NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

2

Ærlighet er viktigHvorfor våger ikke folk å si sannheten ? Hvis de er redde for å såre andre så tenker de helt feil. Sannhet kommer som oftst fram til slutt, og da er det bedre å si med sine egne ord, på den måten man selv vil framstille den.
Ærlighet er en av de tingene jeg setter mest pris på. Det  å kunne stole på, å slippe usikkerhet.

Enig ?
 • 0

  Gode gamledager ?
  Nå vet kanskje ikke så mange av dere hvordan min barndom var, men det trenger vi ikke gå inn på her heller.
  POENGETer; det er maaange barn som har det vondt hjemme. Fler enn mange tror, men det blir hemmeliggjort pga redsel, skam, og at barna rett og slett tror at det er vanlig og f.eks bli slått hjemme. De lærer kanskje ikke forskjell på godt og vondt.
  Bildet er forresten av meg som liten, ca 3-4 år. Jeg er kanskje en av de barna som ble glemt og behandlet feil. Er derfor jeg tar det opp. Ser dere noe som virker rart, unormalt eller skummelt, så kontakt noen! Ring barnevern, skriv bekymringsmelding, si ifra til barnehagen eller skolen osv. Hva som helst, i TILFELLE noe er galt- Er bedre å ringe en gang for mye enn en gang for lite..

  God natt

 • 0

  Sola skinner =)

  Nå må våren endelig være her. Snøen er snart borte, ihvertfall her på Lillehammer. Gresset skal snart bli grønt og varmegradene kan bare komme. Med en stabil vinter blir det en bra sommer sier de. Vi får håpe på det.

  En anna ting jeg håper på er at min kjære snart vil sove her igjen. Savner snorkiga hans, og at han stjeler dyna mi om natta. Jeg savner at han spør hvor jeg skal hvis jeg våkner og står opp om natta. Som mange kanskje vet, ihvertfall de som kjenner meg. Er at jeg er ganske romantisk av meg. Hehe..
  Dere lurer kanskje hvordan jeg kan savne snorking? Joda, når man ligger ved siden av en så fantastisk og god gutt som han så er  alt bare nydelig.

  Lasta inn en del nye sanger på mobilen i går, det er bra. Elsker musikk. Elsker,elsker, elsker!

  Og, forresten, til dere som ikke har sett filmene av Stieg Larsson, så er det virkelig verdt å få rumpa i gir. Jeg elsker de filmene: Menn som hater kvinner, Jenta som lekte med ilden og Luftslottet som sprengtes.


  Nå skal jeg ut i sola.
 • 0

  Dikt / Vondt

  VONDT.

  Jeg vissner stille bort, som en blomst uten vann.
  Livet renner bort, som et timeglass med sand.
  Jeg vil gjemme meg bort, fra det slemme i verden.
  Det slemme skal ei vinne, kampen om livet.

  Men hvis jeg gir min blomst, to dråper med vann.
  Skaper jeg et håp, jeg skaper et falskt håp.
  Det var for å lure den, lure den til å tro; 
  At mer vann skulle komme, flere enn de dråper to.

   

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits