NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

1

Tur i finværet

Hei.

I dag har jeg hatt koselig besøk av familien. Først satte vi oss i sola med kaffe i koppen, så gikk vi en tur bortover vannet som ligger like ved der jeg bor, før vi til slutt satte oss ned på en italiensk restaurant. Der spiste jeg en kyllingsalat som var god, med et glass vin til. Vi fikk snakket en del og hadde det moro sammen :-) jeg er veldig fornøyd med dagen! Fikk også tatt noen fine bilder ♥

 ♥ Takk til familien min for en dag som lyser litt opp i min ellers litt triste hverdag ♥

 • 2

  Smoothie

  I dag har jeg laget meg en enkel smoothie, bestående av fryste jordbær og appelsinjuice. Godt!

  I tillegg har jeg fått vasket hele leiligheten mens jeg hørte på radio, og er ganske fornøyd med det! Bare jeg får rydda litt skal jeg få tatt ordentlige bilder og vise dere hvordan det ser ut her.

  Alle esker er pakket ut, og det meste er i orden. Det er bare litt kurver og oppbevaring som mangler.

  Det er rolig og fint å bo her, og jeg trives godt, selvom det er litt vanskelig å bo langt unna familie og de jeg er glad i. Forhåpentligvis får jeg nye bekjentskap her i byen etterhvert, men det er dessverre ganske vanskelig når man er så sjenert og deprimert som jeg er. Heldigvis bor jeg ikke alene, og har en kjæreste som støtter meg og tar meg med ut på forskjellige ting, slik at jeg ikke sitter inne HELE tiden.

  Ting ordner seg forhåpentlig etterhvert, selvom jeg merker at selvbildet har blitt dårligere, og selvhatet har blitt større i det siste. Men jeg har håp, og folk rundt meg som håper med meg ♥

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits