NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

9

Beklager

For tiden går det ikke så veldig bra. Jeg har begynt å sove dårlig etter at jeg startet på skolen, jeg er også veldig sliten hele tiden og har blitt enda mer deprimert etter at jeg startet. Jeg tror dessverre ikke at jeg holder ut på skolen lengre. Det blir alt for hardt og vanskelig for meg, selvom jeg veldig gjerne vil få det til. Det er leit, men jeg føler at jeg virkelig har prøvd mitt beste, da jeg gikk dit i over en måned. Jeg gruer meg til å fortelle det til folkene rundt meg, for de ville så gjerne at jeg skulle få meg en utdanning og kunne "bli noe". Dessverre må jeg skuffe dem.

Det er vanskelig for meg å klare å sovne for tiden, og da jeg først sovner, så våkner jeg opp ca 4-5 ganger hver natt, noe som såklart ikke gir en sammenhengende og god søvn. Derfor er jeg veldig sliten og trøtt når jeg våkner, og dagen og hverdagslige gjøremål blir vanskelig å komme seg igjennom. Jeg vet ikke om dere husker det, men før pleide jeg å vaske og tørke støv i leiligheten nesten hver dag, og selvom det kanskje ikke er så sunt så plager det meg veldig at jeg ikke klarer det lenger. Jeg klarer ikke å skrive på bloggen slik som jeg gjorde før, og heller ikke å spille på kornetten min. Jeg er redd for at jeg heller ikke klarer å være en så god kjæreste, venn og datter som jeg skulle ønske at jeg kunne klare å være. Det går altså utover mange ting. Det er vanskelig.

Det er enda vanskelige å innse at jeg faktisk ikke klarer å fullføre videregående skole. Jeg skammer meg over det, og føler meg ganske mislykket. Jeg prøver å tenke på det positive, at jeg faktisk prøvde og gjorde så godt jeg kunne. Men jeg vet at mange kommer til å bli skuffet over meg.

Jeg skulle ønske jeg kunne klare alt, å være "perfekt". Trene, ta utdanning, besøke de jeg er glad i, være positiv og løfte opp menneskene rundt meg, ha mange gode venner, reise mye, finne på spennende ting hver dag, være pen og pent kledd, være fornøyd med meg selv, og ja... Alt.

Heldigvis har jeg Minna min. Hun er en solstråle oppi alt det vonde, og får meg til å smile slik som ingen andre kan. Hun får meg ut av døra hver dag, leker og tuller med meg, trenger meg, og gjør at jeg slipper å sove alene. Pene, fine, rare Minna min

 • 2

  Min motivasjonsvegg

  Da jeg flyttet til Lillehammer i september i fjor laget jeg meg en vegg med motivasjon på lapper. Det er fint å gå og titte på den på dager som denne da ting er mørkt og vanskelig.

  Hva motiverer dere?

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits