NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

0

TRAGISKE NYHETER

Det skrives om og snakkes om over alt, på alle TV-kanaler, facebook og alle blogger. Bombing og skyte-episode i Oslo sentrum og på Utøya. Fakta har dere sikkert lest eller hørt allerede, derfor velger jeg å la være å gre ut om det her. Men forferdelig er det, helt grusomt. Tenker ikke disse menneskene lengre enn to meter fremfor seg? Kanskje ikke det engang.. For hvofor, hvordan kan noen drepe så mange uskyldige mennesker ?!? Jeg klarer ikke fatte det. Folk har mistet sine kjære, sine biler, butikker er knust og selvfølgelig blir vi redde! Folk er redde for å oppholde seg i Oslo nå, og polititet ber folk om å holde seg unna sentrum.

Min kjære tante var like ved, men hun er heldigvis helt i orden. Kanskje unntatt frykten.

Vi har jo planlagt å flytte til Oslo, men ihvertfall jeg blir jo ganske redd og litt usikker når det gjelder de planene.. Jeg tror nok vi velger å gjennomføre det uansett, men det er vondt å måtte gå å være redd for et neste bombe"angrep".

Sender mine tanker til dere som mistet venner eller familie. Vi må stå sammen for å stå imot disse terroristene.

 • 0

  1 mnd igjen i paradis

  Jeg vil ikke hjem til Norge, ihvertfall ikke helt enda... ! Jeg kommer til aa savne det deilige vaeret som er her HVER ENESTE DAG. Menneskene, maten, lave priser paa alkohol, mat og alt. Den nydelige utsikten fra stranda, der man kan se helt over til Tyrkia paa klare dager. Jeg savner det nesten allerede ... Buhu!

  Naa har vi begynt aa se paa en serie som dere sikkert har hoort om, Boardwalk impire! Det er skikkelig bra 1920-talls drama, med nakne kvinnekropper og blod, og alt man ellers kan onske seg. Verdt aa ta en titt.


  Paa fredag maatte vi si farvel til en god venn av oss, som skal paa reise i Asia noen mnd og reiser da som dere skjonner herfra naa. Vi spiste kjempegod mat paa en soot, gresk restaurant, der vi var mange som ville filme inn en siste hilsen paa et kamera og skrive et minne i en liten bok han hadde tatt med.
  Etterpaa gikk jeg og 4 andre av middags"gjestene" videre til en cool poolbar like ved, der det ble Tequila-aften. Se det for dere: 1 norsk, 2 finske og 1 fransk.. Jaja..  


  Naa skal jeg ut og nyte sola alt jeg kan, og lage pita ++ til middag etterpaa.
  Ha en fortsatt fin dag og en fin kveld! :D


 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits