NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

4

Lenge siden sist, som vanlig.

Hei.

Nå er endelig tiden inne for å fortelle at jeg har flyttet kommet. Jeg har nemlig flyttet sammen med kjæresten min til Oslo, litt utenfor byen, men samtidig ikke mange minuttene å kjøre inn til sentrum med den fine Golfen vår. Jeg trives godt i den nesten altfor fine leiligheten vi leier, den er lys og ny, og ligger på et rolig sted med butikker og kjøpesentre i nærheten. Det eneste som er litt negativt er at det mangler opplegg til oppvaskmaskin her, så vi må vaske for hånd, og at jeg gjerne skulle hatt litt større plass. Men det er så små ting at det ikke gjør noe.

Vi har bodd sammen før vi, jeg og Dag Rikar har vært sammen i 4 år i mai (!) og har bodd sammen mesteparten av tiden vi har vært sammen. Men så skjedde det så mye på en gang i en periode, at jeg trengte en liten pause for meg selv. Det ble dessverre ikke så vellykket, da jeg fikk en gammel dust til utleier som klaget på alt og ingenting, selvom jeg ikke gjorde noe galt egentlig. Noe som har resultert i at angsten min har blusset opp for fullt. Som jeg har skrevet om før, så er det vanskelig for meg å dra ut fra leiligheten, og det er litt pga alt det negative som skjedde med utleier da jeg bodde alene på Lillehammer. Han kunne klage på at jeg tørket og vasket tøyet mitt feil i vaskekjelleren, at jeg ikke plukket opp etter Minna ( noe jeg ALLTID gjør), at jeg røyket utenfor bygget der jeg bodde var feil (lufta er visst ikke for alle), og mange andre ting.
Det var ikke så vellykket å bo alene også fordi jeg savnet Dag veldig da han ikke var hos meg, han studerer og hadde derfor ikke mulighet til å være hos meg så mye ettersom han bodde i Oslo, og jeg på Lillehammer. Jeg ble ganske ensom, selvom jeg hadde noen personer som møtte meg for litt kaffe og prat innimellom. Men det ble altfor mange timer og døgn alene. Heldigvis hadde jeg Minna, så jeg ikke gikk helt fra vettet.

Orker egentlig ikke tenke mer på det. Jeg prøver å legge den perioden da jeg bodde alene bak meg, og det føles uvirkelig at jeg nå har fått flyttet hit jeg bor nå. Jeg føler at jeg snart må dra tilbake til Lillehammer og å bo alene, for dette som foreløpig er så bra, kan da ikke være ment for meg !? Jeg fortjener jo ikke å ha det bra ... ?

Jeg må starte å tenke og se fremover istedenfor bakover på det som har vært. Jeg har mine drømmer, som jeg håper går i oppfyllelse. Nå har jeg ihvertfall et godt sted å bo, og forhåpentligvis kommer jeg til å bli tryggere her og på verden rundt meg, slik at jeg kan få det bedre og oppleve fine og nye ting. Jeg har en snill kjæreste og en flott hund som jeg elsker.

♥ ♥ ♥

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits