NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

0

BERLIN <3

Naa er vi i Berlin paa ferie! :D    Oppdaterer mer senere, for naa er det litt alkohol innabords! Billigere her vet dere ; D

Men byen er nydelig, og det anbefales paa det sterkeste aa ta turen hit en gang! Billig, bra og koselig :) Pröver forresten ogsaa aa läre meg tysk ordentlig naa, for tidligere har jeg bare kunnet enkelte gloser... (dessverre - faktisk, for för hadde jeg ingen interesse av aa läre det. Men har funnet ut at jeg vil allikevel! ) Kryss fingere for meg da ?

God natt!

 • 2

  TIDEN FLYR ...  

 • 2

  cup capes / sweets  

  

  

  

  ser litt godt ut ?
  også er de så søte !


  Nå trenger jeg å sove.
  Har vært i begravelse til bestefar i dag, det var godt å være der og få sagt farvel. Nå kan du hvile nissen min <3

 • 4

  19.apr.2011
  Frihet er i vid forstand det å være fri, men kan i filosofisk forstand defineres som den retten et enkelt individ har til å utføre enhver handling ut fra sin egen frie vilje. Begrepet brukes derfor med litt forskjellig innhold i dagliglivet og i f.eks. en politisk debatt.

  Etter Atlanterhavserklæringen fra 1941 kalles ofte ytringsfrihet (talefrihet), religionsfrihet, frihet fra nød og frihet fra frykt "de fire friheter".
  De fire friheter er naturrettens friheter, som gjelder både mennesker og dyr og er personlig frihet, næringsfrihet, organisasjonsfrihet og retten til å binde seg ved løfte, avtale eller skadegjørende handling.

  I et samfunn kan en snakke både om frihet til å gjøre noe, men også frihet fra å måtte gjøre noe eller å bli utsatt for noe, for eksempel om individets frihet til å bære våpen i motsetning til friheten fra å kunne bli skutt.
  Det motsatte av frihet kan derfor være både tvang og fangenskap ( frihetsberøvelse), men også forplikthet og avhengighet.

  (kilde / wikipedia)


  Jeg syns det er veldig interessant, hva syns du ?

 • 3

  LYKKELIGE ØYEBLIKK


  
  Nydelige kjæresten min! ( selvutløser er en fin ting)  Jeg har blitt så mye flinkere til å ta hensyn til meg selv, og tror livet kommer til å bli bedre nå.  Ta vare på og sett pris på de små tingene i hverdagen som lyser opp livet! Jeg blir så glad når jeg våkner opp og

  ser at sola skinner, når jeg hører fuglesang og av
   de fine tingene som Dag sier til meg. Jeg sier dere, aldri ta lykke

  for granted.  Nå er det tid for litt sen middag!

 • 0

  VAKKERT


  Vakkert minne med lillesøster i Tjøme <3

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits