NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

3

Lenge siden sist...

Hei!

Nå er det lenge siden sist jeg har skrevet noe her. Jeg har rett og slett hatt det litt travelt, med flytting, skole, kjæresten, Minna og venner. Livet mitt har forandret seg en god del i det siste, ettersom jeg nå skal prøve å fullføre videregående skole, kokk/servitørfag. Den første uka har vært slitsom og litt vanskelig, men også litt fin og morsom. Det er friminuttene som er verst syns jeg, og det er kokkelering på kjøkkenet torsdag og fredager som er det beste, men jeg liker også den teoretiske delen. Jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å klare å komme meg på skolen hver dag og yte mitt beste der, for jeg sliter veldig med negative tanker om livet og meg selv for tiden. Selvom jeg har startet på nye medisiner som skal gi meg litt mer energi og et lettere sinn, så føler jeg at det negative overkjører det positive i livet mitt. Livet er altså ganske vanskelig, og det er mange og kompliserte grunner til det som jeg har skrevet litt om før her på bloggen.

Veien til å bli frisk er ikke enkel og veldig lang. Det kommer til å ta tid, men jeg har allerede kommet et stykke på veien i forhold til hvor jeg var for noen år siden. Jeg kan takke kjæresten min, familien min og psykologen min for det, selvom det er jeg som har gjort og må gjøre jobben selv. Men med støtte rundt seg blir det enklere å gå den lange veien. Ingen klarer alt alene.


Ellers venter jeg på stipend fra lånekassen for å få kjøpt meg de siste skolesakene jeg trenger, og noen andre greier som har tatt altfor lang tid etter min mening. Og jeg som hater å vente. Ting tar tid!

Minna har det bra og gjør det bra på utsillinger, den neste er om en uke og jeg håper det skal gå like fint som det har gjort frem til nå. Hun har fått 2.plass og 1.plass, og jeg er veldig stolt! Bildet nedenfor begynner å bli gammelt, og Minna har vokst og blitt stor siden den gang. Hun har til og med fått sin første løpetid (!), noe som er spennende. Skal prøve å få tatt nye bilder av uroligkråka mi og legge det ut her.Den gamle leiligheten min har jeg og mamma fått vasket ned og levert nøkler, så den er jeg helt ferdig med, noe som er ganske godt. Jeg bor nå i min nye leilighet som ligger veldig sentralt, og som er mye koseligere enn den forrige. Jeg trives godt, selvom det er kjedelig med vaskekjeller og trappevask. Spesielt trappevasken irriterer meg, for jeg tror jeg har funnet ut at utleieren ikke kan kreve at de som leier skal vaske slik som han gjør. Men det får jeg ta opp etterhvert. Det er viktig for meg å ha et godt forhold til utleieren slik at jeg slipper å gå å være redd for han.

Nå har jeg ikke mer på hjertet for denne gang. Håper dere har en fin helg. Jeg bruker min til å sove ut etter en hard skoleuke.

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits