smil om munnen under frokosten da kjæresten spiste en hel pizza alene. Han var ganske sulten, stakkar =)

  Jeg kan gledelig si at jeg har blitt ganske positivt overrasket over hvor bra jeg har det her etter flyttingen. Først gruet jeg meg litt, og det mest fordi jeg er ei "by og cafe" jente, men som sagt har jeg det overraskende bra her! Som jeg sa til Dag så trengtes det litt "tilrettelegging" ; altså innkjøp av kaffemaskin, TV og masse stearinlys. Hihi.

  En annen ting som jeg er veldig stolt og glad over er at de praktiske tingene som må på plass i alles liv også begynner å falle på plass for meg ! Det har tatt litt tid og innsats, men nå er snart alt i orden.                                                                     Meg i sommer, Rhodos.
  Mine fremtidige planer :
  - Bli ferdig med førerkortet
  !
  Er klar over at jeg har vært litt treig, men over 70 % er jeg faktisk ferdig med.
  -
  Spare penger til neste reise.
  USA eller et varmere land tar opp en del tanker om dagen. Skjønner ikke hvorfor jeg reiste hjem fra Rhodos ...
  - Få inn litt trening i hverdagen.
  Satser på å starte rolig med 1-2 ganger styrketrening i uka.
  - Finne mer ut av hva jeg vil med livet mitt.
  Jobbretning, skole (?), kanskje finne meg noen fler hobbyer, osv.


  I bunn og grunn vil jeg klare å bli lykkelig. Jeg vil bli fornøyd med meg selv og hvordan jeg lever livet mitt.

  Jeg drømmer ikke om noen A4 tilværelse, med fancy bil, dyr kunst på veggene og alle forventningene og presset rundt en. På denne kloden, i dette samfunnet handler det om penger, makt og utseendet. Og i min kropp og i mitt hode er det ganske komplisert - og derfor må jeg leve dette livet på min måte. Hvorfor kan ikke alle bare skjønne at jeg ikke er som alle andre, jeg er faktisk litt annerledes. Det hadde du visst og skjønt hvorfor, bare du hadde tatt deg tid til å bli kjent med meg. Og de som tenker at jeg vil ha oppmerksomhet eller "ikke gidder" - dere kan holde de tankene for dere selv.
  Ble visst ganske personlig dette her. Jaja, take it or leave it. 

  Jeg ønsker bare å holde ut - og oppleve tro, håp og kjærlighet på veien. God natt.

 • 1

  MIN DAG / FREDAG

  Etter frokost dro vi på butikken og fylte opp epleskålen min.  Lunsj : Vanilje kesam og eplebiter med kokos-strø og havregryn ! Nam :D  Nå bytter vi på å se tv, høre på musikk og teste hverandre i Gull Geni.

  Som dere ser elsker vi å tenne lys <3

  Jeg bruker et smykke som jeg har laget selv i dag, men jeg får ikke til å laste opp bilde til bloggen akkurat nå! Det er en lærreim med hjertesmykke på, som jeg er ganske stolt av faktisk! Ikke ofte jeg sier det gitt..

  Men jeg ønsker alle en kjempefin kveld - det har ihvertfall jeg og kjæresten som hører på musikk og spiller spill :D

    • 2

  BOLLEBAKING / GJØREMÅL
  " En tanke er en mental prosess som gir oss muligheten til å løse problemer, ta beslutninger, planlegge, sortere informasjon og skape ideer. Tankene og drømmene våre er det mest personlige vi har. Ingen andre har tilgang til dem om man ikke selv forteller dem til noen. Kroppsspråk kan til en viss grad hjelpe andre i å tyde tankene, men i utgangspunktet er tankene private. "


  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  I dag skal jeg :

  - Handle og ordne meg et medlemskap i matbutikk.
  - Vaske kontoret + skrubbe dusjen.
  - Drikke så masse kaffe jeg bare greier (er ganske sliten i dag). 
  - La dådyr-øyne gjøre så kjæresten blir med på å kjøpe blomster.
  - Bake boller og lage min egen "julemarsipan"

  Ønsker alle en fin og solrik dag !
 • 0

  MØTE, VASKING OG AVSLAPPING  Dagen i dag starten med bråvåkning av en streikende alarminstiller. Jeg hadde satt på alarm til i går, ikke i dag... Heldigvis visste kroppen min bedre enn meg selv. Så jeg våknet, sminket og kledde på meg og spiste - før jeg ble hentet og kjørt på møte. Møte ble vellykket og et nytt ble avtalt.
  I dag ble det billig fiskegrateng til middag, som smakte helt greit med grønnsaker til. Etter middagen har jeg vasket bad og støvsugd hus - smisk for å få viljen min i morgen. Det fikk jeg.

  Nå hører jeg på Kate Nash, som dere også burde søke opp og høre på - spesielt Dickhead som er en av mine nye favoritter.


  Ellers føler jeg meg kjempefin her jeg sitter i pysj. Håper jeg klarer å formulere et bedre innlegg til dere neste gang, og at dere forstår og godtar min ironiske væremåte.
  Takk for meg - så lenge.


 • 6

  DET ER VIKTIG Å SLAPPE LITT AV / KARI

  Er du en av de som må "stelle deg" før du skal på butikken, eller er redd for å bli sett uten sminke blandt venner, familie og andre du ikke engang kjenner ? Er det viktig for deg å være så "perfekt" som mulig ?
  Da bør du kanskje slappe litt mer av.
  Det er viktig å kunne gå ut uten sminke til en hver tid, man trenger ikke alltid å se perfekt ut !

  - "Det er faktisk lov til å gå på butikken i pysjbukse og med håret i en floke noen ganger. Man trenger vel ikke å være så perfekt stylet hele tiden.
  Det virker som om mange av jentene født på 80-tallet eller senere er så opptatt av utseende sitt hele tiden. Hår, sminke og klær, alt er veldig på plass til en hver tid. Jeg mener at dette ikke kan være en sunn innstilling. Det er jo tross alt det indre som teller, ikke det ytre", sier Jaquesson.

  I dagens samfunn er det e

   

   

  Kari Jaquesson syns unge jenter er altfor opptatt av det ytre.

  Kari synes personlig at det ikke er noe galt i å ville se velstelt og godt ut. Men hun synes det er leit hvis eget krav om et såkalt perfekt ytre begrenser livskvaliteten og utvikling av ens indre og psykiske helse.

  Jeg syns det er veldig dumt at når noen hører ordene "psykisk helse" tenker de nesten automatisk på psykisk sykdom. Men egentlig er det jo slik at alle har en psykisk helse - uavhengig om den er god eller dårlig.
  Hvis du for eksempel synes du har en god psykisk helse, burde det være lett å skjønne at noen kan ha en dårlig. Det virker som mange syns det er vanskelig å forstå at noen kan slite med en dårlig psykisk helse (f.eks angst, depresjon, dårlig selvbilde osv.) Men hvorfor er det slik ?

  Jeg mener også at det er synd dersom noens psykiske helse blir avgjørende for om de klarere å være med på sosiale aktiviteter, eller hvis det påvirker hvordan man ser på seg selv.
  Det er veldig viktig å bruke tid på det som er bak det ytre også - altså ens indre.
  Jeg forstår at unge jenter i dag vokser opp med et helt annet press enn man gjorde tidligere. Det presset har jeg kjent på selv også. Men nettopp derfor bør man lære seg å si "drit og dra" noen ganger.

  Det har (etter min mening: dessverre) vært mye snakk rundt kropp og ens psykiske helse de siste årene. Hvorfor kan det ikke bli mer fokus på å ha det bra med seg selv og trives i sin egen kropp ?

  - "Jeg skjønner ikke hva folk mener når de snakker om «kropp og sjel». Det er jo én og samme ting. Psyken og kroppen henger sammen og kan ikke snakkes om hver for seg".
  Det er du selv som bestemmer hvordan du skal ha det. Men for å vite hvordan man vil ha det, trenger man jo å kjenne etter i seg selv. Livet går fort, og alt det som skjer rundt oss, alle de ytre faktorene vi må ta stilling til kan stjele oppmerksomheten. Om man da i tillegg fokuserer så enormt på sitt eget ytre kan det bli knapt med tid og energi til å bli bedre kjent med hele seg selv", fortsetter Kari.

  I følge Kari Jaquesson handler det ikke bare om kosthold og trening, selv om hun er opptatt av at å vise en velstelt kropp også kan bidrar til bedre psykisk helse.

  - "Man må ta seg tid til å kjenne etter hva som er bra for en selv. Stille seg selv noen spørsmål. Hva trenger jeg for å ha det bra?  Man kan fort ende opp med å gå på autopilot", sier hun.


  Jeg mener at det er viktig å finne en balanse på hverdagen, og jobbe like mye med den psykiske helsen som det fysiske utseendet. Utseendet er ikke alt, men jeg syns det indre og ens holdninger og måten man oppfører seg på er mye viktigere enn utseendet !


  (bilde fra Rhodos)

  Kilde / Kvinneguiden.no


  Bilder av mine beste stunder:


  Ønsker alle en god natt og en god psykisk helse.

 • 0

  SHOES ON FEET / we heart it

  292092_277351972293712_176570309038546_1069321_1254684292_n_large


  Spesielt de to siste parene skulle jeg VIRKELIG ønske at jeg kunne få tak i, helst gratis. Men akk, slik fungerer ikke livet.

 • 0

  Tirsdag / en fin dag

  Nå har jeg endelig fått døgnrytmen på rett kjør igjen, det er egentlig ikke så vanskelig, men man må jobbe litt for det. Jeg skal nemlig få besøk i morgen, og da vil jeg være glad og opplagt.

  Ellers har jeg det ganske bra i dag, noen ting har trekt litt ned, men ellers er jeg i godt humør! Har dusja og spist kyllingsuppe til frokost, og nå er jeg planta foran datamaskinen for noen timer med Sims 3.  Iløpet av det siste året har jeg funnet ut at jeg er veldig glad i håndarbeid! Så når jeg forhåpentligvis får meg en inntekt om ikke så lenge skal jeg kjøpe inn mer garn, strikkepinner og leretter. Her går det nemlig i strikking, maling og "julegave-verksted". Mens jeg fortsatt bodde hos min mor begynte jeg å male, og de "beste" verkene henger nå i min egen trappe-oppgang! Ikke værst =)

  Jeg skulle egentlig ønske at jeg kunne kjøpt fine gaver til alle i familien og venner, men jeg har ikke stabil nok økonomi. Men med kjærlighet, tid og strev tror jeg nok at jeg kan få til noen brukbare julegaver!
  Men jeg har et lite håp om at ukens horoskop som jeg la ut i et innlegg i går skal bli sant, og at økonomien vil få et positivt dytt.

  Hva driver dere med i dag ?  Litt senere i dag har jeg planlagt skal gå til kaffedrikking og nett-tv titting sammen med kjæresten. Jeg har nemlig klart å få han til å like kaffe ! Det var egentlig bare å få i nok sukker i koppen hans og komme med dådyrøyne - så var han solgt. Så nå er vi to kaffe-elskere her i gården.

  Kaffe er Guds gave til oss mennesker. Er det flere som er like glad i kaffe som meg ?

 • 2

  Horoskop for denne uka

  Ukens Horoskop for Skytten: Uke 43

  Selv om ting kan være litt diffuse og du ikke ser alle muligheter helt klart for deg, bør du likevel tørre å satse. La hendelser og bekymringer fra fortiden ligge. Bruk din energi på å se fremover. På den måten vil du få ei fantastisk uke. At det kan bli en positiv endring i økonomien, er fullt mulig.

  Motto: Tørre å satse.

  Det var på en måte litt skremmende å lese horoskopet, for noe av det stemte på prikken ! Vanligvis pleier det å stå masse virrvarr som aldri kunne vært en realitet for meg i det hele tatt, og ikke har de stemt heller. Så kanskje de endelig har fått inn noen til å skrive disse horoskopene som faktisk er synske ! :D
  Hvis du vil lese ditt finnes det på Kvinneguiden.no ( og uendelig mange andre steder ).

  Og med det sier jeg ja takk til å ende kvelden tidligere enn vanlig. God natt.

 • 0

  Blandede følelser

  Er ikke disse tegningene fine ? (weheartit)
  Utvalgte linjer fra en sangtekst:

  Still speaks the silence
  It speaks in riddles to my mind
  And time keeps passing by
  As I walk tearful through this life
  Dreams pass by silently,
  I see them waving back at me
  All hope is long since gone,
  I guess it really never was there at all
  My life darkens year by year, and no one seems to really care
  My fear always lingers here, it's growing stronger deep inside of me
  It won't set me free
  I know the darkness will break me
  And you can not save me, can't catch my fall
  I feel the sorrow embrace me, this life depraves me
  I'm lost forevermore

  Tiden går så sakte. Jeg prøver å få til mest mulig på de mulighetene jeg har, men alt går så sakte. Heldigvis går ikke tiden like sakte som før - hver time føltes som tre, og alt bare sneglet seg fremover. 

  Men jeg har vært ganske flink i dag, faktisk. Har begynt på julevasken, for når det begynner å nærme seg jul tror jeg ikke at jeg vil få tid. Jeg kunne valgt å drite i det, men grønnsåpe lukter så godt og selvtilfredsheten er enda bedre =)


  Nyvasket hår, spotify på høytalerne og kjæresten ved min side - det kan nesten ikke bli bedre <3

 • 5

  Oppskrift / Cookies

  Ingredienser: 
  300 g sukker , gjerne blanding av hvitt og brunt
  200 g romtemperert smør
  2 egg
  1 ts bakepulver
  275 g hvetemel
  1 ts vaniljesukker
  150 g hakket sjokolade , eller mer hvis ønskelig

  Fremgangsmåte:
  Sett stekeovnen på 180 grader.

  Pisk smør og sukker til det blir hvitt og luftig.
  Pisk inn egget.
  Tilsett så bakepulver, vaniljesukker og mel - rør godt.
  Bland inn sjokoladen.
  Pakk deigen i plast og la den ligge i kjøleskapet i 15-20 min.
  Bruk en ss til å legge deigen på et bakebrett - store eller små, du velger selv.
  Stekes i 8-10 minutter. Det er godt hvis de ikke er helt gjennomstekte, de får da en klissete konsistens inni.
  Akjøles og nytes.


  Utseende før steking.  Vel bekomme - mine ble kjempegode !


  Tumblr_lgrul0ikhr1qbso09o1_500_large

  Humor i hverdagen er viktig ! Ikke sant ?

 • 0

  STREET KING

   Vil tipse dere om en veldig god sak! Nå har 50 Cent satt i gang noe som heter "Street King". Det vil si at for hver som trykker liker på facebook, vil han gi et fattig barn et måltid.

  Målet er satt til en million likes, men nå er det på over 300 000 ! Hvis han når målet sitt på 1 million likes, vil han doble donasjonen, altså at 2 millioner fattige barn vil få et måltid hver. Jeg har selv deltatt og håper dere også gjør det. Det kan gjøres HER .

  STØTT EN GOD SAK SÅ OFTE DERE KAN, NÅ HAR DERE EN BRA MULIGHET.

  Hadde jeg ikke hatt denne psykiske nedgangen nå ville jeg også gjerne vært bøssebærer for TV-aksjonen. Hadde jeg hatt en stabil økonomi ville jeg hatt et Fadder Barn. Syns det er leit at jeg ikke får gjort disse tingene nå, men så fort situasjonen min blir bedre kommer jeg til å begynne å gi mer til de som trenger det mer enn jeg selv.

  Håper dere også vil spre denne gode saken "Street King" videre på facebook eller bloggene deres.

 • 0

  22.okt.2011
  Den siste tiden har jeg bygget og bygget på et skjold på innsiden av meg selv, men nå føles det ut som om det raser sammen. Det føles som om livet virkelig prøver å riste meg av pinnen, gjøre meg gal kanskje ? Akkurat når det virker som om ting ser lysere ut og alt skal ordne seg, POPPER det opp et nytt problem eller vonte.
  Livet er en evig dans. Jeg tror det handler om å finne sin egen sti, en egen balanse og et sted man kan trives på. Så kommer jobben med å bygge nettverk, jobb må man også ha, og en hobby eller to er greit å bruke tiden på.
  For de aller fleste går dette ganske greit, det å ordne og styre - komme til rette, men ikke for dumme, lille meg.

  Rundt hver sving er det en bom jeg må betale dyrt og hellig for å komme meg igjennom. Så kommer tankene surrende: Hva gjør vi egentlig her, hva er vitsen med å leve slik vi mennesker gjør ? Er universet uendelig, eller kommer det et punkt der du ikke kommer lenger ? osv.

  Nå er det på tide å komme seg litt inn i søvn-mønsteret igjen. Derfor sier jeg nå GOD NATT. 

 • 0

  The city
  Hjertet baker fortere og tankene spinner - jeg er forelsket.

 • 0

  Ingen er like : Kvinner i svart/hvitt

  God kveld !
  Gjett om jeg har kost meg i dag? Jeg har laget meg kaffe, bestilt meg 8 nr. av Det Nye (mitt favoritt blad), ordnet litt praktiske ting, lest i boka mi og nå har jeg såvidt begynt på en sen middag. Ikke værst når jeg omtrent ikke sover om dagen ! Har en slik periode igjen nå, men det går jo over.

  Som vanlig har jeg mine tanker om ting og tang.. Vi har jo våre forbilder og idoler, som vi ser opp til og vil være mest mulig like: like flinke, like tynne, like pene og snille osv. Men egentlig er de jo akkurat som meg og deg ! De har kanskje penger nok til sminkører, frisører, personlige assistenter og trenere, til og med noen som kjøper inn klær for de - men de er også redde, usikre på seg selv og har sine dårlige dager. Det er ikke sikkert de ser på seg selv i speilet og smiler av glede heller. Jeg kan selvfølgelig ikke si dette for sikkert, jeg er jo ingen kjendis og kan bare se dem fra utsiden - og tenke meg frem til disse konklusjonene.

  "Ingen er perfekte, men noen er perfekte for hverandre", slik lyder en av mine favoritt sitater. 

  Men over til poenget... Jeg skulle så innderlig ønske at vi kunne lære oss og sette mer pris på oss selv, og det at ingen er like - lære og elske seg selv! 

  Jeg for eksempel, har alltid HATET nesa mi.. Og vet dere hvorfor? Fordi jeg aldri har sett noen andre som har lik nese som meg. Det er skremmende å være annerledes, og det igjen kommer av usikkerhet og lavt selvbilde.

  En liten utfordring :
  HVA LIKER DU BEST MED DEG SELV ?


  Nå er det tid for middag og fortsettelse på kose-kvelden. Så igjen : God kveld. • 0

  KEEP CALM AND HAVE A NICE EVENING
  Hei og hopp til korte og lange ! Denne dagen har vært mye bedre enn i går, og det er jeg glad for. For nå kommer jo helga da det skal nytes - har kjøpt inn nøtter og tørka frukt til meg og potetgull til kjæresten, og i morgen skal vi innom polet en liten tur. Høhø. 

  Det blir bare oss to, kjæresten og meg - vi har nemlig vært sammen i 1 år og 5 mnd i morgen <3 Gjett hvem som skal bruke høsten og kulden for alt det er verdt ? Telys, musikk, god mat, brettspill, film og kanskje massaje ?

  Men nå ringte akkurat tidsuret jeg har satt på, har nemlig et brød i ovnen. Så skal sen middag lages / kyllingfilet med potetkuler av no slag og grønnsaker !

     Visste dere at sjokolade og godterier kan gi en liten lykkefølelse ? Og for å få den beste effekten av sjokolade skal den smeltes på tunga og ikke tygges?

  Så nå er det herved bestemt: I morgen skal jeg bake cookies med sjokoladebiter i til dessert !


  Håper alle har hatt en fin dag.

 • 0

  I DRØMMENE ER ALT MULIG


  Tumblr_lo2r6uqrsx1qe0i88o1_500_large


  Hei til alle nattemennesker der ute - dere er ikke alene.
  Men nå må jeg forlate den våkne tilværelsen for noen timer. Dager / netter som er som i dag gjør det vanskelig å få sovne før på slike tider som nå. Det er ikke bra for døgnrytmen og alt det der, men det kan noen andre enn meg få lov til å bekymre seg over. Akkurat nå kunne jeg ikke brydd meg mindre :

  FOR DET VIKTIGSTE ER AT JEG HAR DET BEST MULIG


  I morgen er en ny dag. Hilsen overtrøtte blomsten.

 • 0

  MEDIA ØDELEGGER MYE

  Påvirker media kvinners oppfatning av egen kropp ?

  Forskjellige undersøkelser, som har blitt gjort, viser at medias fremstilling av "idealkroppen" fører til at kvinner generelt får et feilaktig og negativt forhold til sin egen kropp. Dette kan føre til både psykiske plager og spiseforstyrrelser.

  I alt fra magasiner av forskjellige slag, slankepress på jobb og skole, internett, TV-programmer (f.eks helse og livsstils programmer) - nesten overalt finnes det slankeråd, dietter, mas om trening og hvordan man skal holde vekta, "hvordan få drømmekroppen", osv. Det finnes i det uendelige. Folk samles også på forum og deler tips og historier om dette.

  Men hva gjør dette egentlig med oss ?

  For meg personlig har dette ødelagt veldig mye, blandt annet gir det meg dårligere selvbilde og en usunn tankegang. Jeg tror også at mange andre opplever at media er en av "startfaktorene" til spiseforstyrrelser. Det gir oss ingenting godt å måtte se bilder av syltynne modeller, og hele tiden måtte høre at vi ikke kan unne oss et kakestykke på en onsdag. Vi kan ikke en gang bruke sukker i teen. Når til og med ernæringsfysiologer foreslår dags-menyer på 1200 kalorier støtt og stadig på internett og tv - da er det ikke rart vi blir syke av det.

  HVA ER EGENTLIG GALT MED Å HA LITT FORMER PÅ EN KVINNEKROPP ?
  Hvorfor er det liksom pent at ben stikker ut overalt ?
  Hva er det som er så galt med å spise variert og vanlig mat ?


  Man blir ikke lykkelig av å bli tynn - man blir deprimert, angstfylt, ødelagt :
  U L Y K K E L I G

  Man ender opp som ufør, usosial og ulykkelig. True story.

  Tumblr_lsrulrjadz1qh9li6o1_500_large

  Jeg kjenner at det tar på psykisk å skrive om dette temaet, for jeg blir så grusomt provosert !!

  Hva mener dere om dette?

 • 1

  Ikke lenge igjen til helga  Denne helga skal bli den beste noensinne! Selvom jeg kanskje har påstått det før og det ikke skal skje noe uten om det vanlige, så er jeg fast bestemt. Livet skal nytes, ikke tulles eller rotes bort i negative følelser og unødvendig tidsbruk. Jeg mener ikke at alt jeg gjør eller skal gjøre kan sees på som like nyttig, men noen ganger trenger sjela noe annet enn det fremtiden gjør. Alt kan ikke handle om jobb, penger, dietter, trening - mas mas mas.

  Nei, noen ganger er det aller beste å kjenne og tenke etter hva man har aller mest lyst til å gjøre akkurat der og da.
  Jeg skal være så desperat at jeg skal tvinge hode mitt til å stenge ute alt det vonde, alle bekymringer og forventningene. Noen ideer har jeg tenkt ut, men det skal være åpent for impulsive ønsker.
  Uansett om jeg må sitte der alene og se dum ut, så skal jeg ihvertfall ha det gøy!
  Jeg skal ihverfall gi en knakanes innsats, og den stakkars kjæresten min er alltid her og hjelper meg.

  Ps. Heldigvis for meg får vi kanskje besøk, så virker jeg ikke helt blåst innvendig.  Men vet dere hva ? Nå er klokka masse, og i går ble det sent fordi jeg hørte lyder og trodde det var innbrudd eller noe. Ja, der har dere meg i et nøtteskall. Dum og freidig, juba juba ?


  GOD NATT ALLE BLOMSTER

 • 2

  Attende i tiende

  Inspirasjon til bloggen kommer for meg vanligvis på kvelden / natta. Jeg vet ikke hvorfor, men det kan jo tenkes at det er da min kropp og hjerne har best trivsel ? Eller kanskje jeg da har fått samlet opp nok energi til å kunne tenke ... 

  Jeg husker en gang familien og jeg var på ferie, da fikk jeg lage megastore såpebobler. Det skulle så lite til å skape moro når man var liten.
  Jeg har mistet tellinga på hvor mange bøker jeg har lest, egentlig har jeg vel aldri prøvd å holde tellinga på det heller. Bøker er litt som musikk, man kan leve seg inn i dem - gråte med det triste og le med det gode / artige.
  Og ellers har jeg planer om å kjøpe meg blomster (potteplanter), selvom jeg ikke er så flink til å holde de i live. Øvelse gjør mester - jeg holder på troen.

  Ønsker alle en fin dag etter dette teite innlegget.

 • 0

  I morgen kommer en ny dag..

  Dagen i dag har blitt litt "ustabil". Har ikke blitt behandlet slik jeg hadde håpet på fra det offentliges side, men slikt må man kanskje dessverre regne med. Alle er ikke født med like stor dose empati / medfølelse, og i noen tilfeller jeg har sett på TV eller lest om skulle folk blitt sagt opp på dagen fra jobbene sine.

  I går så jeg ei (utrolig morsom) dame som var leder for NAV på NRK nett-tv - dere burde seriøst sjekke det ut. At det går ann å gå en SÅ lang runde rundt grøten visste jeg ikke, men morsomt var det for meg - selvom det trist nok var veldig dumt for de damene programmet handlet om. Ganske interessant og oppsiktsvekkende ang NAV vil jeg si.
  NAV ja, det er noe for seg selv ...

  I morgen er en ny dag.
  Da skal jeg gå meg en tur, handle mat, vaske resten av huset (var veldig flink i dag) og ellers forberede meg psykisk til et møte på onsdag. Ikke noe alvorlig møte, men det kan kanskje bli starten på noe lite, men positivt for en periode nå. Jeg må bare få sjekka det ut og "godkjent" det, er litt perfeksjonist på en rar måte - har alltid vært rar jeg.

  Nå må jeg si natti - verdens beste kjæreste og Shcmokk venter :D Lenge leve dårlig humor !

 • 0

  MUSIKK !

  Ble inspirert av to gutter som lager sin egen musikk til å skrive et lite innlegg om hva musikk betyr for meg,hva den har har gjort og gjør for meg og hva jeg hører på.

  300932_298055566872899_100000053745262_1294201_1587045588_n_large

  Musikk har alltid vært rundt meg - alt fra barnesanger i tidlig alder, julemusikken til mamma, jeg har spilt i korps (kornett) i 9 år og spilt kornetten i 11 år, også hører jeg ellers mye på musikk for glede og terapi. Jeg klarer å leve meg veldig inn i musikken, både når det gjelder tekst og rytme, som også har hjulpet meg til å bli ganske ok på instrumentet mitt.
  Mange tror det er en trompet, men slik ser en kornett ut :


  Musikken jeg hører på er alt fra rock til litt klassisk : Amy Winehouse, Nancy Sinatra, Kate Voegele, Melody Gardot, Eminem, The Pretenders, Cunninlynguists, Adele, Fiona Apple og masse, masse mer. Spotify, iTunes og Limewire har vært mine beste venner fra tenårene, der jeg har samlet mange timer med musikk og laget spillelister etter humøret.

  Jeg har og har hatt mine perioder der jeg blir deprimert / nedstemt og mister håpet - da hjelper musikken meg, og muntrer meg opp.
  En sang som får humøret mitt til å sprette til taket : The Muffin man / Ella Fitzgerald, hihi den er så morsom !
  Musikk kan hjelpe meg når jeg trenger å gråte, men ikke klarer det.
  Musikk kan gjøre en fest komplett.
  Den kan gjøre det lettere å vaske og rydde.

  Er det noe musikk ikke kan gjøre ?

  Pqaaaamtqx6fx-qsdh__djbacdvnke6xuta-a6ixmvlms5magfyaofymuiu8erqjuxild3fd8mj1s-lxykyq0ox-kecam1t1uglwf6li0koz-bdhnoyvfqm7u1fl_large

  Har noen forslag på bra musikk ? Eller fortell meg hva dere hører på da vel ! ? :D


  "They say all good things come to an end,
  bur we seem to forget,
  that all bad things do too." • 2

  Ikke lenge igjen ..


  Til bursdagen min. I dag er det nøyaktig 60 dager til jeg blir 19 år. Forhåpentligvis vil jeg modnes med årene, for jeg gleder meg som et barn til å feire, få pakker og kake. Heldigvis har jeg funnet meg en mann/gutt som elsker meg for den jeg er, selvom jeg kan være direkte barnslig iblandt. Man får ikke mer moro en den man lager selv - er det ikke slik det lyder ?  En annen ting jeg liker med bursdagen er at da er det bare 8 dager igjen til jul, og 7 dager etter jul igjen kommer nyttår. 3 fine feiringer på rekke og rad - menneskene jeg er glad i er rundt meg, forhåpentligvis mange fine dager med god stemning og god mat, og julemusikk da dere! Gleder meg til å lukte grantre, tenne advents-lys, åpne kokosnøtter med hammer og gomle nøtter. Det er jul for meg :D
  Nå er det vel ikke lenge til julekampanjene begynner på tv og i butikkene heller - ribbe ligger allerede i frysediskene har jeg sett. I det offentlige starter jula tidlig, veldig tidlig... 
  Hva liker dere best med jula ?

  Men nok om jula for denne gang.

 • 0

  Er den ikke fin ?  Som jeg har skrevet om tidligere har jeg fått meg en espressomaskin (!!), og jeg er så fornøyd og glad i den :D Betaler man mer penger får man kanskje en mer "proff" maskin, men det ser da ikke så verst ut dette vel ? Laget helt selv - og det smaker fantastisk <3
  Det er godt å få litt koffein i den slitne kroppen, det blir også litt lettere å våkne om morgenen. Det eneste som er litt dumt er at jeg ikke tåler melk så bra, så det er begrensede mengder jeg kan få i meg før magen slår seg vrang..

  Men nå er klokka mye, jeg har ikke vært flink når det gjelder døgnrytme de siste dagene heller, så da er det best å finne veien til senga. God natt.

 • 3

  Sen, men god middag / Laks, ris og grønt

  God lørdagskveld til dere alle ! På kveldens meny blir det kjæreste-middag bestående av laksefilet stekt i smør og pesto, inntil blir det ris med hjemmelaget saus og grønnsaker ( kokte babymais og gulrøtter ). 


   
  Her er det endelig ferdig, og nå sitter vi og hiver i oss maten !


  Jeg er en stor fan av grønnsaker og kjøtt, ikke så mye av brød, ris, pasta, potet osv. Men er det noe jeg ELSKER så er det nybakt brød med smør <3 Jeg prøver å være sunn, men vil ikke være en fanatiker. Å kutte ut alt med karbohydater, spise minst mulig fett eller lignende, slike "dietter" passer ikke for meg, og jeg tror ikke det er så bra heller. Kanskje i spesielle tilfeller kan det være helsegunstig eller nødvendig på en eller annen måte. 
  Jeg mener at man skal spise det man er glad i, men være flink til å spise frukt og grønt, fisk, magrere typer kjøtt, melkeprodukter, men også kunne kose seg.

  Forresten, hva mener dere om lavkarbo ? Tull eller knall ? 

  GOD MIDDAG og lenge leve lørdags-godtet !

 • 0

  15.okt.2011  Hei og hopp. Har fått en uvane med å ligge leeenge i senga på morgenen, og kommer derfor sent igang. Men har fått spist god egge-frokost før vi snart skal på en liten shoppe-tur for hus og hjem. Må ha litt mat til skap og fryser også blir det en tur på Europris for litt småting ; muffinsformer, dusjforheng, søppeldunk til badet - mest praktiske ting.
  Men nok om det daa.

  Håper alle har en fin helg :D

 • 0

  GOD NATT  Har ikke motivasjon eller ideer nok til å komme opp med noe bra innlegg nå, derfor sier jeg god natt med et bilde. Gruer meg til å sove, for den siste uka har jeg bare hatt det ene marerittet etter det andre. Nå trenger jeg å ligge inntil den fine kjæresten min og tømme hodet for vonde tanker - først etter det kan jeg være klar for drømmeland.

  Er dere flinke til å tolke drømmene deres ? Det kan være noe i det vet dere .. God natt, igjen. 
  Sov godt

 • 2

  Nails / Design

  Negledesign kan bestå av og være masse forskjellig. Alt fra ensfargede negler til glitter og kuer på neglene. Det er rett og slett kunst - det kan jo også kalles nail art, og når man ser disse bildene kan man forstå hvorfor.  Dette er min favoritt, og slike vil jeg ha !! :

  Disse er litt annerledes og morsomme :


  Er det bare jeg som får lyst til å begynne å lakke/male negler etter å ha sett disse bildene ? :D

  Hvilket bilde var din favoritt ?

  Ha en fortsatt fin kveld og GOD HELG :D

 • 2

  Sen start på dagen
  I dag våknet jeg til en blanding av hundebjeff og hakking fra en hakkespett, en slags naturlig alarm.
  Nå er helgen her om et øyeblikk, og selvom jeg fortsatt har mye fri syns jeg at helgen er best. Det er vel kanskje jeg som prøver å gjøre den ekstra koselig og avslappende, ofte med film, mer tenning av stearinlys og ekstra god mat.

  Ukedagene går med til møter, tanker og planlegging - det er ikke så lett å finne jobb, finne ut hva jeg vil bli eller hva jeg vil bruke livet mitt på. Det er vel mange som har det slik, om jeg har forstått omverdnen rett. Kokk, psykiatrisk sykepleier, drive en egen cafè; det er bare noen av tingene jeg har hatt lyst til å gjøre "når jeg blir stor". Når blir man egentlig stor da ? Er det en bestemt alder man når, eller kanskje et stadium man når i livet der man føler at man har funnet sin plass ? 

  Noen få ting har jeg faktisk klart å funnet ut av når det gjelder livet, men jeg føler det handler mye om min personlighet, moraler og prioriteringer. Jeg hverken har eller ønsker meg et typisk A4-liv, jeg vil finne min måte og min vei, og ikke bare "følge strømmen" slik jeg gjorde før: å gjøre det andre forventer og ønsker jeg skal gjøre, eller rett og slett gjøre det som andre gjør.
  Livet varer ikke evig - man må prioritere. Jeg mener ihvertfall at man ikke kan rekke over alt, få opplevd absolutt alt. Verden er stor, skremmende og koster penger, masse penger.

  Ble en del tanker dette her, og med det ønsker jeg dere god formiddag!


  Har du funnet ut hva du vil jobbe med eller gjøre med livet ditt ?

 • 3

  Å TENKE POSITIVT ...


  .. Er ikke alltid like lett. Og på slike dager gjelder det å finne gleder i de små tingene, som for min del blir ting som; vakre bilder, musikk, sjokolade, rydde - for så å se hvor bra det ser ut når jeg er ferdig, kyss og klemmer fra kjæresten, og masse annet.


  Det er så vanskelig å finne ut av hva jeg vil gjøre med livet mitt, men heldigvis kan jeg i noen år til si at jeg har god tid til å tenke, prøve og feile.


  Nei, nå er det på tide med litt innkjøp av mat ! Ønsker alle en positiv og innholdsrik dag.

 • 0

  Moderne slaveri.

  I verden finnes det millionvis av mennesker som lever i slaveri.

  Her kommer et eksempel på hvordan det kan fortone seg.

  Bønder i Thailand blir lurt av amerikanske selskaper til å betale helt opp til 120 000 kr for å få jobbe med landbruk i USA. Den eneste måten de kan få betalt dette på, er ved å ta opp lån. 

  De blir lovt at de skal få en godt betalt jobb i landbruket, sånn at de kan betale ned gjelden og så tjene så mye penger at de kan forandre sine familiers liv. Når de kommer frem, så blir passene tatt i fra dem. Selv om det er blitt lovt gratis kost og losji, så bli dette trukket fra lønnen. Lønnen er heller ikke så god som lovet, og det viser seg snart at de går i underskudd. Det er i noen tilfeller leid inn væpnede vakter for å holde de thailandske bøndene på plass. De jobber under tvang, uten betaling; slaveri.

  Når de har mer gjeld enn det er mulig enn å betale ned med en thailandsk inntekt, blir de tvunget til å bli USA, selv om de klarer å flykte fra bakmennene. Dette viste seg altså som en meget effektiv måte å holde arbeiderene fanget i landet, noe som åpenbart var meningen med de store "rekrutteringsavgiftene".

  En bonde forteller den hjerteskjærende historien om hvordan han ikke har sett familien sin på 7 år, og selv om han nå har flyktet, ikke har noen penger til å komme seg hjem, og enda mindre betale ned lånet sitt i Thailand. Faren døde det tredje året han befant seg på Hawaii. En annen bonde forteller gråtende at det eneste han vil ha er hjelp til å komme seg hjem, hjem fra et land der han ikke en gang kan språket. Disse menneskene har ikke lovlig opphold, så selv om de har flyktet fra slaveriet, blir de fortsatt utnyttet i sin desperasjon som svart arbeidskraft i tilfeldige foretak.

  Det ble anlagt sak mot bakmenn på Hawaii. Der hadde aktor lagt ned påstand om at bakmennene, som hadde erklært seg skyldige, skulle betale 8000 dollar i erstatning til hver enkelt. Dette sa de seg villige til. Men saken blir henlagt pågrunn av saksbehandlingsfeil, og ingen får noe erstatning. 

   


  Dette er virkelig en tragedie, så mange mennesker lever ufrivillig i et fremmed land, med lån i hjemlandet som vokser. Lån med sikkerhet i deres og, i visse tilfeller, slektningers jordlapper. Mennesker som er blitt satt i alldeles håpløse situasjoner pga noens mål om profitt. 

  Dette er bare én historie om slaveri, rundt om i verden er det talløse tilfeller. Barn blir solgt og brukt som hushjelper. Folk blir holdt i arbeid uten lønn i generasjoner, angivelig pga lån som forfedre har tatt opp. Kvinner blir lovet en lysende fremtid i fremmede land, før de blir tvunget til prostitusjon. 

 • 0

  Even pretty girls are bad  "Skjønnheten har vi kvinner for at mennene skal elske oss, dumheten for at vi skal elske mennene."
  Coco Chanel

  "Menn er forskjellige som himmel og jord, men kvinner, verst og best, som himmel og helvete."
  Alfred Tennyson

  "Kvinner faller bare når de allerede har snublet flere ganger."
  Marcel Achard

  "Vi kvinner prater mye, men likevel sier vi bare halvparten av det vi vet."
  Nancy Astor

   

  Først skapte Gud mannen, men så fikk han en bedre idè - er det ikke slik det var ?
  Håper alle - både gutter og jenter, kvinner og menn, får en fortsatt fin dag !
 • 0

  Ned, opp og ned igjen - hva nå ?

  Hej. Har vært på møte i dag med blanda forventninger og følelser, først trodde jeg at alt skulle gå på skinner men slik er jo ikke livet. Var nesten så jeg forventa det, det ble litt for enkelt og greit i forhold til resten av mitt liv. Det hadde jo vært ganske så rart om alt skulle bli strålende og perfekt nå som jeg har flytta.
  Jeg prøver ikke å si at ting er helt forferdelig - det er de jo ikke, jeg fikk bare litt "ekstra arbeid" som jeg fint kunne klart meg uten. Enkelt = kjedelig , er det ikke sånn man skal tenke i slike situasjoner?

  Ting er ganske bra her vi bor nå, selvom det ikke er helt stort nok for min smak - byjente jeg. Det er jo solarium, frisør, 2 kafeer, 3 matbutikker ++ 5 minutter unna med bil, og hvis du kan kjøre bilen i 20-30 minutter så er det jo enda mer innen rekkevidde der. Jeg prøver å se lyst på livet, selvom det er langt fra perfekt, er det utrolig viktig å verdsette de positive tingene man har : min fantastiske kjæreste, familien min+svigerfamilien, min snertne nye mobil, kornetten min (musikk-instrument), vennene mine, alt jeg faktisk har fått opplevd (reiser, opplevelser og lignende) - ja, jeg er flink til å klage, men jeg tenker på og verdsetter disse punktene forde. Og dette var bare noen eksempler.

  En av de tingene i livet jeg liker aller best er faktisk viten om at jeg kan gjøre hva jeg vil.
  Håper alle får en fin kveld. Her er det tid for kylling med soppstuing, chilli-bønner og ris - sen middag altså.

 • 2

  FROKOST-TID / REFLEKSONER

  God morgen til alle sammen !

  Frokost er dagens viktigste måltid, for det er da man bryter nattens "faste", det ligger jo i navnet: breakfast. Noen liker store frokoster og andre klarer nesten ikke få ned noe tidlig på morgenen, men det finnes så mye forskjellig å velge mellom.
  Egg (omelett, eggerøre, speilegg), brødmat (pålegg finnes i alle varianter), frokostblandinger eller havregrøt (kan  toppes med nøtter, yoghurt, frukt eller bær) eller smootie.
  Det er bare å søke på nettet etter informasjon og inspirasjon - og voila, god frokost.

  I dag består min frokost av kakao (synder med krem på toppen) og fruktsalat med yoghurt, nøtter og tørka frukt på. Nam. • 1

  BALLOONS
  Gjør dere andre noe meningsfylt i dag ?
  Bortsett fra å ha skaffet ved til vinteren og mat til kjøleskapet,
  så sitter jeg bare her og drømmer meg bort.

  Har kjøpt nøtter, bær og diverse til å lage noe skikkelig godt senere i dag -
  må bare få energien tilbake først.

  *Ha en knall dag*

 • 0

  SØNDAG PÅ LAVGIR  Sov lenge i dag, men var flink og startet rett på ryddinga etter gårsdagen. Tomme flasker, glass og et helt nytt sett med tallerkner som vi fikk i innflyttningsgave måtte ryddes og vaskes. Kvelden i går var superduper ! En meget velykket, hjemmelaget lasagne gikk ned på høykant, etterfulgt av espresso, alkohol, kortspill og musikk - til og med litt dans da formen ble god nok. Noen ganger er livet veldig bra. 


  Det nærmer seg levelig i heimen også nå. Etter noen dager med esker, bager o.l. overalt, er vi endelig snart ferdig med utpakkingen. Det mangler fortsatt viktige elementer her og der, som sofa, kleshengere, badevekt og bil - men satser på at det meste utenom bilen er på plass innen noen uker. Vi er flinke og effektive skjønner du - går unna i alle svinger.
  Men nå er det best å tusle ut i stua og kulden (har ikke fått til fyr i ovnen der i dag...) og titte litt på TV før jeg finner senga.


  68 dager til 19-årsdagen min i dag. Snakker vi barnslige gleder ?

  GOD NATT.

 • 0

  SUNDAY • 0

  Innflyttningsfest

  God morgen til alle ! I går jobbet jeg og kjæresten med å få gjort mest mulig av innredning, opphenging, vaskin og rydding ferdig, og ikke uten grunn. Som jeg nevnte tidligere skal vi få besøk i kveld og feire det fine, store, nye hjemmet vårt ! Vi skal lage lasagne til middag og dere tar nok hintet fra det andre bildet også.. Gleder meg ihvertfall!
  Tumblr_lrvzxlk7gz1qdttmzo1_500_large

  Mens kjæresten er sprek og jogger seg en tur sitter jeg og hører på musikk og våkner til min 2. kopp kaffe. Begynner å få til både crema på espressoen og fint skum i melka nå, og sola skinner jo :D Dette skal bli en fin dag dere, det skal jeg sørge for !

  Eminem er fint å våkne til <3


  Er forresten en bok jeg vil anbefale til dere som liker en god blanding av alvor, historie og familieliv:
  Ville svaner, tre døtre av Kina. Skrevet og opplevd av Jung Chang.

 • 0

  BLACK / WHITE BEAUTY  " Det finnes ingen verre skyld enn det man skylder seg selv fordi man har holdt seg for god til å leve. Den gjelden man står i til seg selv, kan aldri oppveies av noen som helst synlige bevis på suksess, berømmelse, rikdom eller skjønnhet. "
  - Suzanne Brøgger 

  " Hele livets mangfoldighet, alt det som betar oss, og all skjønnhet er satt sammen av lys og skygge. "
  - Leo Tolstoj  • 0

  The story / Brandi Carlile  All of these lines across my face  
  Tell you the story of who I am
  So many stories of where I've been
  And how I got to where I am
  But these stories don't mean anything
   When you've got no one to tell them to
  It's true...I was made for you

  I climbed across the mountain tops
  Swam all across the ocean blue
  I crossed all the lines and I broke all the rules
  But baby I broke them all for you
  Because even when I was flat broke
  You made me feel like a million bucks
   You do
  I was made for you
  You see the smile that's on my mouth

  It's hiding the words that don't come out
  And all of my friends who think that I'm blessed
  They don't know my head is a mess
  No, they don't know who I really am
  And they don't know what
  I've been through like you do
  And I was made for you...

  All of these lines across my face
  Tell you the story of who I am
  So many stories of where I've been
  And how I got to where I am
  But these stories don't mean anything
  When you've got no one to tell them to
  It's true...I was made for you


  Det er så mange sanger / tekster jeg kunne skrevet ned her inne, men jeg må dessverre velge ut mine absolutt favoritter, ellers ville jeg sittet her en veldig land stund .. Hehe. Håper ihvertfall noen får inspirasjon til sanger eller annet. Nå er klokka veldig mye og jeg går og finner senga og den dine kjæresten min i den. God natt!

 • 0

  Behind every successful woman is a substantial amount of coffee

  Bilder / Weheartit.com  Mine nærmeste vet hvor høyt jeg elsker kaffe. Jeg kan egentlig ikke forklare hvorfor, men herregud så godt det er.  Og ikke bare er det godt - det er også pent å se på!  Hjerter, blader, epler og kunst - det finnes så mange flinke baristaer.
  Det finnes så mange måter å lage kaffe på også : mocca har sjokolade, espresso er sterk, i caffe latte brukes ofte forskjellige slag av syrup, noen har krem på toppen, og på sommeren er det godt med is-kaffe.


  Og derfor har jeg endelig, for annen gang til og med, bestemt meg for å kjøpe en "espresso / kaffe - maskin" ! Den første gangen var for noen år siden, da jeg kjøpte over Finn.no og fikk en ødelagt maskin i posten ... Tror dere jeg ble SKUFFA ?!  Stoler ikke på Finn.no noe mer.
  Men når jeg uansett ikke klarer å slutte å tenke på kaffe, kan jeg ligegodt unne meg litt bedre utstyr enn pulverkaffe. Så kanskje jeg også klarer å få ned utgiftene på kafeer og bakerier. (kjøper bare kaffe da..)


  Flere kaffe-elskere der ute? 


 • 0

  Slapp torsdag


  Nå drar jeg på butikken. Har vondt i magen og trenger derfor noe trøst og smertestillende. 
  Jeg syns det er fint å kunne syntes litt synd på meg selv iblandt. Ihvertfall når man har så store smerter at uten IBUX blir man omtrent sengeliggende.

  Til helga får vi venner på besøk, så da blir det enten lasagne eller pizza til helgekos og forhåpentligvis mange fine timer med musikk og prat. 

  Dagens andre nedtur, sett bort i fra magevondt, er at min bærbare pc ikke vil spille av filmene vi mater den med. Snart er håpet om å få sett den siste halvtimen av "I could never be your women" borte, og vi klarer ikke stille inn antenna riktig så vi får inn alle kanalene vi skal ha fra Riks Pakken heller..


  Håper alle får en smertefri og fin dag. Slenger også med min nye yndlings-tekst :  "Spider's Web" / Katie Melua

  If a black man is racist, is it okay?
  If it's the white man's racism that made him that way,
  Because the bully's the victim they say,
  By some sense they're all the same.

  Because the line between,
  Wrong and right,
  Is the width of a thread,
  From a spider's web.

  The piano keys are black and white,
  But they sound like a million colours in your mind.

  I could tell you to go to war,
  Or I could march for peace and fighting no more,
  How do I know which is right,
  And I hope he does when he sends you to fight.

  Because the line between wrong and right,
  Is the width of a thread from a spider's web,

  The piano keys are black and white,
  But they sound like a million colours in your mind.

  Should we act on a blame?
  Or should we chase the moments away?
  Should we live?
  Should we give?

  Remember forever the guns and the feathers in time.
  Because the line between wrong and right,
  Is the width of a thread from a spider's web,

  The piano keys are black and white,
  But they sound like a million colours in your mind.


 • 0

  Er du fri ?
  Føler du deg fri ? Eller er du fanget i ditt eget bur ?

  NYT. LEV. ELSK.

 • 0

  KAKAO OG FILM

  Hei !
  I dag har vi besøk av søteste hunden Micha, og vi har allerede gått en tur på butikken for å snuse litt rundt etter godsaker. Fløte, nektariner og litt diverse til middagen ble handlet, og nå har jeg laget kakao med krem til meg selv og kjæresten. Hunden måtte nøye seg med en skive hamburgerrygg og vann, men hun tok det bra heldigvis.

  Vi sliter litt med å få til filmen, da min bærbare ikke vil lese av dvd'en, men vi får det vel til.

  Jeg begynner å bli skikkelig husmoremne tror jeg, og jeg kan ikke si om det er negativt eller positivt heller. Det er 5 oktober i dag, og jeg har allerede begynt å tenke på julegaver og julefeiring - ja, til og med julekort har jeg tenkt å skrive i år. Vanligvis er jeg en av de dere ser spurtte rundt to uker før julaften på desperat leting etter noe å pakke inn til andre. Nok snakk om jula for en stund.
  Var ikke dette et nydelig bilde ? / Weheartit.com


  Jeg er småstolt av meg selv, for jeg klarte å ta en litt vanskelig telefon før i dag. Men nå ble det til at vi streamer Crazy, Stupid Love istedet - og senere må jeg ta meg i nakken å bli ferdig med å pakke ut snart !

  Ha en fin dag.

 • 0

  HERREMÅLTID PÅ VENT

  Kan ikke dere komme med noen ideer eller tanker om hva jeg skal skrive om, ta bilder av eller lignende her på bloggen ? Hadde blitt kjempeglad for innspill. Jeg har jo ikke tenkt til å være noen andre enn meg selv eller skrive om noe jeg ikke vil, det tror jeg ikke at jeg hadde klart heller ...  
  "Ta meg som jeg er - eller la vær." Er det ikke det det heter ? 

   

  Egentlig ønsker jeg bare å høre hva folk liker å lese om på blogger. Også er det litt interessant at noen blogger blir så populære, mens andre ikke. 

  Men over til noe annet... 
  Nå skal vi snart begynne på middagen som i dag består av: eggerøre med røkt ørret og tomatsalat ! Kjæresten må bare se Dagsrevyen først, og jeg må få revet meg bort fra pc'n.

  Apropo pc ! Når vi først er i gang med ideemyldring og en litt over gjennomsnittlig tankevirksomhet - har noen musikk å anbefale ? På forhånd takk.


  Ikke drikk øl på tom mage.


  GOD MIDDAG

 • 0

  " LIFE IS JUST A SLOW TRAIN "

  Alle får samme skjebne til slutt på et vis, man må bare huske på at det er mange veier til Rom.

  Har du lyst til å løpe i regnet - gjør det.
  Ønsker du å reise verden rundt - hvem stopper deg egentlig ?

  Vi skal alle dø en dag, og dessverre vet de aller fleste ingenting om når det blir. Så ikke lev et liv du kommer til å angre på senere. Ihvertfall ikke lev slik som andre vil at du skal leve, for det er ditt liv. Dette ene livet er ditt. Greit, hvis du har en stor tro på at du blir gjenfødt, hva hjelper det deg egentlig ? Du husker jo ingenting av det ! Så lev livet. Vet jeg har snakket om dette før, men det er ganske viktig for meg og jeg bruker mer tid enn før til å tenke på det.


  Her sitter jeg å ser på regnet og hører på den nydelige stemmen til Katie Melua. Tror jammen jeg skal hente meg litt sjokolade. Ha en fortsatt fin dag.


  Ps. Er ikke meninga å være hverken rar eller skummel. • 2

  stjal blomster fra hagen ... • 0

  GOOD NIGHT  Vi blir egentlig aldri enige om når det er tid for god natt eller god morgen. Jeg liker sene kvelder, men står også opp ikke altfor sent av en rar grunn, og noen dager blir det ganske tidlig (8 er for meg tidlig). Mens kjæresten liker veldig godt å sove tror jeg, og det lenge har jeg funnet ut av. Kanskje det rett og slett er jeg som sliter han ut  : ) 
  Får håpe det er på en positiv måte, at jeg gir han mye glede og bra input osv.

  Nå skal jeg bare ligge å høre på regnet i verdens beste armkrok til jeg sovner <3

  Sov godt a !

 • 0

  DET BLIR BRA TIL SLUTT
  Sola titter frem gjennom tykke skyer nå og da, den varmer godt og lyser opp i hus og hjem. Jeg har tent stearinlys og satt frem et glass brus som en slags hverdagskos - vi lever jo bare en gang, ikke sant ? Orker ikke ha mer dårlig samvittighet, hvem og hva gjør det noe godt for ? Ingen, sier nå jeg. Det er kun meg selv det går utover det der, den dårlige samvittigheten for alt mulig rusk og rask. 

  Det nye kjøleskapet står i hjørnet sitt og durer en melodi. Det fikk lov til å bli med oss hjem, for det var både lite og billig nok for våre kriterier. Så nå gjør det jobben sin som en helt, og det ble kald cola og melk på begge barna.


  Nå kommer sola igjen, så da går jeg ut en tur.

 • 0

  Ny dag, nye oppgaver

  Jeg prøver å få gjort noe nyttig hver dag, smått eller stort - alt hjelper. En gang må vi klare å bli ferdig med innredning og alt smått rundt om i huset, men det kreves mye jobb. I går var vi flinke og malte spisestue bordet hvitt, så nå passer det godt inn! Nå mangler vi bare TV, kjøleskap og sofa som hovedprosjekter, men jeg må også få lagt inn klær i skap og alle pyntegjenstander må få en plass. Og bildene må opp på veggen. Neida, vi får det ikke kjedelig i ukene fremover ihvertfall !


  Nå skal vi dra på handling - ha en fin dag.


 • 0

  REGN OG SYKDOM

  I dag er ikke helt min beste dag - det kjennes ihvertfall ikke slik ut. Det regner og er helt grått ute, og da har jeg ofte lett for å bli mindre positiv enn ellers. Er nok ei sol-jente jeg ! Men bortsett fra regnet og store smerter i absolut alle musklene i kroppen har jeg det overraskende bra.
  De to siste dagene har vi brukt til å pakke ut, innrede huset og shopping. Vaskemaskin ventes på døra over helga, og kjøkkenet er fylt opp ganske bra med mat og annet godt. Nesten alle klær er lagt i skap og skuffer, spisestuebordet er malt i hvitt, men det mangler dessverre noen viktige ting: TV, sofa og kjøleskap ... Men det kommer vel etterhvert det også ?

  Nå kommer kjæresten opp trappa med kaffe til meg - er ikke jeg heldig ? :D

  Den neste uka kommer til å gå ut på å få ferdig det nye hjemmet vårt, bestille / kjøpe de siste tingene, og ha noen møter ang. jobb. Og til helga skal vi prøve å få til innflyttnings-fest !


  Men dere ...

  1 av 12 kvinner i Norge vil utvikle brystkreft i løpet av livet. Takket være forskning overlever stadig flere, men videre forskning er nødvendig for å redde enda flere. For å støtte Rosa Sløyfe slik de kan bli enda sterkere i sin kamp for dem som rammes av brystkreft, kan dere gi 50,- ved å sende sms ROSA til 2277.

  Jeg har selv kjent flere som har blitt rammet av dette. BIDRA

 • 0

  strikker med søteste garnet • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits