NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

4

Blomster fra hagenSelvom det er nesten altfor varmt ute og altfor dystert i mitt sinn, tok jeg meg en tur ut i sola for å plukke noen blomster. De er så fine og lyser litt opp den tomme leiligheten. Gleder meg til disse ukene med flytting er over, da skal jeg prøve å få tatt meg en etterlengtet tur til "varmere strøk", nærmere bestemt mitt kjære Rhodos. Jeg savner det så fryktelig, og tenker på det veldig ofte. Skulle ønske jeg kunne dra dit og aldri reise derfra igjen... Men så starter snart skolen, og da må jeg være klar til å møte opp den 19. august kl 10 her i Norge. Vi får se hva jeg får til, men jeg kan alltids håpe og drømme om det. Og en dag, om det så må bli på julaften, så skal jeg få dratt tilbake dit.

 • 1

  Tomt eller kaos

  I går kom mamma, stefar og lillesøster for å hjelpe meg å flytte tingene mine til den nye leiligheten. Det var mye og tungt arbeid, men etter to kjøreturer med full henger og bil ned til byen hadde vi klart å få med omtrent halvparten av ting og møbler. Kanskje litt mer enn det også. Utleier var snill og hjalp oss med å låse opp dører, og kom med moreller til oss!  På bildet over ser dere Minnas rosetter, eller hva det heter for noe, fra da hun har vært med i en utstilling!

  Nå sitter jeg i en minimalistisk nesten tom leilighet som trengs å bli vasket ned, og kan velge mellom den eller en leilighet der det er kaos med esker, møbler og ting plassert tilfeldig rundt på gulv og alle ledige overflater. Der trengs det å organiseres, pakkes ut og innredes, noe jeg ikke føler meg så veldig flink til akkurat. Ingen av delene frister så veldig heller. Men må man, så må man. Derfor er planen å pakke og starte å vaske i den tomme leiligheten i dag, og så dra ned til den kaotiske leiligheten på søndag for å ordne litt der da. Jeg liker ikke søndager, derfor håper jeg tiden kan gå fort når jeg duller og pakker ut i noen timer. På lørdag, i morgen, skal jeg bli med familien til Hunderfossen for å feire lillesøster, noe jeg håper kan bli fint. Det er mine planer for resten av uka, og neste uke blir nok lik på mange måter, med vasking og flytting. Kommer nok til å bli ganske lei etterhvert, men til slutt blir jeg ferdig med det og da kan jeg sette meg ned i den nye leiligheten min og kose meg!

 • 6

  Hentet nøkkelen til leiligheten i dag!

  I dag har jeg altså vært nede i byen og hentet nøkler til den ny leiligheten jeg skal flytte til, og nå kan jeg endelig starte å flytte tingene mine inn dit. Jeg har allerede fått pakket en god del av tingene mine, men så har jeg så mye rart, så det tar tid. Ting tar tid. Heldigvis startet jeg med pakking i god tid, og heldigvis har jeg min gamle leilighet ut august, så da har jeg god tid på meg til alt sammen. Jeg gruer meg til alt arbeidet som følger med flytting, det å skulle pakke ned resten av tingene mine, vaske ned hele leiligheten, bære alt sammen ut og inn igjen, og til slutt innrede og dekorere den nye leiligheta. Nå er det ihvertfall igang, og snart, om noen uker, er det over.

  Ellers så går det ikke så bra med meg. Vet ikke hva mer jeg skal skrive om den saken, men jeg føler meg ensom og fæl, noe som ikke er enkelt. Mislykket er også et godt beskrivende ord til hvordan jeg føler meg. Men jeg klarer å se at jeg må prøve å holde motet oppe slik at jeg klarer å komme meg igjennom også dette. Nå begynner ting å falle plass. Snart blir livet lettere å leve. Håper jeg.

  Bildene er fra Osloturen jeg var med på sammen med familien min :  Jeg savner Minna min. Hun har vært borte en liten stund nå hos deleieren sin for å være med på valpeshow og utstilling, og hun skal være der en liten stund til. Håper jeg får til å hente henne så fort hun er ferdig med siste utstilling. Det er så ensomt her uten henne, ingen liv, og ingen mening. Det skal bli godt å få henne tilbake! Jeg håper hun klarer å finne seg til rette i det nye hjemmet vårt etterhvert.

  Mer har jeg ikke å skrive, for jeg mangler ord om dagen. Det er så vanskelig å skrive når alt jeg ser er svart, håpløshet og sorg. Men nå ble det iallefall noen få ord.

  Håper dere får en fortsatt fin kveld.

 • 2

  Sommer

  Jeg har reist til mamma og koser meg med familien, og i morgen reiser vi på tur til oslo. Der skal vi sove på hotell og kose oss enda mer. Gleder meg!

 • 7

  To bilder fra i vår

  Nå har jeg endelig fått lagt over bildene fra kameraet til datamaskinen. Så her kommer det to stykker jeg syns var fine.  Lille Minna vokser seg stor og tøff. Jeg ser stor forskjell fra i vår og til nå! Hun har vært med i noen konkurranser, og hun har kommet på en 2. plass og en 1. plass. Jeg er kjempestolt over henne!

  Her er et bilde av meg og lillesøster Hella fra da jeg var innlagt på Lillehammer. Mamma, stefar og lillesøster kom og tok meg ut på Peppes Pizza.


  Jeg vet at jeg har vært ekstremt dårlig til å oppdatere på bloggen i det siste, men det er fordi det er mye stress og jobbing med flytting nå. Det føles som om det hele tiden kommer nye problemer som jeg må ordne opp i, og pakking og vasking i seg selv føles overveldende. I tillegg skal jeg kanskje starte på skole i august, noe jeg gruer meg veldig til, men jeg får se om jeg klarer å nøste opp i noen problemer med det også først. Hvis ikke blir det jobbing, for noe må jeg ha å gjøre. Selvom jeg egentlig ikke føler meg frisk nok til å starte med noe slikt, så føler jeg at hverdagen min trenger litt mening, og jeg er lei av å gå å gjøre ingenting og å presse litt mening ut av ingenting. Det kommer til å bli hardt fremover, men jeg kan ikke gi opp nå som ting endelig forandrer seg og skal til å gå seg til. Det  var alt for i dag.

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits