NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

7

NY DAG - NYE MULIGHETER


 • 0

  LENGTER ETTER FINVÆR OG VARME  Sol, sol kom til meg.. Jeg lengter så utrolig til varme land og sommeren nå. Vinteren er jo så kald og mørk, i flere måneder. Det er ikke rart jeg er litt slapp om dagen, jeg har en del ekstra på skuldrene om dagen, men det er ingenting og snakke om : ) 
  Akkurat nå har vi noen regninger å betale først, slik er det jo å bli voksen, hehe.. Men etter det er gjort vil jeg se om vi kan få råd til en liten sydentur eller noe. Vi har ikke reist til syden sammen enda i vårt nå 8 mnd lange forhold <3 Men det kan vi gjøre noe med! 

  Livet er for kort til å sløse bort tiden på kjedeligheter og tull. Ta muligheter og sjanser når du får dem, ihvertfall av og til. Når ting ikke er altfor slitsomt og kaotisk, vent heller litt og slapp av skikkelig. Jaja, da var det sagt! Hehe..

  Er dere lei kulda, isen og snøen? Jeg er.

 • 0

  HOST OG HARK


  Nå sitter jeg her på snart fjerde dagen på rad med feber og stygg hoste. Jeg hater det, det er så slitsomt og det tømmer meg for energi. Nei æsj altså, unner ingen å bli syke. Jeg har prøvd alt fra varme drikker, honning, hostesaft og mat, men matlysten er også borte. Kan det bli verre liksom? Hehe, jada. Jeg vet godt at det kan bli mye verre..
  Nå ligger Dag og sover mens jeg skriver til dere og hører på musikk. Etterpå skal jeg nok sove, for vi skal på en liten biltur i morgen. Alltid noe som må ordnes, er det ikke? Hva driver dere med i natten? Noen som er våkne?

  Jeg har også vært frisør i dag, igjen.. Skjønner ikke hvordan noen kan stole på meg stasjonert bak seg med en saks i handa. Kan jo tenke seg at han ble fornøyd de siste to gangene jeg har klippet han, men det er jo ikke alltid man har like flaks. Vi vet jo aldri når den dagen kommer, at jeg fucker til kjæresten min sitt hår. Kanskje jeg bare skal sende han til frisøren neste gang? Haha, bare tulla. Så snill er jeg ikke gitt, han får ta det han får og være fornøyd med det.

  Dere ser vel kanskje på skrivemåten at jeg er ganske trøtt i hodet mitt. Vet ikke om dere skjønte den utrolig dårlige setninger der, men jaja.. neinei.

  Sov godt a.

 • 0

  SNIKTITT FERIE VINJE  Fint vinterbilde fra hagen i Vinje. Hva syns dere?  Kjæresten er flink. Ekstra strøm må til noen ganger.. • 3

  NY LUE  Den er god å ha når man er på grensen til å få ørebetennelse. Kosta meg under 100 lappen når vi var i Oslo på Bik Bok, tror jeg det var! Bra, ikke sant?

 • 10

  BILDER  Jeg vil bare vise dere noe av årets julepynt hos oss! Det er to slags kuler, de kostet ca 10 kr for hver pakke. Men jeg syns det ble ganske fint.  Poserer for fotografen!
  SMil og vær glad :) • 0

  OSLOTUR + INNKJØP IKEA

  På tirsdag til onsdag dro vi til Oslo og sov på hotell Rica en natt. Det var veldig godt med en "mini-ferie" nå, for vi har ikke hatt så aller mye og finne på i det siste. Bare gå rundt og lete etter leilighet eller jobb.. I Oslo kikket vi i mange butikker, spiste mat på en italiensk restaurant og gikk på kino: Kongen av Bastøy. Den filmen er utrolig trist, spesielt på slutten! ... 
  Hylle fra IKEA, som tok over en time og sette sammen..  Her har vi akkurat satt oss på toget på Lillehammer, og jeg driver og tar fram boka som jeg leser nå, Mofongo.  Denne planten pluss potta kjøpte vi på IKEA.
  Disse oppbevaringsboksene og de hvite lysene nederst på bildet er også fra IKEA. I tillegg kjøpte vi lampe og lyspærer + telys.  Hvit i trynet, men veldig fornøyd med og være i hovedstaden.

  Ha en fin natt.


 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com
  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits