NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

0

JIPPI :D

NÅ HAR VI ENDELIG FÅTT IGJEN INTERNETT!!!!! Jeg er så lykkelig akkurat nå, for Gud hvor mye jeg har savnet det!

I dag er jeg egentlig bare helt sliten, for å overnatte på en togstasjon vil jeg ikke anbefale andre til å gjøre. Det var kaldt så nå er jeg syk, ingen butikker var åpne heller,  for det var på søndag. Æsj, orker ikke å snakke mer om det nå. 

Leiligheten er ryddig igjen, og jeg er ikke så mye i underskudd når det gjelder søvn lenger.


Er det flere som begynner å bli forkjøla? God bedring i allefall

 • 2

  MY BOYFRIEND BAKED BREAD

  Overskriften sier vel sitt :D

  Ser det ikke godt ut? :D 
  Det kan jeg love dere at det var.. Hehe.
  Er det ikke imponerende at kjæresten min på 21 år syns det er "dritenkelt" og bake brød fra "bunnen av". Som egentlig er en ferdigblanding som han blandet med vann og noen andre greier. Ikke vet jeg. Jeg skal kjøpe flere slike poser til han, så han kan få bakt flere brød til meg. 
  Dere skjønner det at vi har ikke stekovn, bare stekeplater. Og for å få bakt ting, eller ovnsbake forskjellige slags retter osv, så må vi løpe ned til svigermor og låne ovnen hennes. Det er jo ikke så langt, men det blir det lille negative ekstra som gjør at jeg ikke tar meg tid til å bake brød.  • 0

  DIKT / FJERNKONTROLL


  FJERNKONTROLL

  Tenk hvor enkelt det ville vært, med en kontroll over livet.

  Vi kunne spolt tilbake, opplevd det gode en gang til.

  Vi kunne stoppet tiden, og trykket på play når vi var klare

  til å leve videre.

  Det vonde kunne vi spolt over, og hoppet til neste scene -  videre.

  Men slik er det ei, vi må leve hvert minutt og sekund.

  Om vi liker det, eller ikke.


 • 5

  HEI DERE!

  Jeg er veldig opptatt for tiden, en del ting har skjedd og vi har mange ting og gjøre om dagen. Hvordan går det med dere? Flere som ser frem til sommeren?

  Ellers har vi planer om å få en kattunge, og kjæresten har fått seg a nice job, og det gjør meg så glad :)  Så selvom det skjer mange triste ting, så lyser noen hendelser opp hverdagen.

  Talas

 • 0

  STYRKETRENING = SLITNE

  Heei!

  I dag også sov jeg lengre enn Dag, og det har jeg gjort i snart en uke. Det er litt rart å våkne å se at han er våken, nesten alltid ellers mens jeg har kjent han har det vært omvendt. Men jeg syns egentlig at det bare er koselig. Jeg må bare passe på så han får NOK søvn også da.. Har en liten mistanke om at han ikke sover nok.

  I går startet jeg med litt lett styrketrening, som oppvarming på en måte. Jeg har så lyst til å bli sterk, ja ganske sterk liksom. Er vel ikke så rart det vel? Jeg kan nevne grunner til å trene styrke i fleng; kroppen forbrenner mer fett av seg selv, man styrker kroppen ( spesielt ryggen er viktig å trene musklene til ) også får man brukt energi, og det er kjempedeilig! Da blir man ekstra trøtt om kvelden, så det blir enda bedre og sovne. Så nå skal jeg bare fortelle dere en liten historie først, OG DEN ER SANN, så skal jeg byssanlulle. 

  NORAS HISTORIE
  Det var en gang ei lita jente som het Nora, som skulle ut av bilen. Men bildøra på hennes side ville ikke opp, og derfor måtte Nora klatre over til førersiden. Men dette var ikke så lett som det kanskje ser ut til, eller så er det kanskje lille Nora som er helt dum i hodet. Men Nora klarer ihvertfall og sette seg rett nedpå en mettallgreie, som svidde noe grusomt i rumpa. Også ser vi dagen etter, i dag, at det er hull i buksa der jeg har sår
  ..

  SNipp, sNapp, sNute.


  Forresten, ellers har jeg blitt halvveis avhengig av facebook-spill, håper alle får en fin natt og en fortsatt fin dag. Og jeg håper de fleste av dere skjønner at ikke alt jeg skriver er like seriøst, men ikke for useriøst heller.

 • 0

  Aurora Borealis og deilige telys

  Hei hei. I går tok vi bilen og reiste til storbyen, for der skulle kjæresten på møte. Jeg ville ikke være alene hjemme hele dagen, så jeg ble like så godt med. Ellers ikke så mye interessant å fortelle dere fra min side. 

  MEN, dere skulle SETT på himmelen over Lillehammer/Ringebu - området i går natt! Det var nordlys overalt, og det var helt mørk stjernehimmel i tillegg, så det var et nydelig syn. Jeg husker den første gangen jeg så det, da bodde vi i Torpa, og alt var liksom bra.. Alle sier alltid at alt var bedre før. Hvorfor? Dere skjønte vel hva jeg mente, selv om den setningen ble litt komplisert? Men iallefall, jeg syns IKKE alt, faktisk ingenting var bedre før.. Nå har jeg det bedre enn jeg har hatt det på skikkelig lenge jeg! Er ikke det bra kanskje? :D Selv om det skjer mye trist rundt meg, og jeg ikke har det så bra alltid heller, så har jeg lært meg selv mye. Og derfor har jeg overlevd. Fader så out of track dette ble. 

  God natt.

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits