NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

0

GOD MORGEN
Håper dere alle får en fin dag i dag. Jeg har selv noen småting i hus jeg må ordne, som en haug med klesvask som ligger i gangen og slenger, og all oppvasken på benken fra i går.. Noen dager så orker man bare ikke å vaske opp, det blir bare for skittent og creapy! Eller er det bare jeg som er slik? Jeg veit jo at jeg er annerledes, vi kan jo kalle det spesiell i et forsøk på å få meg selv til å føle meg bedre.
Jeg er sliten, men jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg sover jo nok, og jeg har faste tider osv. Slike ting som mødre pleier å mase om, er det ikke? De maser om ting og det er så utrolig at de klarer å være så irriterende.. Men nok om det. Uten din mor så hadde du jo ikke vært til, så derfor velger jeg å vise såpass respekt ovenfor alle mødre.
Nei, nå var jeg vel god.

Ha en fortsatt fin dag, det  var det jeg ville si :D

 • 0

  GOOD NIGHT


  

  Nå er jeg nødt til å klare å sovne snart. Jeg blir gal av å ligge å vente på å sovne, men det går bare ikke i natt!


  Håper dere andre får en super morgen og en fin dag i dag. Også ønsker jeg meg at sola skinner for oss alle en stund i dag.

  

  God natt ...

   

  Jeg føler meg lur, men samtidig lite smart. Du kan jo tenke deg hvordan det føles, ikke så lett nei ? Hah, jeg hater meg selv akkurat nå. Hvorfor spør du kanskje ? Jo, det skal jeg f*** meg fortelle deg også, for jeg er faktisk ganske åpen på mange områder. Jeg kjenner det på meg og i kroppen, i følelsene, og jeg ser det i valgene jeg tar også. Og det er skremmende for meg. Jeg vet ikke helt hva jeg skal begi meg utpå nå, om jeg skal gjøre som jeg hadde tenkt eller om jeg trenger help denne gangen. Jeg vet ikke om jeg takler det alene, for nå føler jeg meg ganske alene.

  Det kjennes ut som om hjertet og sinnet skal sprenge på innsiden av meg.

 • 0

  LOVE

  I ekte kjærlighet holder man sammen uansett

  husk det når du tenker over ting

 • 2

  FØLELSER
  jeg føler meg så naken og alene
  men jeg er ikke redd, ikke på ordentlig                  


  jeg vil vise alle at jeg kan klare alt jeg vil
  vil vise dere at jeg også kan få det til
  jeg må tro på meg selv ,  jeg er bra


  fuck u

 • 0

  MIN MENING OM ..

  KRIG

  Krig, våpen, krigføring - ja alt som har med krig og gjøre er så forbanna tullete! Hvis man setter seg ned og tenker ordentlig over det, så er det jo faktisk voksne mennesker som dreper hverandre. Det blir jo drept så mange uskyldige, alt i fra barn til dyr, og de har jo ikke fortjent noe som har med krig å gjøre. Si meg en positiv ting med krig. Klarer noen det så sender jeg deg mail med gratulasjon altså.
  Tenk på hvor mye penger og tid det blir brukt på krig, ikke minst ressurser. HVA er det som gjør at det ikke går an å sette seg ned sammen og finne ut av ting ved å bruke munnen - til å snakke..
  Hvorfor har vi alle verdens lover og regler hvis de ikke klarer å hindre at så mange mennesker dør hver dag? Jeg skjønner jo hvorfor vi har de, men er det ingen som tenker på at vi kanskje kan endre på ting og tang? Ingen kan vel akkurat si at verden er et perfekt sted, men er det ikke det som burde være målet? Det er jo kanskje litt urealistisk, for jeg klarer ihvertfall ikke å tenke ut hvordan vi skal klare å tilfredsstille alle. Hvorfor måtte Gud gjøre oss så forskjellige da? Alle går jo rundt og sier det er så positivt, men tenk hvor mye enklere det hadde vært å lage fred hvis vi hadde tenkt likt og ønsket oss de samme tingene. Men dette er jo selvsagt bare ønsketenkning som ALDRI kan komme til å skje, så det er det ikke noe vits i å snakke mer om..

  Nå er klokka midt på natta og jeg har en skrikende mage-krampe, så da føler jeg at det er på tide å joine drømmeland. God natt alle/dere få som leser dette, håper mine meninger ikke ga munnvikene deres grunn til å jobbe.

 • 6

  THINK POSITIVE !

  "IF ANYONE TELLS YOU THAT YOU CAN'T ACHIVE YOUR'E DREAMS, OR PUTS YOU DOWN.
    
  MAKE YOUR HAND INTO A CLAW AND TELL THEM YOUR'E A LITTLE MONSTER,
    AND YOU CAN DO WHATEVER THE FUCK YOU WANT."

   

                    


  "THE POSITIVE THINKER SEES THE INVISIBLE,
    FEELS THE INTANGIBLE, 
    AND AVHIEVES THE IMPOSSIBLE."

 • 1

  ALLTID I MITT HJERTE

  Kjære Edith.

  På den altfor korte tiden vi fikk sammen, ble jeg så utrolig glad i deg! Du er den snilleste, varmeste og mest omsorgsfulle personen jeg har møtt, og jeg ser så opp til deg. Jeg vil bli et like bra menneske som du er.

  Vi tenker på deg alle sammen, og hver dag kjenner jeg savnet etter deg. Jeg prøver å være sterk for de andre, og være modig slik du sa. Og jeg lover å passe godt på Rikar og meg selv. "Du er så modig" er noe av det aller siste du sa til meg. Dumme kreft som tok deg ifra oss.
  Du vil alltid være med meg i mitt hjerte, vi ses igjen i himmelen <3

  Alltid, alltid er du vennen min.


   

  Du gråt mine tårer og bar min bør,
  støttet i en trapp, åpnet en dør,
  smilte min glede og lo min lykke,
  ... gikk den harde veien med meg et stykke.
 • 3

  09.mar.2011  (bilde: privat, tatt på Ferjetur)  (bilde: privat, kløvereng på Tjøme)

 • 8

  TO SØTE KRABATER  Lillesøster er ca 2-3 år her, og går tur med hunden Bårek.     Bårek. Kuleste hundenavnet dere har hørt, ikke sant?  Lillesøster har pynta seg med fin kjole og veske hun har arvet fra meg =) Dette er nesten et samleobjekt da hun ellers nekter å ha håret sitt i strikk! = )

 • 2

  ER SÅ SLITEN

  I noen dager nå har jeg slitt litt med døgnrytmen, fordi at vi ble stuck et kaldt og kjedelig sted natt til søndag forrige uke, Dag og jeg. Det er noe av det mest kjedelige jeg har vært med på, og jeg har også vært ganske forkjøla i mange dager etter det. Men det går jo over etterhvert! :)
  Men, nå skal jeg nemlig ha sovemaraton, for å ta igjen det tapte. Tror nok ikke egentlig at jeg klarer å sove så mye mer enn vanlig men.. Vi får se.

  Jeg har brukt noen timer på Spotify og funnet mange, mange sanger som er så fine! Så nå sitter jeg bare og nyter musikken, eller hører på før jeg skal sove :)

  Slik ser det forresten ut når to menn "øver" seg på slipsknuter.. Hehehe

 • 0

  EVENTYRENES MØRKE SIDE ?

  Pocahontas  Jasmine  Cinderella  Alice in Wonderland
  HVILKET BILDE LIKTE DU BEST?

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits