NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

3

Følg meg og få muligheten til å vinne abonnement på magasinet Det Nye!

Hei!

Jeg har tenkt å feire når facebook-siden min får 150 følgere, og det vil jeg gjøre med en litt større konkurranse til dere enn den som var forrige gang. Jeg kommer til å plukke ut en av dere som liker siden min :) Premien er et abonnement på magasinet Det Nye. Et blad jeg har lest i mange år og som jeg liker veldig godt.

Direktelink til facebook siden til bloggen er - HER - . Så hvis dere tar dere noen få sekunder til å trykke på følg knappen, så får dere muligheten til å vinne en skikkelig fin premie :) Det synes ihvertfall jeg at den er. Så følg meg gjerne, da ville jeg blitt glad ♥ Og husk å legge igjen en kommentar med navn og e-post adresse under dette innlegget!


 • 5

  Vinneren av konkurransen

  Hei. Jeg er så trøtt i dag! Både jeg og kjæresten har blitt ganske forkjøla de siste dagene, så vi prøver å stelle med hverandre og gi ekstra mye omsorg til hverandre. Heldigvis går det nok over raskt, og jeg klarer ikke helt å bry meg om noen få fysiske plager, noe som forsåvidt er bra. Kjæresten er den som er sykest, så da må jeg trå til og leke sykepleier, lage te og suppe dagen lang. Det er bare fint å kunne ta seg av den som betyr aller mest for meg her i verden. Er det noen av dere som har blitt syke i det siste?

  Men over til noe helt annet!

  I dag er det dagen for å trekke en vinner av konkurransen om å vinne et nydelig skjerf fra Nelly.com. For å gjøre trekningen mest mulig rettferdig, har jeg valgt å trille en terning for å bestemme hvem av dere som vant. Og vinneren er... Therese Bråthen! Jeg tar kontakt med deg så fort som mulig :)

  For dere som ikke vant kan skjerfet kjøpes - HER -


  Jeg lurer veldig på hva dere kunne tenke dere å ha som premier i konkurranser fremover? Legg gjerne igjen en kommentar om det :)

 • 11

  KONKURRANSE / Vinn et skjerf fra Nelly

  Hei!

  Nå er det på tide med en ny konkurranse her på bloggen igjen. Det er jo kjempelenge siden forrige gang! Jeg har tenkt til å ordne flere konkurranser etterhvert :) Håper dere liker det! Denne gangen har dere muligheten til å vinne et kjempefint skjerf fra Nelly.com. Jeg liker det så godt, og som dere ser på bloggen min så er jeg veldig glad i lyse farger. Derfor tenkte jeg at jeg ville gi dere muligheten til å vinne dette :) Jeg kommer til å trekke vinneren på mandag neste uke, den 1. september.


  For å være med i konkurransen må du :

  ♥ Like Norahvem.blogg.no på Facebook.
  ♥ Legge igjen en kommentar på dette innlegget der du skriver 3 positive ting om deg selv, og selvfølgelig e-post adresse og navn.

  Lykke til!

 • 35

  Konkurranse / Sølvsmykke / Hjerte

  Hei  ♥

  I dag har det skjedd mye, jeg har faktisk klart å brekke en lilletå! Derfor har vi brukt hele dagen på sykehuset, på venting. Det var jo ikke stort de kunne gjøre, annet enn å surre en slags dings rundt tåa og tilby meg krykker. Så nå humper jeg frem og tilbake i leiligheten, mens jeg trøstespiser jordbær og ser Unge Mødre. 

  Men over til noe helt annet..

  Nå er det på tide med en ny konkurranse her på bloggen, og denne gangen har dere mulighet til å vinne et kjempefint sølvsmykke!

  Det eneste dere trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er


  ♥ Å like bloggens Facebook-side
  ♥ Og å dele dette innlegget på Facebook.  
  ♥ Legg igjen en kommentar på dette innlegget med navn og epost, så jeg vet hvem som er med.


  Jeg kommer til å trekke ut en vinner i slutten av uka. Lykke til !

 • 1

  Vinner av vaniljesyrup

  Takk til alle som deltok i konkurransen ♥  Den som intet våger - intet vinner.

  Den heldige som får vaniljesyrup i posten er Lizbeth !  
  Passer godt i kaffe (og is-kaffe), men kan også brukes i muffins, smoothie el. Prøv deg gjerne frem!
  Jeg kontakter deg på mail og sender den til deg så fort jeg får mulighet.  

  Vi har blitt litt syke. Ingen energi, host, snørr og feber - men vi satser på at det går over iløpet av noen dager. Det er uansett så kaldt ute nå at det er best å holde seg inne rundt varmeovnen, med en god kopp vaniljekaffe mellom hendene. 25 minusgrader er fryktelig kaldt, har jeg funnet ut! Heldigvis er vi veldig flinke når det gjelder å spare på strømmen, også nå som vi har juletrelys og varmeovner på. Jeg liker mye bedre å tenne levende lys rundt meg, det er både koselig og billig. Nesten hver kveld lyser det fra krone-lys, kubbe-lys og te-lys mot meg fra alle kanter. Det gir meg litt glede i hverdagen ♥

  Flere som er eller har vært syke i vinter ? Hvor kaldt er det der dere bor ?  Jeg har plassert min blogg i LillehammerBloggkartet.


 • 7

  Vaniljekaffe - kurerer en gretten Nora hver morgen.

  Hver morgen har jeg for vane å lage meg en kopp vaniljekaffe, med en skvett melk. Det er så godt!  
  Kaffe er noe jeg kan glede meg til, det er kos, og noe som interesserer meg - jeg vil gjerne gå baristakurs, men det må vel bli i Oslo.

  Selvom det sitter en del folk å rister på hodet og tenker at svart er det som teller, så kanskje noen du kjenner liker vanilje.
  Jeg ønsker at dere skal få muligheten til å prøve noe jeg liker veldig godt, så derfor vil jeg gi en vaniljesyrup til en av dere. En liten oppmerksomhet i hverdagen  ♥ 
  Det er faktisk ikke alle butikker som har slike heller, så det lønner seg å legge igjen en kommentar  ♥ 
   

  Det eneste du trenger å gjøre for å kunne ha muligheten til å få vaniljesyrup, er å legge igjen en kommentar på dette innlegget

  Husk å legge til e-post, så jeg får kontaktet den som blir trukket ut.  Er ikke jeg snill  ? ♥


   

    (eks vanlig svart kaffe, espresso, cappuccino, caffe latte, americano, cortado) 

  Når jeg er ute på kafè bestiller jeg som oftest cappuccino eller caffe lattedet er også veldig godt med chai latte (som er laget av te og melk).
  Men den beste kaffen i verden kan kjøpes på Starbucks i Rhodos by (hovedstaden), for på Gardermoen er den ikke like god og det er så trist..
  Første gangen vi bodde på Rhodos dro jeg inn til byen for å besøke Starbucks 2-4 ganger i uka.
  Ca halvparten av de ansatte der visste hva jeg skulle ha, og de syns det var moro at jeg drakk en 1/2 liter varm kaffe i 30+. 

  ♥ Nora er glad i coffe white mocha ♥


   Hvilken kaffetype liker du best ? 
  Jeg har plassert min blogg i Bloggkartet på Bloggurat.

 • 4

  ~ * Svar på spørsmålsrunden / vinneren av konkurransen * ~

  Nå har jeg trukket vinneren av den første konkurransen på bloggen, og det ble Cecilie! Gratulerer med nytt smykke :-)  Jeg kontakter deg på mail!
  Jeg vil også si takk til alle som deltok og la igjen så gode spørsmål. Håper dere blir like fornøyd med svarene mine. Og det kommer nok til å bli flere konkurranser fremover, for det er jo så fint å kunne gi bort ting til andre :-) 

  Så nå kommer mitt spørsmål til dere: Hva kunne dere likt å vunnet i konkurranser i fremtiden? (F.eks smykker, interiør, bøker/musikk e.l. ?)   
                                                                                                                                                                ... Pakken sendes raskest mulig ! ...  SPØRSMÅL / SVAR

  Er så spent på hva du fikk i resten av gavene..
  Bla. Bøker, gavekort på sko, lys, telysholdere, kaffe, øredobber, en film, penger, spill, sko.. Jeg fikk så mye fint at jeg ikke klarer å nevne alt engang. 

  Når du har en litt trist og tung dag, hva gjør du/eller hva skal til for å bli i et bedre humør?
  Jeg har måttet lære meg å sette meg ned og spørre meg selv hva jeg trenger, eller hva som kan hjelpe der og da. 
  Feks. baking har reddet mange dager, spille eller se en morsom film med kjæresten, og musikk såklart. Enten spiller jeg kornett så sørgelig som jeg bare vil, eller så syns jeg det er godt med høy musikk jeg kan gråte eller synge til. Ettersom det er ganske lydt her vi bor tar vi noen ganger bilen, og kjører rundt med musikk på anlegget.   
  Ofte sier jeg ifra til Dag, og da kommer han og trøster meg i bedre humør. Han er flink til det.
  Hvis jeg har en veldig tung dag blir det litt verre. Men jeg pleier å syntes det er godt å sette meg ned på gulvet og holde rundt bena mine, og bare tenke. Og jeg tror man må finne sine egne måter å takle vanskelige ting på.
  Jeg må kjempe for å overvinne de vonde og vanskelige tankene mine, og det er ikke alltid jeg klarer det. Noen dager blir rett og slett bare dritt. 

  Mitt spørsmål er: Kva er ditt beste minne i 2012?
  Jeg har veldig dårlig hukommelse, faktisk.. Men jeg husker det var en utrolig følelse å lande på Rhodos for andre gang!
  Jeg har også gode minner fra da Dag og jeg bodde i Vinje - vi ble veldig tette, for vi hadde nesten bare hverandre da.

  Mitt spørsmål: Hva får deg til å smile? :D
  Latteren din får meg til å smile, og engasjemanget ditt!
  Jeg smiler når jeg gleder meg til noe, når jeg føler meg elsket og jeg smiler når jeg har oppnådd noe jeg har jobbet for.
  Kjæresten min er ofte veldig søt og godt, og da MÅ jeg bare smile <3
  Stort eller smått, jeg setter pris på alle øyeblikk som får meg til å smile.

  Spiller du i noe korps nå, eller spiller du for moro skyld?
  Jeg spiller for moro skyld nå, men ønsker å bli med i en amatørgruppe eller noe lignende. Jeg elsket å gå i korps, og jeg er kjempeglad for at jeg valgte å starte med musikk! Egentlig skulle jeg ønske jeg gikk musikk-linja på vgs og prøvde å satse, for Torstein (min første og beste dirigent) sa jeg kunne klare det. Kornetten min betyr veldig mye for meg, og det gir meg mye glede å spille :-)

  Hva er det beste du vet å spise?
  Jeg elsker mat, så det er et vanskelig spørsmål! Noen ganger er gulerotkake det beste, mens andre ganger en stor og god salat.
  Også har vi pizza, pai, eller brokkoli og blomkål-grateng. Også er jeg veldig glad i nøtter! Og sjokolade. 

  Hei! Hva er den beste filmen og beste boka du vet?
  Jeg har både lest og sett en del bra ting. Men for å nevne noe er film "one million dollar baby" med Julia Roberts, og boka(egentlig serien) "Julia" av Anne Karin Elstad.   Til slutt vil jeg ønske dere en fortsatt fin dag, og en fin start på "hverdagen" igjen i morgen.

 • 8

  Konkurranse !

  Hei. 

  Dette er den første konkurransen jeg har på bloggen :-) Så dette blir spennende.
  Dere har muligheten til å vinne et veldig fint sølvarmbånd. Se bildene lenger ned.

  For å bli med i trekningen må dere gjøre følgende:
  ~ "Like" bloggens Facebook-side (hvis du ikke allerede har gjort det).
  ~ Still meg et spørsmål. Så setter vi igang en spørrerunde!


  Husk å legge ved navn og e-post adresse så jeg får kontaktet vinneren..
  Spørsmålene dere legger igjen kommer med svar i eget innlegg senere :-)  Er det ikke fint? Jeg har et likt et selv ;-)

  Ps. Jeg sier ifra når konkurransen stenges.

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits