NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

2

...

I cry inside, but smile on the outside... :(

 • 2

  Den siste uken ..

  Hei.

  Grunnen til at jeg ikke skriver like mye her som jeg gjorde før, er rett og slett fordi jeg ikke vet hva jeg skal skrive. Jeg klarer ikke å sette ord på alle følelsene som herjer på innsiden. Egentlig har jeg mange utkast av "skriverier" i hodet, som jeg kunne tenke meg å skrevet her, men når jeg setter meg ned så stopper det opp, og jeg får ikke skrevet noenting.
  Det kan ha noe å gjøre med at det skjer "mye" i livet mitt for tiden, ihvertfall mye mer enn det har skjedd på en stund. Det blir jo litt kaos når man flytter, alt som hører med det, og alt som må på plass etterpå. Jeg har byttet både lege og psykolog, og har derfor måttet tilpasse meg til de nye menneskene som skal ha mye med meg å gjøre, og som skal få vite nesten alt om meg. Det er faktisk ganske skummelt å skulle dele alt som foregår oppe i hodet med noen, på godt og vondt. Og ikke nok med det, så må jeg også grave mye i fortiden og tenke på alt det vonde som har skjedd før. Jeg føler det kreves mye av meg, og det tar på. Jeg er så sliten, hele tiden. Når jeg våkner er jeg nesten aldri uthvilt, og det hjelper ikke på at jeg får "hangover" av en medisin jeg må bruke for å kunne klare å sove... Men nok om det.

  Denne uken har det vært mange avtaler og mye styr. Legebesøk på mandag, som gikk ganske bra, bortsett fra at jeg syns det er vanskelig å sitte blandt andre mennesker på venterommet såpass lenge. Men legen er søt, snill og hjelpsom, og ikke slik jeg hadde fryktet hun skulle være. Tirsdag var det time hos psykologen, som også er veldig snill, og jeg tror hun er veldig flink. Jeg er akkurat ferdig med å ta noen tester der, så nå starter behandlingen opp for fullt, og jeg må dra dit hver uke. Et ordentlig opplegg slik jeg forstod det, med hjemmelekse og greier! På onsdag fikk jeg hentet ut alle medisinene mine. Jeg klarte til og med å huske å ordne meg allergitabletter da jeg var hos legen. På tide kan man si. I dag, torsdag, dro jeg tilbake til legekontoret for å ta blodprøver. Kom rett inn og slapp å vente, så det var veldig greit. I tillegg kjørte jeg litt bil i dag, selvom jeg syns det er utrolig skummelt og jeg føler at jeg bare er i veien for alle de andre bilistene rundt meg. Men jeg klarer da å få kjørt litt iblandt, slik at jeg ikke glemmer hvordan man skal gjøre det. For èn dag, når jeg har fått jaget angsten og min sosiale fobi langt til helsike, så skal jeg kjøre rundt akkurat hvor og når jeg vil, og bli litt mer selvstendig! Jeg tør ikke å kjøre noen steder alene, så stakkars kjæresten min må følge med meg dit jeg skal. Han er så utrolig snill, forståelsesfull og tålmodig ♥

  Resten av uken skal det, hvis jeg får bestemme, ikke skje så veldig mye. Nå er jeg sliten og litt lei. Men kanskje får vi vasket bilen og gått en tur til parken med lille Minna.
  Hva skal dere i helgen ?

  Håper alle får en fin sommer

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits