NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

0

Dårlig tilgang på internett = lite blogging.

Her er det deilig vær og varme, nesten for varmt noen ganger. I går tusla vi ned på stranda ved 19-tia for å bade, selvom det vil si at jeg leser i boka mi og Dag måtte bade alene. Hehe.. Jeg er ikke så fryktelig fan av saltvann bare, men jeg har jo vært utti vannet en gang da! Pluss at jeg har fått fin skille som jeg skryter av til Dag, han blir nemlig ikke like fort brun som meg :)

Håper dere alle har det fint, og ikke altfor kaldt. Nå går tiden min på nettet ut, og vi snakkes senere for enda en kort oppdatering!

 • 2

  Søndag = fridag

  Søndag er den eneste dagen i uka da Dag har fri. Altså jobber han 6 dager i uka, ca 10 timer om dagen, men dette kommer ann på noen ting som ikke er så interessante at jeg gidder å skrive om det..
  I går gikk Dag og jeg ned på stranda for å prøve å få litt farge, før vi stakk innom noen venner av oss som driver en italiensk restaurant og kjøpte med litt middagsmat. Vi koste oss masse! 
  Jeg trives utrolig bra sammen med kjæresten min, og jeg vil aldri bytte han ut! Gode gutten min!

  En annen ting, ja vi bodde i Faavang før. Men hvem ønsker egentlig å bo der? Busstilbudene suger, butikkene stenger før man rekker å stå opp (satt på spissen ja) og jeg kjenner jo ingen der heller.. Så da fant Dag seg jobb på Rhodos og here vi are. Nå bor vi altså i Rhodos og jeg elsker det! Som jeg og Dag snakka om for noen dager siden, så har jeg helt ærlig aldri hatt det så bra som jeg har det nå. Det kan godt hende det ikke har noenting med at vi bor her å gjore. Kanskje jeg rett og slett bare trengte en helt ny start, en ny sjanse. Vi har allerede møtt en del bra mennesker vi kan finne på ting med om vi ønsker, og matpriser (og alkoholpriser) er veldig fine! 4 kr for en flaske cola, 3 kr for et brød fra bakeren like rundt hjørnet, 50 kr ca for en KG med kyllingfilet osv .. Høres det ikke fint ut ? :D
  Også kaffe da, 10 kr for deilig iskaffe/frappe ..

  Savner familien min da.. Det er det eneste som er dumt med å bo så langt borte fra alt og alle.

  Ha en flott dag alle sammen !

 • 1

  HIPP HURRA !

  I dag har Dag og jeg 1 års-jubileum! Tenk på det, ett helt år har vi holdt sammen nå, og lengre skal det bli :D 
  Han må dessverre jobbe i dag også, som nesten alle andre dager.
  Men er company party med jobben hans i kveld, og da skal det feires!

 • 0

  Sol, strand og min deilige mann !

  En kort oppdatering fra grekerland! Har internett kun i perioder, ettersom vi av forskjellige grunner maatte finne oss et nytt sted aa bo.. Foerst bodde vi i et saakalt company-housing, og der var det mange som ikke var helt gode i hodet for aa si det saann. Men slikt maa man bare heve seg over! :)
  Her ligger temperaturen paa mellom 20-25 grader - avhengig av naar paa dagen det er. Ahh, jeg elsker varme. Savner ikke kuldegyfsene eller regnet i Norge ett sekund! Selvom jeg maa innromme at det er mange ting som skulle vaert annerledes her om jeg fikk bestemme. Storre roersystem i do, eller rensesystem saa man kunne drukket vannet fra springen f.eks. Men jeg klager ikke =)

  Vi har akkurat spist nydelig kveldsmat, som besto av svingekjott paa ristet broed med gronnsaker til. Nam!

  Men naa maa jeg legge meg, er jo en her som skal paa jobb i morgen. Fine, snille og gode gutten min! Jeg er saa glad jeg har deg!! <3

  Ha en god natt alle i hop.

 • 2

  06.mai.2011
 • 22

  Prøv å gjett hvor jeg er ...

  Nå har vi snart vært på Rhodos i en uke, det er fint vær selvom det blåser litt. Menneskene liker å skravle her og prisene er gode. (hvertfall i forhold til Norge...)
  Det er fargerike blomster overalt og løv og gress er grønt. Noe av det jeg liker aller best er å sitte på stranda å høre på bølgene bruse, det er nesten så jeg sovner der jeg sitter.

  Vi har rukket å treffe både gode og "dårlige" mennesker. Jeg liker ikke si slikt om andre, men noen av disse folka er virkelig ute etter å lure andre, de nyter det nesten. Men heldigvis har jeg hun søte jenta som selger meg min daglige dose kaffe og selvfølgelig den nydelige kjæresten min! <3
  Jeg merker det SÅ godt at det er bra for meg å være her, både for kropp og sinn. Jeg gråt av glede på 3. dagen vi var her, for da kjente jeg klumpen i brystet mitt begynte å krympe. Jeg har selvfølgelig bra og dårlige dager fortsatt - det har jo alle, men jeg merker virkelig en forskjell.

  Nå skal jeg rusle ned på stranda og skrive litt, få tømt hodet. Og når jeg kommer tilbake skal jeg begynne på middagen til min elskede; pølse/løk/tomat-gryte med tilbehør :D

  Ha en strålende dag videre alle sammen !  ps. snart er det både bursdagsfering og 1-årsjubileum, og da skal det feires  ! : )

 • 0

  my cup of care  

 • 0

  LIVET ER GODT    

  Ta vare på øyeblikkene og minnene som er verdt det. De vonde tingene tar opp energi, tanker og gjør hverdagen vond for oss.

  Nå sitter jeg på Rhodos og her skal jeg bo i opptil 6 mnd. Når, hvor og hva - alt dette tar jeg som det kommer. Jeg har møtt vonde mennesker her og gode, og jeg vet hvem jeg skal ta vare på og ikke. Hvilke personer som er bra og dårlige for meg.
  Heldigvis har jeg kjæresten min, vi har forresten 1-årsjubileum snart og da skal vi kose oss masse sammen og feire! Det har vi VIRKELIG fortjent, for SÅ MYE DRITT som vi har fått imot oss...  nei, det er helt utrolig at vi ikke har gitt opp. Og det er fordi vi har og har hatt hverandre som klippe, beste venn og kjæreste <3

  I dag skal jeg tusle inn til byen og handle inn mat og dopapir, kanskje ta en kaffekopp også.. En ting jeg helt sikkert må er å vaske/koste gulvet! Wish me luck!

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits