NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

0

HAIRPå grensen til å være kunst, og jeg skulle ønske jeg tok meg bedre tid til å lage slike fine kreasjoner med mitt hår. Naturlig og fint - ikke for stivt, akkurat slik jeg liker det.

 • 2

  HØSTDAG  Kaffe, kaffe, kaffe - mitt livsserum. Har laget frokost til kjæresten, så jeg håper han våkner snart. Men jeg tar meg bare en tur i dusjen og på butikken så lenge ! Han fortjener å sove lenge i dag, for i morgen må vi opp og være klare til kl 8.00 ... HJELP.

  Håper sola titter innom flere ganger i løet av dagen - både hos meg og deg.

 • 1

  SKO GALSKAP
  Noen ganger må jeg bare spørre meg selv hvorfor jeg gjør dette her, at jeg går inn på Nelly.com, Asos.com m.m, og ser på sko. Hver eneste gang finner jeg minimun 3 nydelige, perfekte par med sko som jeg nesten blir nedfor over at jeg ikke har råd til ! Bare vent, sier nå jeg. Snart har jeg jobb igjen, etter lang tid som arbeidssøker, og da, DA BLIR SKOENE MINE !
  Haha, noen fler som gjør slikt mot seg selv ?


  Alle skoene over er fra Nelly.com. Fine ? 

 • 0

  I got a feeling


  
  
  
  

 • 0

  Hoppet av på turen hjem. Besøker familien og har bakt muffins som vanlig • 0

  27.sep.2011

  "Jeg er her for deg", "du kan snakke med meg om alt" eller "nei, jeg syns ikke du er vanskelig / slitsom / teit " - er bare noen av alle gradene jeg har hørt. Venner som liksom skal støtte deg og godta deg som du er, finnes det slike ? Jeg har ihvertfall aldri vært så heldig å møte noen slike mennesker enda, selvom det i noen perioder av tenårene har vært et av mine største ønsker. Det blir et kort innlegg, for det blir en lang dag u morgen, og jeg trenger all søvn jeg kan få.. Men hvordan kan man få sluke venner eller møte slike mennesker? Er det het som har gjort noe feil eller har jeg vært uheldig? Jeg har tenkt mye på dette. Over til noe helt annet: nå begynner noen ting å finne sine plasser i huset vårt. Ja, vi skal leie et HUS ! God natt til dere alleso

 • 0

  HA EN STRÅLENDE DAG !
  Nå er vi straks klare til å rulle avgårdet, først til Dokka for å møte min mor og så hente mine siste møbler i barndomshjemmet. Skal jeg føle meg mer voksen og ansvarlig nå da? *Kjenner etter i noen minutter*
  Neei, er nok ikke så mye mer voksen eller noe, men trøtt er jeg i hvert fall. 

  Enda en dag med radio, prat, mas om kaffe og pauser : HERE WE GO (DRIVE) !


 • 0

  Husker du ?
  For en tid tilbake fant jeg også noen bilder av disse søte "boksene". Hva syns du ?


 • 0

  I WANNA DANCE THROUGH LIFE  Passet bra med disse bildene - ikke bare er de vakre, men jeg sitter å ser på VM i dans akkurat i dette øyeblikk.


  I morgen venter nok en dag med mange timer i bilen, men heldigvis er det verdens beste som skal være min sjåfør og mitt selskap. Gleder meg litt faktisk! Men nå må jeg gå å gjøre i stand siste rest til i morgen.

  Ha en fin kveld !

 • 0

  SØNDAG IGJEN

  Nå har det blitt søndag igjen allerede - tiden går fort når man har det travelt, sier nå jeg da. Jeg har vært travel med alt fra planlegging, kjøring, pakking, baking - masse praktisk egentlig. Det er vel egentlig ganske slitsomt, men jeg liker det !

  Visste du at  vineksperter kan bli lurt av rødfarge i hvitvin, og tro at det er rødvin ? Ser på en serie på Tv om E-stoffer og det er veldig interessant, og litt ekkelt av og til . Rar verden, rar verden ..

  Nå blir det snart enda en hjemmelaget middag her i huset, ihvertfall nesten. Kylling, Pasta carbonara og en enkel, smårar salat. Vi skal ikke lage pasta fra bunnen, men sausen, og det må da være godkjent som hjemmelaget vel? Salaten lages av raspet gulrot, mais og løk - det vi har i huset egentlig.

  Fint bilde over, ikke sant ? Nå skal vi ifølge kjæresten begynne å jodle - hver dag blir mer spennende enn den forrige her ! 

 • 1

  nice • 8

  Hjemme igjen / Kjæreste-kveld med hjemmelaget mat  Her får dere noe sjeldent, et bilde av MEG nemlig. Tenker jo at det kan være litt fint også, at dere ser hvem denne raringen som skriver faktisk er.

  Nå står jeg å venter på at grønnsakene skal koke, for resten av middagen er nemlig ferdig: gratinerte pølser og fylte sopp med hjemmelaget potetstappe! Imponert ? Jeg er ihvertfall fornøyd - kjæresten og, ifølge gomlingene fra utti stua. Haha !

  Ha en super kveld. Her skal det tittes på TV og koses.

 • 0

  FUN ! / NÅ DRAR VI PÅ LANGTUR  

 • 0

  TIDLIG MORGEN  Jeg ønsker alle en nydelig dag, med mange gode øyeblikk.
  Og selvom det nå heller mot høst og vinter, skal ihvertfall jeg ha vår og varme i tankene. 
  Jeg vil egentlig ikke innrømme det, men jeg savner varmen og livet på Rhodos. Det er et helt annet liv og annen livsstil - jeg tviler ikke et sekund på at jeg drar tilbake en dag.
  DAGENS SITATER :

  "Så blir de stående disse tre: Tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten."

  "Det som gjør det deilig å leve, er at i morgen ikke er som i går, og at hvert møte er et nytt håp."

  "Med ditt savn og med din lykke, med ditt håp og med din tro
   skal du på det jevne bygge, opp til stjernene en bro."

  "Glem det som gir tvil, og hold fast ved alt som gir tro."

  "Slik som du vil ønske å ha levd ved enden av livet, slik kan du leve alt nå."  Det ble visst noen sitater det, men det finnes jo så mye som er så fint og bra sagt. Nå venter litt jobbing og frokost på meg, så da bør jeg sette igang om helgen skal få startet i kveld!


 • 0

  DRØMMELAND

  Nå er det snart på tide å blunde øynene i noen timer, for i morgen er det opp kl. 9 og kjøre bil i 7 timer. Første flyttelass here we go ! Men jeg kommer ikke til å avsløre hvor enda, for så ondskapsfull er jeg. Ha ha ha.
  Jeg har vært veldig flink da, for jeg har laget ferdig og pakket ned mat-pakker til oss begge i morgen. Brødskiver + pålegg til Dag, og ost og egge - salat til meg :D


  God natt. Reis trygt til drømmeland. • 1

  FARGER I NATTEN  Lys er tent i alle kriker og kroker. Deilig middag og søte bær til dessert. Og her sitter jeg nå ved siden av kjæresten og ser film på TV. Snart er det tid for senga, begge to trenger søvn til turen og styringa i morgen. Dag fordi han skal kjøre - og jeg fordi jeg skal styre radioen, skravle i timevis i strekk, lese og be om ben-strekk-pauser. Oppgavene er fint og praktisk fordelt etter våre egenskaper - hurra for de trøtte !

  Ha en fargerik kveld.


 • 0

  Yoghurt med nøtter, tørka frukt og sjokolade-kos • 0

  All you need is love
 • 0

  Dagen: By-tur, kjeks baking og Tv-titting.  Nå er det litt jobbing på menyen, hvis vi skal rekke å bli ferdig med det vi driver med !
  Det ble by-tur i dag med kaffe og vindus shopping, og nå ser jeg på "hjelp han pusser opp" på Tv !

  Ha en fin kveld.

 • 0

  Søte Johanna og jeg baker eplekake om kvelden
  
  Tror vi er på vei til å lage verdens høyeste eplekake her nå, luftig og fin - jo mer jo bedre !
  Sitter her og hører på tids-uret tikke i vei. Hvorfor kan det ikke tikke fortere ??!

  Om dagen driver jeg å rydder både i saker og i mitt hode. Det er ikke plass til alle tingene hverken her eller der, og man kan ikke holde på alt for alltid heller. Det er ihvertfall min mening.

  Det høres kanskje rart ut, men jeg holder på å utforske en ny side av meg selv, en friere, mer positiv og bedre side. Men det er dessverre ikke gjort på en dag og ikke så lett heller. Derfor (og mange andre grunner selvfølgelig <3) er jeg så glad for at jeg har min kjære kjæreste i livet mitt. Du er så god du, at jeg blir helt paff noen ganger !

  Var ikke disse bildene fine forresten ? 


 • 0

  Kinda the same thing  

 • 0

  KALDT
  Good morning,
  Jeg sitter her med dagens første kopp med te, tente lys og venter på at kjæresten snart skal våkne. Klokka er jo tross alt litt mye nå syns jeg, og vi har en del vi må gjøre. Jeg vil ta meg tid til å bake i dag! Det er jo søndag, kald høst og jeg er alltid god på å finne grunner ti å kose meg. Gode forslag på hva jeg skal bake ?

  JEG VAR AKKURAT FERDIG MED INNLEGGET DA DATAMASKINEN BESTEMTE SEG FOR Å ØDELEGGE DET. DERFOR BLIR RESTEN KORT FORTALT.

  Turen til hovedstaden gkk veldig bra. NapTime og Prison Break i bilen, så da sov jeg en times tid til fuglekvitter og havbrus. Vel frammen ble det jordbær og ostekake yoghurt på Yoghurt Heaven med sjokolade og jordbær på toppen. Så tok vi bena fatt og fant fram til Nationalgalleriet, der vi kikket en times tid før jeg ble kaffe-tørst og stakk av til nærmeste Kaffebrenneri. Helt utrolig god kaffe ble drukket, før det var på tide med mat! Alle unntatt en bestilte det samme; stekte nudler med kylling og grønnsaker - stor suksess for magesekken!
  Deli de Luca ble neste stopp for oss, der det ble kjørt is, kaffe og Aftenposten. I Aftenposten fant vi en film vi ville se,  nemlig Oslo 31. August. Da fant vi bilen og dro ned på Colosseum og nøt en følsom og litt dyp film. 
  Slik var gårsdagen min altså. 

  Nå har trøtte kjæresten akkurat kommet hjem fra Drømmeland, så da er det tid for frokost og aviser på senga!

 • 1

  OSLO-TUR / BRIKKENE FALLER PÅ PLASS

  Dere har sikkert skjønt at ikke alt har vært "på plass" fram til nå, men i dag dere. I dag begynte livet å små-smile til oss igjen! Det er så mange forskjellige ting at jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Jeg vil ikke røpe for mye enda, men kan si så mye som at her skal det pakkes i dagene fremover ! Jeg skal nok fortelle mer etterhvert som det passer seg, og jeg blir nok ganske travel i en tid fremover - men jeg gleder meg :D

  I morgen drar vi på dagstur til Oslo! Jeg gleder meg masse, og vi skal blandt annet på Yoghurt Heaven, spise ute og på kino. Jeg har vært på Yoghurt Heaven en gang - jeg har vært utenfor en gang, for de var stengt akkurat den dagen! Skikkelig uflaks var det, jeg som hadde gledet meg sånn. Men denne gangen håper jeg virkelig vi får kommet oss inn og smakt på godsakene. Noen andre som har vært der ?


  Mafia 2 er endelig ferdig installert, så jeg har sittet noen timer fremfor pc'n i dag. Det er så GØY - må prøves.

  God natt.

 • 2

  Dagen i bilder  Sola skinte på dette fine hjertet som henger på trappa. 
  Hjerte fra Rhodos / Gamlebyen  Dag og jeg har kost oss med Prison Break og te.  Jeg har bakt brød til kjæresten - havrebrød med sesamfrø på toppen.  Dagens lunsj / Salat av ruccula, gulrot, tomat og agurk, toppet med parmesan. Nam !


  Nå skal vi feire gode nyheter med godt og film / nøtter og muffins !
  Håper dere har det like fint som meg :D
 • 0

  SNART JUL ..

  Og jeg gleder meg ! For denne julen skal jeg virkelig nyte, ikke bare sukke over den alt for tidlige reklamen, pynten og juesalget. Det offentlige starter vel med det ganske snart, er jo tross alt midten av september allerede ...

  Men nå skal dere høre. Hjemme hos oss skal det være vakker julemusikk (har mine favoritt cd'r), masse røde og hvite lys , god mat, skåler med nøtter  og klementiner / mandariner (er delte meninger på hva vi faktisk får kjøpt her i Norge) og masse fin julepynt ! Jeg vil besøke venner og familie så mye som mulig, og kose meg sammen med dem.
  Jeg vil at jula skal være noe positivt, for dessverre er den ikke det for alle her i verden. 
  Egentlig hadde jeg tenkt til å ta med mange flere bilder, men føler at jeg da ville motsagt meg selv litt. Det er jo tross alt en liten stund til enda.

  Men prøv å gjett hvor mange dager det er til bursdagen min da?? Bare 92 dager :D  TID FOR MIDDAG !


 • 0

  SMOOTHIE  Jordbær, Blåbær, Banan, Havregryn, Kesam / Yoghurt, Kiwi, eller hva du vil. Putt det i en blender sammen med is og litt veske, og NYT :D • 2

  JEG VIL VÆRE  SPONTAN  VAKKER  SMART  FRI


  Jeg er så glad for at jeg har blitt mer sikker på meg selv enn jeg var for bare noen år siden.  Mobbing og andre hendelser gjorde meg svak og uskker på meg selv. Det er vondt å tenke på nå, hvor mye som kunne vært annerledes hvis de diotene bare kunne holdt munn. Men jeg har jobbet med meg selv - alene og med hjelp fra andre. Nå sitter jeg her sterkere, mer sikker på meg selv og gladere.

  Men selvfølgelig kommer det et lite men også. For i dagens samfunn som vi lever i kan man alltid bli bedre, istedenfor å jobbe med å godta og utvikle seg selv og den man er.  Spontan / Jeg skulle ønske jeg kunne bli mer spontan, og ikke måtte skrive ned og planlegge alt jeg tenker og vil. Jeg er bare så redd for å glemme noe, som jeg da veldig skjelden gjør, og kunne klart meg bra uten alle lappene. 

  Vakker / De aller fleste har alltids noe de kunne forandret på for å kunne blitt mer vakker, istedenfor å se på seg selv som en unik skjønnhet. (Litt klisje, I know) Heldigvs har jeg begynt å godta det ansiktet jeg ser i speilet hver dag, og kan se bra ting til og med.


  Smart / Jeg ser ikke på meg selv som dum, jeg vil bare lære og kunne mer. En bra start er vel å lese mange bøker og oppleve så mye som mulig ?

  Fri / Fri fra bekymringer, stress, press og sorg - hvem ønsker seg vel ikke det ? Å kunne gjøre AKKURAT hva jeg vil, NÅR jeg vil, det hadde vært drømmen. Hadde da også hjulpet med en konto  ubegrenset med penger ..
  Tid For Te / Ha en fortsatt fin dag
 • 0

  LYKKEN KOMMER, LYKKEN GÅR ...

  Lykken er den som Nora får ! Krysser fingre og tær for at mitt neste prosjekt skal gå knirkefritt, det fortjener vi :D

  God morgen forresten. Jeg har akkurat startet dagen med en kopp grønn te og leser blogger, før jeg snart skal ta et langt bad! Det er utrolig godt, å bare senke kroppen ned i varmt vann og ligge å flyte. Mmm, gleder meg!

  Ellers så er det kanskje ikke så mange som vet at jeg har en liten nerd inne i meg, så jeg skal bruke dagen på å overtale kjæresten til å kjøpe Mafia 2 til oss. Jeg har spilt demoen to ganger alt, det var utrolig bra, også har mange andre sagt at det er veldig bra. ( ps. nå blir det Mafia på meg :D )


  Ha en fortyllende dag!

 • 0

  GOOD NIGHT

  Nå sitter jeg i senga pysj-kledd og ser på The Karen Carpenter Story på Youtube. Er klar over at klokka begynner å bli mye, men for at jeg skal få sovet godt må jeg være trøtt nok før jeg tar natta. Hvis jeg ikke er det vil jeg mest sannsynlig våkne opp flere ganger iløpet av natta og ligge veldig urolig. 
  Er ikke bylysene nydelige ?  Som mange andre så har jeg altså blitt mer og mer avhengig av å lese noen blogger daglig. Noen ganger flere ganger om dagen. Det er rart med det, for hvorfor gjør vi det? Hva er så fasinerende med å lese om andres hverdag, se hva de har på seg eller hva de gjør på en lørdagskveld ? Kanskje misunnelse, nysgjerrighet ? Det er jo også mange som ser opp til noen av disse topp-bloggerne, og det er jo ikke så rart. Så masse klær, frisørtimer, manikyr og sminke - penger. Det er ikke stygt ment, for de ser jo veldig perfekte og lykkelige ut. 
  For min del er det vel en blanding av misunnelse og nysgjerrighet som får meg til å følge deres hverdag på bloggene deres.


  BLOGGENE :
  Fotballfrue
  Livingdoll
  Cathinthecity
  Ulrikke Lund


  Hvilke blogger leser du? Og hvorfor ? GOD NATT / SOV GODT.

 • 0

  GOD PSYKISK HELSE

  Du kan selv gjøre en del for å ta vare på din psykiske helse, både for å forebygge psykiske problemer og mestre psykiske plager som eventuelt dukker opp. Alle kan rammes av psykisk sykdom. Ung eller gammel, rik eller fattig, osv. Det finnes et så stor spekter av forskjellige psykiske lidelser, og så mange faktorer som kan "skape" de.

  Det viktig å gjøre ting som bidrar til at man har det bra. Dette kan høres litt rart og naivt ut, men det kan faktisk gjøre en forskjell. Å være sammen med folk, gjøre aktiviteter man liker og er god til, spise god og sunn mat, forsøke å ha et godt søvnmønster og være i aktivitet er eksempler som kan gi positive løft i hverdagen.

  Alle trenger å ha folk rundt seg som man både kan gjøre hyggelige ting sammen med og som kan være til støtte om man har det vanskelig. Er man ensom kan det være vanskelig å finne ut av og komme seg ut av ensomhet. Desto viktigere er det derfor å forsøke å holde kontakt med familie, kolleger/medstudenter og venner, også i perioder hvor man kanskje helst vil være for seg selv.
  Og overfor folk rundt oss som har det vanskelig er det både godt og viktig og ikke slutte å ta kontakt. En sms eller en telefon til en som er deprimert eller har det vanskelig kan være veldig viktig for den det gjelder.  

  Om du føler at du har alvorlige eller uutholdelige psykiske plager, er det lurt å søke hjelp raskt. Om man får rask hjelp er det gode sjanser for at problemene ikke skal vare så lenge. Først og fremst er det fastlegen som kontaktes. Svært mange får både samtalehjelp og eventuelle medisiner hos sin vanlige lege. Legen vil vurdere om det er behov for videre henvisning til spesialist. (Psykolog e.l.)

  Det kan også være en mulighet å bli med i selvhjelpsgrupper, for eksempel kurs i depresjonsmestring eller samtalegrupper for støtte ved spiseforrstyrrelser eller  voldtekt. Men det er ikke alltid at profesjonell, spesialisert hjelp er det beste og eneste som hjelper.

  Ta vare på kroppen din og lytt til den.   Faktakilde / Psykiskhelse.no

 • 0

  Kom over disse fine bildene ..  


  

 • 0

  Tanke tømming
  Jeg likte både fargene og beskjeden i dette bildet godt, derfor deler jeg det med dere.


  Og når det kommer til dette, så er det vel ikke så langt fra sannheten. Og sannhet og ærlighet er bra!


  Jeg er kanskje ikke den beste kniven i skuffen, kniver har ikke hjerne de. Men de kan være veldig nyttige, og de prøver så godt de kan med de egenskapene de har...
  Herregud. Jeg sammenligner meg selv med en KNIV. Og det på en teit måte..
  Kanskje jeg skal satse på bilder i dag, og ikke skrive så mye (rart) ?   Men ha en fortsatt fin dag da!

 • 0

  KLAR FOR EN NY DAG  God morgen
  Jeg våknet flere ganger i natt.. Leppene mine er sprukket og skuldrene vonde, men jeg kan ikke la det ødelegge for meg! Hver dag prøver jeg å få mest mulig ut av dagen, selvom det er litt vanskelig - her og nå. Ingen jobb har jeg fått enda, er lite ledig på et såpass lite sted som dette. Også bor jeg på et såpass øde sted at det ikke er noe særlig å finne på her heller. 
  Jeg kan jo selvfølgelig ta bussen, 15 minutter til Ringebu eller 1 time til Lillehammer. Men jeg liker ikke busser, det er kjedelig og dyrt - også er jeg små lat. Heldigvis har jeg innlandskort, men den gleden varer bare 1 mnd om gangen før jeg må betale nye 210 kr. Men over til noe helt annet.

  Bloggen er mitt sted - mitt eget lille, fine sted. Der jeg kan få ut følelser, tanker og meninger - og det er det som er så bra med den. Egentlig bryr jeg meg lite om hvor mange som leser eller følger med på det jeg skriver, Dag må selvfølgelig tvangslese alt da.. Men det er noen flere, det vet jeg, og det liker jeg godt ! :D

  Brukte dere over 18 stemmeretten deres søn-mandag ? 

 • 0

  God høst-kveld  HEI !

  Akkurat nå sitter kjæresten og jeg og ser på Frogner på Tv. Kanskje ikke det mest artige programmet, og man ser jo lett at det aller meste dramaet som skjer er planlagt. Derfor litt kjedelig og flaut, men har rett og slett ikke noe bedre å gjøre..

  Ellers så venter jeg spent/irritert på at morgendagen skal komme. Som jeg har sagt før ; jeg hater å vente!
  Kanskje jeg forteller litt om det senere. Men nå skal jeg kaste meg over den siste muffinsen/cupcakes'n, før noen andre gjør det ! Da kan jeg jo selvfølgelig bare bake flere, med glede ! 

  Ha en koselig høst kveld! • 2

  Ugler i mosen? ...

  Neida! Men disse bildene er så søte, ikke sant ?


  Visste du at ...

  - Ugler har store forovervendte øyne og ører og vanligvis en iøynefallende sirkel av fjær rundt hvert øye?
   - Ugler har kikkertsyn, og deres store øyne sitter fast i skallen, slik at de må snu hele hodet for å se andre veier?
   Til gjengjeld kan de snu hodet 270 grader til begge sidene. 
  - Ugler er langsynt, og kan dermed ikke se noe som er  noen centimeter foren øynene deres?

  Jeg vet dere takker meg for slik viktig informasjon. Lenge leve ironi.

  Sov godt !

 • 11

  Den store muffins-dagen  Det som er så bra med muffins er at det tar så kort tid å lage.
  Bare å snekre sammen røra slik man vil ha den, 15 minutter i ovnen og VIPS.
  Det er også lurt med en personlig assistent. Min heter Johanna, og er verdens beste <3
  Så er det glasuren sin tur: smør, melis og konditor-farge blandes i en bolle.  For oss prinsesser passer det perfekt med noen røde dråper, da det vil gi en søt rosa farge.
  Litt mørk sjokolade kan hakkes, og sammen med sølvkuler blir det god og pen pynt.
  Og endelig kommer øyeblikket alle vi kakemumser venter på - kvalitets testing !
  Jeg trodde nesten jeg døde og kom til himmelen da jeg hadde første biten i munnen, men jeg merket fort at jeg fortsatt satt sammen med de levende da TV-lydene kicket inn. De små gledene i hverdagen, sier jeg bare.


  Ps. Dette må prøves hjemme. • 0

  Husk også de små ting som gjør deg glad
  "Kjærlighet er å gi seg selv og få en annen."
  - Ragnhild Bakke Waale


  "Er en blomst nær ved å visne, den forfriskes kan igjen.
  Og et hjerte som vil briste, det kan trøstes av en venn."
  - Emil Aarestrup

  "Livet kan bare forstås baklengs, men det må leves forlengs."
  - Søren Kierkegaard  "Kjærlighet er lysets kilde, kjærlighet er livets rot."
  - Nikolai Frederik Severin Grundtvig


  "Lær som om du skulle leve evig, lev som om du skulle dø i morgen."
  - Mahatma Gandhi
  LATTER GJØR DAGEN og er bra for magen : 


  "Kjærlighet er noe dritt, sa mannen; da jeg ble gift, kunne jeg ha spist henne opp av kjærlighet -
   året etter angret jeg på at jeg ikke gjorde det."
  - Dansk ordtak


  "Ta alltid med deg en liten flaske whisky i tilfelle du skulle bli bitt av en orm. Ta dessuten alltid med deg en liten orm."
  - W. C. Fields


  "Det er bare to typer bilister på veiene: idioter som kjører langsommere enn meg, og de svina som kjører fortere."
  - George Carlin


  "En diplomat er en som kan be deg dra til helvete på en måte som gjør at du begynner å glede deg til turen."                                                                                                                                                                                                                 


  Håper alle får en vakker dag videre. Her skal vi nyte sola og bake brød til lunsj! • 0

  PinUps  Er de ikke fine? Litt tidlig inspirasjon til de som vil ha det. Nå hopper jeg i dusjen!

 • 1

  Første innlegg fra mobil !  I dag fikk jeg tid til det ene og det andré! Vegetarisk middag, handlet godt, brus og nøtter på butikken, tatt ansiktsmaske som dere ser også. Nå har vi sett noen episoder i siste sesong av Prison break og south park. Elsker det! Ha en strålende natt.

 • 0

  Night

  Ha en morsom natt. Det skal jeg.

 • 2

  GJETT HVA POSTMANNEN HADDE TIL MEG? :D

  Min nye HTC Wildfire S !! Jeg er så glad og spent, for akkurat nå ligger den på lading - jeg klarer nesten ikke vente med å starte å utforske og lage den til min egen <3 Jeg har hørt og lest at man kan gjøre den veldig personlig, lage meny og masse annet akkurat slik man vil ha det. Også er den bra til internett-bruk og kjempelett og laste opp bilder til nettet. Så hvis dere er heldig, kanskje jeg klarer å ta flere bilder og legge de ut her på bloggen. Så kan alle få med seg hva jeg driver med, hehe.
  Jeg vet jeg er skikkelig dårlig på den biten, men det er bare det at det har vært så komplisert og tidskrevende til nå. Jeg hadde klart hvis jeg hadde orket, men det har jeg altså ikke gjort.

  Nå har den da ladet i over en time allerede... Og det sto ingenting om hvor lang tid det tok! Skal det lyse rødt som nå? Eller kanskje GRØNT ? HJELP. Og jeg som har lest manualen og greier, hvorfor opplyser de ikke slike uvitende sjeler som meg om slike ting??!

  Har forresten bakt en rålekker sjokolade kake. Jeg syntes den ble både fin og god, for jeg er så smart, at når jeg baker så lager jeg alltid en liten muffins ved siden av. Så da kan jeg smake på det UTEN å måtte skjære i den fine kaka/eller hva jeg baker. Smart eller hva?
  Hvis jeg får mobilen opp og kjøre så må jeg prøve kameraet selvfølgelig, så da blir det bilder, bilder, bilder!


  Gleder meg til middag, for i dag blir det vegetarisk. Også får vi besøk, som er grunnen til at jeg har bakt sjokolade kake.

  Ha en strålende dag!

 • 0

  Jenta begynner med YOGA  SÅ vanskelig kan det vel ikke være ?
  Gi meg en uke, så kan jeg ALT ovenfor.
  (Or never , maybe..)

 • 0

  Hva gjør dere i dag?

 • 0

  "HUSMOR-DAGENE"

  Hei hei! Både i går og i dag har jeg og kjæresten vært kjempeflinke til både det ene og det andre. Vi har gjort alt i fra støvsuging til raking av hagen, sendt viktige brev og tatt viktige telefoner, bakt kaker (jeg) og laget gode middager. Det er så fint når man føler man får utrettet mye på kort tid, for noen dager går med til... ja,  ingenting! Ja, slik er det faktisk - men man trenger jo å slappe av litt også. 

   I går tok jeg ansiktsmaske og skrubbet hele kroppen - helt utrolig hvor bra man føer seg etter en halvtime ekstra med pleie! Jeg har vært i postkassa i dag også, uten resultat; ingen pakke-lapp fra Posten. Jeg får nok bare vente, selvom det er ekstra vanskelig når jeg gleder meg til noe! Jeg liker generelt ikke å vente.. Syns det tar opp alt for mye tid av det ene livet jeg har fått. Men nok om det.

  Over helgen blir det mest sannsynlig tatt en stor avgjørelse, så det er enda en ting til jeg må vente på. Ahh, that's life...

  Ha en fortsatt fin dag alle sammen :D

 • 2

  Jeg har bestilt meg ny telefon ...

  Da min fine røde sony ericsson ble mental og alt ble mørkt for han. Etter to fine år måtte vi dessverre gå hver vår vei - han i skuffen og jeg videre. Så her er min nye skjønnhet som jeg venter på skal komme til meg om noen dager:
  HTC Wildfire S,  er den ikke nydelig?

 • 0

  I'm a free spirit

  "Frihet er den kilde hvorfra all mening og alle verdier oppstår."
  - Simone de Beauvoir


  "Friheten er sterkere enn frykten."
  - Harald V


  "Den kjedeligste form for frihet, er feilfrihet."
  - Per Larsen


  "Friheten er som luften. Først når en ikke har den, merker en hva den betyr."
  - Giacomo Matteotti


  "Frihet krever mot til å gå verden i møte uten maske."
  - Christian Askø Næss


  Lar du deg selv få være fri? I ditt liv er det du som bestemmer og velger dine veier, og lar du andre velge for deg er det deg selv det går utover. Jeg prøver å lære meg å leve fritt hver dag, som om hver dag blir min siste. For først da kan jeg ta meg friheten til å gjøre akkurat hva jeg selv ønsker. Innen visse grenser - og det er akkurat den biten jeg må jobbe med. For det finnes ingen grenser. Verden er åpen, og vi lever bare en gang. Ihvertfall etter min tro.

  Ha en strålende og innholdsrik dag!
 • 0

  BEDRE SELVTILLIT

  Selvtillit er noe de fleste kunne hatt litt mer av, det gjør hverdagen enklere på forskjellige måter, og gir styrket tro på deg selv og mer livskvalitet. De fleste med god selvtillit tør å være seg selv, utsråler mer positiv energi og får mer utbytte av hverdagen sin. De med god selvtillit er heller ikke så redde for hva andre tenker om dem.

  Dere som sliter med dårlig selvtillit kjenner seg kanksje igjen når jeg sier; nervøsitet, bekymringer, angst og humørsvingninger? Det er trist å tenke på hvor mye man føler man går glipp av med lav selvtillit. Jeg har selv hatt en selvtillit på bunnen, men har jobbet mye med meg selv og føler meg bedre nå. Før var jeg alltid bekymret for hva andre tenkte om meg, og var sikker på at det kun var negative ting å si om meg. Nå, med bedre selvtillit er det lettere for meg å kunne være meg selv, si det jeg faktisk mener og ikke måtte bekymre meg for å bli sett. Jeg ville helst være helt usynlig før, jeg klarte/turte nesten ingenting. Heldigvis har det blitt bedre! "Jeg er meg selv, og ingen andre."

   
  Bli komfortabel med deg selv!

  Det første man må gjøre er å bli kjent med seg selv, og lære å høre på sin egen kropp og sine egne ønsker.
  Å sette seg selv i fokus i sitt eget liv er viktig, man kan ikke alltid tenke på alle andre før seg selv. For alle har ansvar for seg selv, og i ditt liv er det du selv som bestemmer.

  Har du en dårlig holdning, gjenspeiler det ofte hvordan du føler deg. Du gjemmer deg kanskje bak hevede skuldre og ser for det meste i bakken? Dette forteller andre at du er ukomfortabel med deg selv. Prøv å løft deg selv med å rette opp ryggen, senk skuldrene dine og gi menneskene rundt deg litt øyekontakt. Da vil de rundt deg få et bedre inntrykk og du vil kanskje føle deg litt bedre.
  Tving deg selv til å tenke positivt om deg selv, vær målbevisst og bestemt, da får du også mer respekt til deg selv.

  Ta deg tid til å gjøre de tingene du liker best av og til, gå noen turer i ny og ne og søk trøst eller latter hos venner. Venner er veldig viktig, og kan hjelpe deg mye med å bedre selvtilliten hvis du bare lar de være der for og med deg.

   

   

   

   

   

 • 1

  Fine Rhodos • 0

  I'm feeling a little black and white


  OG SIST, MEN IKKE MINST : 
  Humoren er alltid til stedet. Stakkar deg da Dag <3

 • 0

  Nye filmer og tap i kortspilling

  Hei! I dag har jeg vært på bytur til Lillehammer med min mor og lillesøster. Det var kos, med cafe-besøk og shopping, for det liker jeg. Slikt har vi ikke så mye av på landet vet dere. Men jeg klarer meg jo, for det tar jo bare en time med bussen dit. Og selvom det aldri går busser omtrent, så går det jo.
  Ble forresten ringt av en oppfølgerkar, som vil at jeg skal finne ut av ting og tang i livet, litt fort, helst med en gang. Så nå føler jeg meg litt stressa, og sliten etter mye kjedsomhet på bussturene frem og tilbake. Men nå har jeg prestert å tape i kortspill med the family, og laget marsipankuler med sjokoladetrekk. Så derfor ble det en ganske fin kveld alt i alt.


  Nå søren, jeg sovna fra blogginga og våkna opp med en fotball i halsen! Da er det bra jeg har en sexy sykepleier på heltid, som kan gjøre meg frisk igjen :)

  Ha en fin dag da dere!

 • 2

  Ikke le (altfor høyt) av meg.  Jeg syns bare at dette bildet er så fint, også er det jo et strålende bevis på at jeg er litt aktiv av og til! Dette er meg og kjæresten for 6-12 mnd siden. Husker ikke akkurat når det var, men det var en utrolig koselig tur med sol. Er ikke gutten min bare helt herlig? :D


  Nå har jeg bakt muffins, vært på butikken og slappet av. Ikke at det er så veldig interressant, men noe må jeg jo skrive om. Neida, joda. 
  Ellers har et lite håp om at yndlingsretten min kommer på bordet til middag i dag. Indisk mat, med kylling! Er ikke det bare best? Må få lokalisert det nærmeste indiske spisestedet snart. Men det er jo sikkert timer med kjøring, når man skal bo langt utti ingenmannsland ... Thai - og kinesisk har vi, men indisk? Neida ... 


  De siste dagene har jeg rømt litt fra virkeligheten. Har fått sove hos en venninne, og det ble veldig fint faktisk! Så nå har jeg nytt håp og pågangsmot til å pløye meg vei fremover i livet!

  Ha en forsatt strålende dag!

 • 0

  Nå kommer høsten for fullt!

  Det merkes ihvertfall på min hals og kropp. Forkjølelsen har kapret kroppen, det blir kaldere enn kaldest i lufta og løvet faller i en rasende fart. Derfor satser jeg på å se tilbake på de gode minnene jeg har fra sol, sommer og kjærlighet. Dette bildet er av meg og lillesøster på 17.mai for noen år siden.

   


  I dag må jeg bare slappe av, men jeg skal prøve å bake litt igjen. Så bærer det til byen igjen på fredag, med kaffe og kos. Gleder meg ! Og helgen, den skal jeg gjøre til den beste på lange tider!

  Ha en fin dag! Snart kommer helga <3

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits