NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

2

Verden raser rundt meg

Har ingenting og si,  ikke føler noen ting. Jeg vet egentlig ikke om jeg klarer dette her jeg. • 3

  Take me back, please

  Jeg savner varmen, svetten og gleden. Ikke minst den billige alkoholen, og butikkene som var åpne hele tiden. Jeg likte å handle klær kl 22 på kvelden jeg ...

 • 0

  Syk i dag...
  Men det stoppet meg ikke fra å gå for og leie en film som vi skal se i kveld, også står det et nybakt brød 
  i ovnen. Og det skal nytes sammen med blomkålsuppe etterpå! 
  Ettersom jeg er syk; vond hals og vonde ører, så blir det mest flytende næring på meg i dag, og masse varm te. Får håpe det går fort over, for jeg blir så slapp og sliten. 

  Håper at jeg får besøkt venninna mi neste uke, det er så lenge siden jeg har sett de jeg kjenner her, ettersom vi var borte i hele sommer. Det eneste som stopper meg fra å gjøre det, er de sinnsykt høye buss prisene her i Norge. Skulle vært som på Rhodos, ca. 18 kr hver vei :)

  Ønsker alle en fortsatt fin dag!

 • 2

  Hobbyfotograf med mobilen
  (bildene er private, og tatt på forskjellige steder her i verden)

 • 0

  God morgen !


  Dette skal bli den beste dagen på lenge ! :D


  Jeg skal prøve å bake kjeks for andre gang i mitt liv.

  Det er så viktig å kunne føle seg best mulig.


  I det siste har jeg startet dagen med God morgen Norge, ikke første sending fra 6.55, men den fra kl 10. Da tar jeg med meg kaffe og frokosten i stua og koser meg. • 2

  En dag skal lykken komme
  Her sitter jeg da, med en kaffekopp og vondt i kroppen. Hadde egentlig lagt noen planer for i dag, med de ble stryket av listen og flyttet til i morgen. Jeg sover så vondt! Hvorfor? Jeg følger alle reglene jeg så på God Morgen Norge i går, der de snakket om søvnmangel og insomnia. Jada, jeg er gammel kjerring blitt, som ser på slike programmer. Men jeg har til og med gått på innsovnings-tabletter en gang, men så slutta det å virke også.

  Dette var GodMorgen's tips for å sove bedre:

  - Ikke drikke kaffe eller koffeinrik drikke etter Lunsj.
  - Ha soverommet kaldt og mørkt.
  - Ikke trene eller være i mye aktivitet på kveldstid.
  - Ikke spise store måltider på kveldstid.
  - Og sikkert noe mer, men det husker jeg ikke.

  Jeg har prøvd alt, og jeg låner til og med en tempurmadrass, som skal være veldig bra for kroppen. Jeg har prøvd å sove med pysj - og uten, med vindu åpent - og ikke, og ikke ser jeg på Tv på kvelden heller. 

  Noen som har tips til bedre søvn ? 


  Jeg har hverken orket å spille kornett eller bake i dag, og Cafeturen + levering av klær ble som sagt avlyst. Det som er det verste er at jeg tror at alt er min feil, sånn helt ærlig. Jeg er ikke alltid like snill mot meg selv, litt for streng og perfeksjonist. Jeg setter andre ofte over meg selv, men det er jo bare slik jeg er. 
  Heldigvis har jeg kjæresten min, som står opp med meg når jeg ikke får sove eller har vondt. Han er en utrolig god støtte for meg. Og en dag, skal jeg få sove så godt som ingen har sovet før. HA!

  Ha en fortsatt fin dag!


 • 0

  Crazy picture  And I love it ...!

 • 1

  23.aug.2011
  Heeei. Er sliten i dag også, men har hatt nok syteinnlegg for en liten stund. Jeg 
  har akkurat spilt på instrumentet mitt, som er kornett. For dere som ikke vet hva det er, så ser det slik ut:

   


  Jeg har en Yamaha som på bildet over, og jeg betalte 9-10 000 for lille babyen min. Nå har jeg holdt på med musikk i 11 år snart, og er stolt av det. Det har sakte men sikkert blitt en del av meg, og hvis jeg ikke får spilt på en stund blir jeg lei meg og stressa.
   Som jeg har skrevet om før, så får jeg ut mange av mine følelser gjennom musikk. Ikke bare når jeg spiller, kanskje mest da, men også ved å høre på musikk jeg liker.  Musikk er beste terapi!


  I dag blir det omelette med brød og salat til middag, godt og enkelt. Før det endelig noe av den kose/filmkvelden med kjæresten jeg har hatt lyst på i snart en uke. Sendte han like godt ned på butikken for å handle det vi trengte, så fikk han fresh eplekake da han kom opp igjen! Var ikke det en god deal, hæ ? :D


  Ps. Bare 115 dager til bursdagen min. 

  Ønsker alle en fin dag!

 • 0

  Tid for litt humor  

 • 0

  UT PÅ TUR, aldri sur ?

  Jaa jeg er håpløs, jeg vet det. Jeg vil finne på noe spennende! NÅ! En konsert, weekend i et annet land, shoppingtur til Oslo, eller rett og slett jentekveld med film og drikke. Nå har jeg vært superwoman i flere uker(ihvertfall nesten), for jeg har vaska, rydda, pakka og sett på leiligheter. Jeg har til og med sendt noen mail, ok det var en liten løyn, for det er det Dag som har gjort. Men allikevel! Jeg har bakt, laget middag, vaska klær, alt + litt mer enn jeg egentlig trengte. Jeg liker å bruke kroppen, jobbe med noe.


  Skulle bare ønske jeg kunne bli frisk nok til å ha en "vanlig" jobb. Jeg har ikke sagt det til dere enda, og nå kommer det. Jeg har "plager" som hemmer meg fysisk og psykisk; er konstant sliten og trøtt, deprimert, angsten kommer av til tilbake. Jeg vil ikke gå for mye innpå det, men jeg vil kunne være ærlig når det gjelder meg selv! Jeg vil at det skal være greit å ha det vansklig psykisk. Dere skjønner hva jeg mener, ikke sant? Det er jo ikke greit, men det burde være akseptert, ihvertfall innen familien og vennene dine. Men så langt har kke dagens samfunn kommet enda, og det er veldig trist.

  Når man har det vondt er det ikke alltid man klarer å være med på alle fester eller arrangementer. Man klarer ikke alltid å være blid og positiv. Men ikke kall noen lat, sur eller deppa. Det gjør bare vondt verre altså. Jeg har hørt alle tre, og det er egentlig bare sårende. 
  Og en ting til: Ikke utstøt noen fra vennegjengen fordi man sliter. Isåfall er du en stor dritt.

  Vennlig hilsen Ærlige Nora.


 • 2

  BILDER OG BOLLER
                   

  Gjett hva jeg har bakt i dag? Jo, i dag ble det boller faktisk, boller med rosiner og kanel. Jeg elsker å bake! Jeg liker det så godt at jeg tenker litt på om jeg skal bli baker.. Jeg har vært i praksis på Fattigmann på Lillehammer, der lærte jeg utrolig mye, og jeg har da bakt en del i mitt liv. Begynner å få det litt inn i fingrene, på en måte. Det er så koselig og det er så utrolig mange forskjellige oppskrifter der ute. Man kan servere andre og få så fine ord og smil tilbake. Og det lukter sååå godt! 
  Vi får vente og se hvor livets vei fører meg. 

  Akkurat nå har jeg det ganske bra. Har tatt et deilig bad og unnet meg selv kuring av hår og sjel, bare ligget som en dubb/dupp (?) og kjent varmen komme tilbake. Har vært så kald i dag, kanskje jeg er litt syk? Men nå er jeg i alle fall ren og pen!

  I morgen skal jeg handle litt, ta med en pose klær til en slik konteiner, og så ta meg en kaffe på bakeriet her nede. Vi skal lage pølsepizza til middag, vi fikk ønsker om det, for det er vi som står for middag på mandag og tirsdager. På kvelden tenkte jeg at Dag og jeg kunne kose oss med film, levende lys, litt godt å spise og drikke, og selvfølgelig hverandre <3 Tror det blir en bra dag! Gleder meg :D • 0

  Hmm ..

  Sitter her med penn og papier og skriver ned noen "forsetter" for resten av året - igjen .. Men det er de samme tingene, og jeg har faktisk fullført noen punkter, så jeg er litt stolt. Jeg er kald på føttene og trøtt ... I dag bakte jeg et brød med krydder i, altså krydderbrød av noe slag. Tok en dæsj av litt forskjellig krydder og litt salt på toppen, og da ble det godkjent nok til å brukes inntil middagen :D Den var helt herlg da, fiskesuppe og brødet mitt med italiensk skinke. Mmmm.

  Men her er altså mine nye mål:

  -Begynne å trene litt igjen.
  -Finne leilighet, fortest mulig.
  -Ta tatovering. (Har ønsket meg det i noen år nå, så føler det snart er på tide)
  -Ta langkjøringa. (Nei, er ikke ferdig med lappen enda. Vet jeg er treig og alt det der)

  Fine, ikke sant ? Sov godt..!

 • 0

  RHODOS del 2

  Obs, bildene er tatt med mobilen min, derfor litt dårlig kvalitet.


  En av de få bildene av meg, på "marmor-plassen" :

   


  White Mocca fra Starbuck, min favoritt ! :


  AGOSTINOS greek taverna, kjempebra mat ! :
  Utsikten fra restauranten over vi spiste lunsj på  :


  Har noen fler bilder på lager, de kommer etterhvert ;)
  Ha en fortsatt fin dag !

 • 0

  RHODOS del 1

  Blomster som så falske ut, men var ekte :


  
  Gamlebyen fra utsiden:  En gate inne i Gamlebyen :

  

  På havna i Rhodos by :

  

  
  Skal sulle meg til å legge ut flere, for vi fikk tatt overraskende mange bra bilder. Men ikke nå, for nå sovner jeg.

  Ps. Vet ikke om jeg klarer å holde meg i Norge så lenge før jeg drar ut i den store verden igjen. Det er jo så mange fine steder !

 • 0

  Hatt en fin dag, håper på en fin natt !

  I dag fikk jeg endeligmøtt familien min igjen, jeg har ikke fått sett de på flere måneder! Har bare snakket litt på telefonen, facebook og utvekslet noen bilder da jeg hadde nok penger på kortet til det. Vi drakk kaffe, byttet gaver til dem mot en stor klespose til meg som har ligget hos mamma siden jeg flyttet ut. Så da ble det enda mer jobb på meg, men det liker vi. Jeg fikk til og med gulrotkake av mamma - som er min favoritt <3
  Håper at jeg får en god natt søvn, kanskje til og med en lang en ? Hmm, kanskje litt for mye å håpe på. Har litt problemer med å sove godt om natta.. Men atter en dag i morgen til å pleie sjelen på!

  Hvordan har dere hatt det i dag ? Noen forslag på hva jeg skal bake i morgen ?


  Sov godt.
  

 • 0

  Tidlig morgen

  Phuuu.. Har akkurat våknet og er snart ferdig med første surfe-runde på nettet for i dag, så skal jeg lage litt frokost på senga til my lover. Om noen få timer skal jeg møte familien min for kaffe og kos for første gang siden jeg dro til Rhodos, så det blir utrolig godt !

  Senere i dag eller noe, da jeg får tid (og ork), ihvertfall så skal jeg legge ut noen bilder fra Rhodos! Så da får dere se litt av hva vi har opplevd :-)

  Ha en fin morgen dere. Husk å spise frokost nå, som er dagens viktigste måltid :D  

 • 0

  Barnslig, men lykkelig

  Gjett hva !?!?! NYTT SIMS 3 !!  Og nei, jeg har ikke "kommet over" Sims enda...!
  Har akkurat kjøpt det over nett, og det driver å laster ned, men GUD så treigt ting går når man virkelig venter på det. "Generasjoner" heter det nye spillet. og dette er beskrivelsen :

  Opplev et bredt spekter av hendelser i alle faser i livet med simmene dine! Begynn i den fantasifulle barndommen, og kast deg ut i de dramatiske tenårene. Opplev den kompliserte virkeligheten i voksenlivet og dra nytte av alle fordelene i de ulike fasene i livet. Masse nye muligheter og aktiviteter gir simmene et mer meningsfylt liv enn noen gang før, uansett hvor gamle de er. Med nye feiringer, dramatiske hendelser og helt nye måter å være kreativ på lar The Sims 3 Generasjoner simmene leve livet fullt ut!

  ·Simmer i alle aldre kan prøve seg på nye aktiviteter! Barn kan være sammen med venner i hytter i trærne. Tenåringer kan gjøre sprø rampestreker. Voksne kan gå gjennom en midtlivskrise. Og masse annet!
  ·Om det er en helt ville hjemme alene-fester, skoleball på videregående eller en formell bryllupsmottakelse - de nye feiringene gjør alle faser i livet morsommere!
  ·Fra gærne utdrikningslag og å få kjeft for dårlige karakterer til å høre rykter rundt omkring i byen om simmer som er utro, her skjer det uventede og dramatiske ting hver eneste dag!
  ·Simmene kommer til å elske alle de nye måtene de kan være kreative på. De kan tukle med kjemisett, lage sine egne hjemmevideoer og se dem på TV-en, leke at de er astronauter, dinosaurer og prinsesser og masse annet!


  Gjett hva jeg skal gjøre i natt ?

  

 • 0

  Hvor lenge skal ditt brød ristes ?


  

  2,0 minutter er perfekt for meg ! :D

 • 0

  Hei og hade

  Jeg kjenner at du er her, jeg vet at du er her. Hvorfor ? Hvorfor, spør jeg enda en gang, uten å få noe svar. Du vil meg ikke godt, det vet jeg, det kjenner jeg. Men hva har jeg gjort for å fortjene deg her ? Etter mitt synspunkt INGENTING. Jeg har gjort det motsatte. Jeg har bevist at jeg fortjener gode ting, ha det bra, ihvertfall for meg selv. 
  En dag om gangen sier kjæresten. Jada, sier jeg. Klarer ikke helt å tro på det, selvom jeg vil så gjerne. Men jeg prøver så godt jeg kan. Det har jeg alltid gjort.

  Hver morgen våkner jeg og kjenner etter om du har dratt din vei, men neida. Du er der fortsatt. Det er vel nesten like sikkert som at det kommer en dag i morgen også. Jeg skriver dette for min egen del. Jeg trengte å sette noen tanker på papiret, få det ut av systemet, ihvertfall for en liten stund. Det er ikke bra å ha for mye i ryggsekken om gangen, da får kroppen og sjela det vondt. Derfor denne klagesang.

  Men nå er det dags for å tenke på noe annet igjen. Som dere vet hvis dere leste forrige innlegg, skal jeg snart bake eplekake. Håper jeg får det til så bra som jeg kan, så jeg kan fortsette å bake kaker til de rundt meg. Så jeg ikke trenger å kaste det jeg baker i fremtiden, fordi ingen vil ha det. Fram til nå har det gått bra. 16 muffins ble borte på en dag, og neste dag 3 baguetter. Jeg er heldig som har dere her, og familien min. Jeg er så glad i dere alle. Jeg vet jeg burde/skulle vært her mer for dere, skulle vært et bedre menneske. Men dessverre må dere ta det dere får av meg. Lille Nora er sliten. 

  Nei, jeg er ikke gal. Bare følsom. Slik er det noen ganger, noen dager. Men så blir det bra igjen.

  Jeg er så heldig som har deg kjæresten min. 

  Dags før lite TV-titting nuuu. 

 • 2

  BAKEMESTER NORA

  Helt siden vi kom tilbake til Norge den 11. - 12. august har jeg bakt hver eneste dag, alt fra brød til baguetter, muffins og snart eplekake. Har fått "bestilling" til i kveld på det, da det blir overnatting her. Håper jeg får det til like bra som før, da jeg faktisk solgte kaker på bestilling. En ny kake hver uke, også skrev folk som bodde i nagolaget seg på lista og fikk den levert på døra. Syns det var morsomt å kunne bake til andre og tjene litt penger på det i tillegg.
  

   

  
  Jeg tror at når jeg klarer å bake noe som blir vellykket så gir det meg en liten mestringsfølelse, noe jeg trenger for å føle meg vellykket igjen.
  Flere som liker å bake ? :)

  Nå er vi nesten helt ferdig med å rydde gjennom alle tingene våre! Det tok noen timer hver dag, men nå er vi altså klare til å pakke ting fint ned i esker og markere godt. For en gang skyld vil jeg gjøre det på den måten, for vanligvis har jeg bare måttet kaste ting ned i sekker og bagger og kaste det inn i bilen. Da blir det ikke så lett å finne igjen ting, også tar det mye mer plass. Men nok om det, dere kan vel alt det der fra før. 

  Nå skal jeg se ferdig en dokumentar om Amy Winehouse som jeg såvidt startet på i går, håper den er bra og at dere får en fin dag. • 0

  Flink frøken og mandig mann

  Hei og god kveld. Kjæresten og jeg sitter med hver vår Pondus bok og ler om kapp, ihvertfall nesten. Har vært sliten i dag, pluss at jeg har hatt noen ting å gjøre. Eller egentlig ikke, men noen ting jeg ville gjøre. Jeg har lagd middagen i dag, bakt sjokolade-muffins til de andre, sett film også har jeg rydda og pakka en del. Både ser og merker at det ser og føles bedre ut på det lille rommet vi deler nå, og det er veldig deilig. Men nok om det daaa.

  Prøver å få med Dag på en liten "kose-kveld" snart, der vi kan ta oss tid til å snakke sammen om alt. For livet er ikke perfekt, og det har hendt ting som det er bra å snakke om for oss begge. Ikke nødvendigvis i forholdet, men alt fra barndom til i dag, og det er derfor jeg tenker at det passer bra med en hel kveld. Bruke lang tid, kjenne på og få ut følelser og ord.

  Men nå skal jeg legge meg i den gode senga og lese litt før jeg legger meg. Leser en bok om prostitusjon, og det som gjør den boka bra er at jenta som skriver har selv erfart det livet. Hvis dere kan skjønne noe av det jeg sier.

  God natt. I morgen kommer en ny dag med ord og tanker!
  

 • 0

  GOOD MORNING  Slik frokost vil jeg ha !  Slik skulle jeg også sett ut om morgenen ...


  God morgen alle sammen, nå er det på tide og våkne.
  Jeg sitter her og nyser mens jeg hører på Brandi Carlile, og fortærer frokost sammen med kjæresten. Været er ok, selvom det kunne (SKULLE) vært mye varmere ute. Det er 14 august og jeg må gå med ullsokker. Men vi smiler, rydder, koser oss og rydder litt til - derfor kommer denne dagen også til å bli en god en!
  Men nå går jeg ut i sola en tur mens den fortsatt unner oss et besøk.

 • 0

  Bilder, fine bilder


  


  

  

  

  

  

 • 0

  Break fast

  Nå har jeg tatt meg en lang pause her fra bloggen. Det ble litt for vanskelig å gå ut for å finne internett for å få blogga, og da jeg først fant internett så hadde jeg litt viktigere ting å se på. Som facebook, Fotballfrue eller Linniiie ... Haha.
  Jo, og nå er vi forresten trygt plassert i Norge igjen. Det er så utrolig deilig å få seg en seng der jeg klarer å sove hele natten igjennom, ikke våkne hver 3. time og ikke få sove igjen alltid heller. Da går det stygt utover min døgnrytme og mitt humør ++.

  Vi reiste fra Vivianne studios/apartment/hotel (er ikke helt sikker på hvilken de foretrekker) kl. 3.00, og kom oss på flyet til kl. 5.25, selvom flyet ble litt forsinka. Jaa, så sto vi der på Gardemoen og gapa mot Tax Free'n med stjerner i øya og penger på kortet. Så kom vi oss på bussen til kl 11.50 (som også var forsinka) med godteri i kjeften og mindre kroner på kortet.

  Det er da min historie; fra dyne til dyne. Er ikke sikker på om noen andre enn meg selv skjønner den, men denne bloggen er jo for min egen del, og ikke alle de som ber meg om å se på bloggene deres. Hadde jeg hatt lyst til det hadde jeg SPURT etter blogger å lese. Men jeg har nok blogger å lese på, som jeg må innom DAGLIG. Får jeg flere nå blir det snart ikke noe tid til andre aktiviteter i min hverdag.


  Jeg er forresten ryddenarkoman har jeg funnet ut (jippi). Nå får jeg vel rydde litt i tidligere innlegg her på bloggen, før jeg rydder etter kjærestens frokost. For jeg gidder ikke mase i 3-kvarter for å slippe å gjøre en jobb som tar 4 minutter...
  
  Skulle ønske jeg kunne se så kul ut om morgenen.

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits