NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

10

Ja takk til livet

Jeg jobber og prøver veldig hardt for tiden. Selvom ting er vanskelige og jeg egentlig bare vil legge meg ned å dø, jeg tenker tanken nesten daglig, så gir jeg ikke opp. Jeg har vært i mange møter, og jeg har funnet ut at det er best å finne seg en ny leilighet som er litt billigere, slik at hjulene kan gå rundt økonomisk og at jeg kan klare meg alene. Jeg vil ikke være avhengig av andre for å klare meg, jeg vil bli og føle meg selvstendig. Jeg har også fått satt igang kontakten min i NAV til å lete etter en fin og passende jobb til meg, slik at jeg kan få noe å gjøre i hverdagen som kan gi meg mening. Aller helst kunne jeg tenkt meg å jobbe på en kafè eller i en kantine eller lignende, for det har jeg prøvd litt før og trivdes godt med det. Jeg har levert søknad om skole til høsten også, kokk/servitør på Lillehammer, så som dere ser har jeg ikke bare sittet på rumpa og stirret i veggen. Ting tar tid, men til slutt, en dag, kommer ting til å bli bedre for meg også. Jeg har troen, og jeg har håpet. Da gjelder det bare å overleve og fortsette å jobbe fram mot målene jeg setter meg.

Jeg har drømmer om et langt og fint liv, med mye reising verden rundt, med eget hus med en urtehage utenfor som jeg kan styre i, og egen bil jeg kan kjøre rundt i hvor jeg enn måtte ønske å dra, jeg drømmer om egne barn en dag med en mann som elsker meg for den jeg er, jeg drømmer om at Minna som er min beste venn får et langt og lykkelig liv sammen med meg. Drømmen er å ha det bra, å omringes med mennesker som er glad i meg, og å kunne kjenne på følelsen lykke en gang.På mandag kommer mamma for å overnatte hos meg, for på tirsdag har jeg oppkjøring på bil. Mamma er så snill som vil være der for meg og støtte meg, også skal vi prøve å kjøre en del på kvelden mandagen som en siste innspurt. Hjelp, jeg gruer meg til tirsdag! Håper virkelig at jeg klarer det, for det hadde vært så utrolig godt å bli ferdig med det og føle at jeg klarer noe. Pluss at det vil gi meg mer frihet, til å kunne dra dit jeg vil når jeg vil, og ikke måtte være avhengig av andre til å kjøre eller bussen. Hvis jeg ikke klarer det på tirsdag er det jo bare å prøve igjen, men jeg krysser fingre og tær og alt som kan krysses for at det går bra på første forsøk.

Jeg har forresten sett meg igjennom alle episodene av 4-stjerners middag nå, på TvNorge nett-tv. Da jeg tidligere leste bloggen Linniiie.com kunne jeg ikke skjønne hvorfor den jenta var så frelst av det programmet, men der kan dere se, man skal ikke dømme boken etter omslaget. Hadde vært kult om Linnea Myhre hadde fått være med i det programmet syns jeg. Nå må jeg finne meg en ny serie å se på! Blir kanskje Veronica Mars eller Ugly Betty, hvis ingen har noen bedre forslag ? Tas imot med stor takk :-)

Jeg må si at jeg kjenner det er veldig bra for meg å skrive, det er veldig godt også, å få tømt hode og skrevet ned det jeg tenker på. Håper jeg klarer å skrive oftere igjen! Også vil jeg si tusen takk for alle de fine og støttende kommentarene som kommer inn her på bloggen fra dere som leser. Jeg setter stor pris på dere 

 • 7

  It's okey not to be okey

  Nå sitter jeg her på slutten av 17. mai og har det ikke så bra. De siste dagene, og den siste tiden, har vært vanskelige på grunn av ting jeg ikke vil snakke om med noen, for det er noe som jeg må ordne opp i selv og som er min egen feil. Grunnen til at dette problemet startet var ikke min feil, det var noen andre sin feil, men det er jeg som må stå i det og klare å leve med det. Akkurat nå klarer jeg ikke det. Jeg må ordne opp i det jeg og andre har rotet til, slik at jeg kan klare å leve igjen. Jeg kan ærlig si at det er og har vært så vanskelig at jeg har hatt lyst til å bare legge meg ned å forsvinne ned i et svart hull, men dessverre er jeg for viljesterk og har for mye håp til å klare det. Men det er vel egentlig en positiv ting, og ikke noe jeg skal si dessverre til. Musikken, Minna og folkene rundt meg er det som klarer å holde meg i live, og det virker kanskje litt rart at jeg skriver dette her akkurat nå, ettersom jeg har klart å holde en fin maske i det siste, og klart å svare "ja, jeg har det bra" da noen har spurt. Men jeg har det ikke så bra, ikke egentlig.

  Andre positive ting som jeg har i livet mitt er kaffe, nøttegodt og røyken. Det er kanskje ikke så bra å skrive, men det er sant.
  Jeg har blitt alene også, men det skjønte dere kanskje på det forrige innlegget jeg skrev. Det er vondt og vanskelig, og jævlig ensomt, ikke mer å si om det egentlig. Men det medfører også at jeg må flytte fra den fine leiligheten min, så nesten alle de sikre og stabile tingene jeg hadde i livet mitt har blitt borte. Revet bort fra meg, uten at jeg har mulighet til å protestere. Både min sjelevenn og leiligheten min. Selvfølgelig har jeg det vanskelig.

  Heldigvis har jeg Minna min, røyken, kaffen og nøttene mine.

  Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal si, for det blir nesten bare syt og negative tanker, så kanskje det er best å ikke si noe mer? 

 • 5

  Københaben


  Meg og fine lillesøster like før vi skal gå på båten DFDS.  Lillesøster på snei. Gikk ikke å laste opp bildet annerledes, men det var så fint  ♥


  Lugaren min. Luksus med eget rom!


  Det var så fint tak i en av barene på båten.


  Her er meg og min lillebror på Tivoli Hotell, som vi bodde på.


  Dette skiltet sto på dørene på doen da vi var på Hard Rock Cafè!


  Vi gikk ganske langt begge dagene vi var i København, og vi valgte å spise lunsj på en italiensk kafè ved vannet. Nydelig!


  Vi hadde en veldig fin tur, jeg fikk handlet nødvendigheter og alkohol på Taxfreen, vi spiste mange gode måltider, og det var utrolig fint å se familien igjen!
  Jeg er så glad for at jeg ble med på turen. Tusen takk for at jeg fikk være med   ♥  

 • 8

  Tiden fremover

  Livet mitt er usikkert om dagen. Jeg vet ikke så mye om hva som kommer til å hende i fremtiden, hvor jeg skal bo eller hva jeg skal drive med. Det skremmer meg. For jeg liker å ha kontroll over alt i livet mitt, til og med det jeg ikke kan kontrollere, og tar ofte på meg ansvar som ikke er mitt, fordi alt må gå på skinner. Det og mange andre ting må jeg jobbe med hos psykologen, slik at jeg en dag klarer å "finne meg selv", og klarer å lære meg å trives i mitt eget selskap. Jeg har jo Minna og det hjelper meg masse, og gjør at jeg ikke føler meg så alene. Men det er ikke det samme som å være vandt til å ha noen rundt meg hele tiden, 24/7, for nå skal jeg mest sannsynlig ikke det lenger. Nå skal jeg være alene, og må da også klare alt alene. Det skremmer meg også. Jeg må klare å få det bra, jeg bare må.

  Jeg har drømmer og jeg har planer. Jeg må få meg et nytt og eget sted å bo, det er førsteprioritet. Jeg vil også ha en liten jobb, slik at jeg kan få litt mer mening i hverdagen, for det kan fort bli veldig tungt å skulle gå hjemme og tenke hele tiden også. Egentlig ønsker jeg å kunne fortsette på skolen til høsten, men jeg har jo ikke fått søkt og fristen har jo gått ut, så det blir nok ikke noe av før til neste år. Men da er altså planen å jobbe litt så lenge. Aller helst kunne jeg tenkt meg å jobbe på en kafè, kantine eller lignende, men jeg er åpen for å ta det jeg kan få. Jeg tror det kan bli bra jeg, og at det ordner seg til slutt!
  De neste dagene skal jeg først til mamma i morgen, før vi reiser videre til Oslo for å ta båten til København på torsdag. Det blir fint med en tur litt bort fra hverdagen her hjemme. Tiden kan gå så veldig sakte, og da får jeg fort litt panikk, og det er ikke noe godt. Det er heller ikke noe godt å sitte her å føle at jeg ikke har noe å skrive, ordene vil ikke strømme automatisk ut gjennom fingrene slik som før, og jeg føler meg litt tom og rar. Nei, det skal bli fint med tur og alt skal ordne seg, det er det jeg må fortelle meg selv, slik at jeg kan klare å holde ut og leve. Leve dette vanskelige og tunge livet. En dag skal alt bli bedre, oog en dag skal alt bli bra, for det fortjener jeg etter all jobbinga som jeg har gjort de siste årene. Alle de vanskelige dagene og timene, som jeg såvidt har klart å overleve. Men her sitter jeg altså, klar for dansketur!

  Nå er det natta for Minna og meg. Jeg er sliten etter en lang, men innholdsrik dag, med alt fra kafèbesøk x2 med venninner til vårdugnad her jeg bor. God natt!

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits