NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

0

NORWAY HERE WE COME ...

Mer er det ikke å si om den saken akkurat nå. Men nyte den tiden vi har igjen på dette nydelige stedet!Eller hva tror du ?

 • 2

  MUSIKK OG SYKDOM

  Musikk er terapi for meg. Så masse følelser, glede, tårer - ja, man kan finne alt i musikken! Det kan løfte på humøret til de grader, gjøre en middag eller fest komplett, eller få frem etterlengtede tårer. Noen ganger trenger man å gråte, det er en del av livet og oss mennesker, det er viktig å få uttrykke følelsene våre.

  I går kjøpte vi oss en cider hver og satte oss ned framfor pc'n og hørte på musikk og sang. Det var utrolig fint, og det ble til og med litt dansing :) Så hoppet jeg inn i jeans, rød singlett (Dags favoritt) og høye gullsko, før vi gikk på en lokal liten bar med navn Pinoccio og tok en drink hver. Vi fikk en shot hver og to fat med frukt og grønt, så det var ihvertfall bra ettersom vi fant ut da vi skulle gå at prise på drinken vår var ganske stiv. Men hva betaler man ikke for en fin kveld? Det var så absolutely worth it, *Nora trøster seg selv*..

  Nå sitter vi (som vanlig) på Starbucks, trøtte etter gårsdagen, og skal snart på butikken og handle inn litt mat til det tomme/triste kjøleskapet vårt. Heldigvis er matprisene og baristaene veldig snille her :D

  Noen forslag til hva jeg kan lage til middag i dag ? Trenger litt inspirasjon!

  Ha en fin dag alle sammen <3

 • 10

  Opp, ned så opp igjen.


  
  Men heldigvis så har jeg deg ved min side, til å støtte meg på både opp og nedturene mine.  Og det er jeg evig takknemlig for. Jeg elsker deg SÅÅÅÅÅ utrolig høyt! Aldri har jeg møtt en så bra gutt som deg før. Vær så snill og bli hos meg for alltid.

 • 2

  LIVET

  Ikke foor naa de siste ukene har jeg funnet ut sann ca hva jeg vil med livet mitt. Jeg har klart aa sette meg maal, som er oppnaelige og realistiske, og jeg klarer endelig aa se at livet  "ikke er det vaerste man har". Jeg kan helt aerlig si at mitt liv ikke har vaert lett og jeg har moott utrolig mye motstand, og urettferdig er det...
  Men jeg er her fortsatt, jeg lever fortsatt - og det i beste velgaaende. Med mye stootte, noen omveier og mine naermeste har jeg faktisk klart det!
  Spesielt maa jeg takk deg Dag, for den gangen du vet.


  Jeg syns det er viktig aa vaere aapen om problemer og vanskeligheter, for det er bare vondt aa hele tiden maatte beskytte og gjemme seg bak en maske. HVorfor forventer de aller fleste smil og glede til en hver tid? Livet er ikke lett, det er ofte urettferdig. Men med hjelp og stootte kommer man seg igjennom alt, bare man kjemper hardt nok og klarer aa holde paa troen og haapet. Og : det er lett aa skrive her paa en blogg, men ikke lett aa gjennomfoore.


  Mine planer for dette aaret: Ta minimum 2 kjooretimer, faa en leilighet i Norge til hoosten og en liten jobb. And that's it (for now..) Jeg kommer selvfoolgelig til aa sette opp nye maal etterhvert som jeg ser hva og hvor vinden foorer meg.

  Jeg droommer om aa bo i Oslo en stund og ha en liten jobb osv, foor vi kanskje farer videre til et annet spennende land. Jeg vil utforske verden, og oppleve ting! Jeg har ikke faatt saa mange muligheter til det foor, dessverre. Men jeg tar ting i egne hender og gjoor noe med det, you know : )


  Ha en flott dag videre alle sammen! Vil forresten takke alle dere som er innom bloggen min <3

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits