NoraHvem.blogg.no -
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

25

Sniktitt på fotoshooten
Så hva syns dere ?

 • 2

  Berg og dalbane

  Humøret mitt svinger veldig om dagen. Jeg kan gå fra å ha det greit til å ha det fælt på veldig kort tid. Det er litt frustrerende, for jeg vet aldri hva jeg har i vente for dagen. Det må også være ganske frustrerende for kjæresten min, at jeg i det ene øyeblikket er glad og smiler, men at jeg i det neste er sur og gretten. Vi får håpe det går seg til etterhvert, at ting kan stabilisere seg litt. Jeg nevnte jo at jeg hadde tenkt til å innføre noen rutiner for å gjøre hverdagen lettere, og det har jeg også gjort. Måltidene er til faste tidspunk hver dag, treningen er på de samme dagene hver uke, og jeg har generelt blitt litt flinkere til å planlegge uken på forhånd. Det gir meg en trygghet å vite hva jeg har i vente, selvom ting selvfølgelig må flyttes på og endres av og til, og at det plutselig kan dukke opp noe som ikke var planlagt. Men slik er livet, og det må jeg bare godta.

  I dag valgte jeg å gå for et litt varmere antrekk enn i går. Det begynner å bli veldig kaldt nå, og jeg gruer meg veldig til det blir enda kaldere. I dag klarte jeg faktisk også å komme meg på trening, selvom jeg er ganske støl fortsatt og at jeg er veldig trøtt om dagen. Det kostet meg mye, men jeg klarte det! Den følelsen man får etter trening er så utrolig god. Det å føle at man har vært flink og brukt kroppen, og å bli sliten på en god måte :-)

 • 0

  Tilbakeblikk / Rhodos

  Her kommer et knippe med bilder fra det fineste stedet på jord. Jeg vet at jeg allerede har lagt ut mange bilder derifra tidligere, men det er et så godt minne for meg at jeg gjerne vil dele det en gang til. Der hadde jeg det bedre enn jeg har hatt det ellers de siste årene. Den lille øya løftet opp humøret og styrket ønsket om å bli frisk. Jeg klarte å være ganske sosial der, og var ofte på barer med folk fra jobben der kjæresten min jobbet. Vi spilte biljard, tok en drink eller bare satt og snakket sammen. Jeg gikk ofte rundt i området der, fordi jeg ønsket å bli kjent med hver enste krik og krok av det lille steder der vi bodde i Ialyssos. Det beste jeg visste, bortsett fra å sitte å se på havet på strandet, var å dra inn til Rhodos by. Jeg klarte faktisk å kjøpe bilett og ta bussen til byen alene. Det føltes så utrolig godt, som en stor frihet. I Rhodos by gikk jeg og kikket i butikkvinduer, handlet litt klær, og jeg gikk på Starbuck å bestilte det som jeg alltid bestilte, nemlig Venti white moccha. De lagde så god kaffe der at jeg til slutt måtte prøve å begrense turene dit, så det ikke ble altfor dyrt.

  Jeg lengter tilbake til Rhodos, og vil egentlig dra rett tilbake dit og bo der for alltid. Men samtidig har jeg lyst til å oppleve så mye jeg kan av verden, så derfor tenker jeg at jeg kommer til å reise på ferie noen andre steder før jeg drar tilbake dit. Verden er stor og har så utrolig mye å by på. Jeg elsker å reise!
  Jeg er så glad for at vi fikk oppleve så mye av Rhodos som vi fikk, så mye som vi klarte. Jeg slet jo med angst, var sliten og slet med maten på den tiden. Så jeg er så takknemlig! Tusen takk Dag, som klarte å overtale meg til å dra til dette stedet og bo der i flere måneder

  Hva syns du om bildene?

 • 2

  Tilbake blikk på 2013 / del 2

  Her kommer det flere bilder som jeg syns var så fine at jeg måtte dele de med dere :-) Håper dere liker dem!
  Meg, bror og nøtteknekkeren!


  Fine lillesøster Hella og meg.

  Dag og jeg hadde 3-års jubileum. Tenk at vi nå har passert 4,5 år!   Jeg smiler som vanlig til den kjekke fotografen min :-)

  Fine lille Minna som valp i armene mine 
  Det var de fineste bildene fra starten av 2013. Liker de veldig godt. Jeg valgte å ikke ta med bilder fra da jeg var innlagt, dere skjønner sikkert hvorfor. Det er jo ikke akkurat gode minner. Men! Neste gang det blir tilbakeblikk innlegg blir det fra Rhodos! Men skal ikke plage dere med for mange slike innlegg av gangen. Det kan jo bli for mye av det gode. Det er iallefall fint for meg å vise dere bilder jeg er ganske fornøyd med også, og ikke bare de som blir tatt nå om dagen, for de er jeg ikke akkurat fornøyd med. Jeg er jo oppblåst i ansiktet av medisinen som jeg driver å trapper ned på, og føler meg som er flodhest. Heldigvis finnes det noen fine bilder av meg også, som jeg kan dele med dere :-)

  Likte du bildene?


 • 6

  Tilbakeblikk på 2013 / Del 1

  Her kommer noen bilder jeg liker veldig godt fra starten av 2013 som jeg vil dele med dere. I fjor var vi flinke til å ta mange bilder. Vi levde litt i vår egen boble i Kvernhusveien på Lillehammer. Men vi hadde det greit, og vi hadde akkurat fått vårt lille sjarmtroll i familien. Hun ga oss så mye glede og så mange smil. Og det gjør hun fortsatt, og kommer alltid til å gjøre det  Jeg har tenkt litt på om jeg skal bruke dette bildet som header. Hva syns du ?  Det ble tatt mange bilder til bloggen. Her er ett av dem.


  Jeg har fått mange blomster av mamma siden jeg flyttet for meg selv, men jeg har dessverre ikke arvet hennes grønne fingre. Derfor kaktus, som ikke trenger så mye stell.  Mine fine. Sneik meg inn til dem på morgenen og tok dette bildet.


  Dette bildet er fra desember, da jeg feiret bursdagen min på Egon sammen med familien min. Her er jeg og lillesøster :)


  Vi var flinke til å kose oss. Det er vi forsåvidt fortsatt.


  Minna passer på meg mens jeg sover 


  Kjæresten min er så utrolig fin  Nurket vårt.  Likte du bildene?

 • 0

  Flowers and candles  Maten ble god og kjæresten var flink grillmester, mens jeg lekte fotograf. Bildene over er resultatet. Middagen ble spist sammen med et glass vin og levende lys. Jeg er fornøyd med at jeg har gjort det beste ut av en dag som egentlig var veldig vanskelig. Motet steg noen hakk etter å ha vært hos psykologen. Hun sa de riktige tingene, og jeg velger å stole på henne. Neste uke blir det forresten en konkurranse her på bloggen, hvis jeg husker det da. Håper dere får en fortsatt fin kveld!

  Så hva syns dere om bildene? 


 • 6

  Tilbakeblikk på gode minner


  Jeg har funnet  fram noen bilder jeg fikk lyst til å dele med dere. Noen bilder fra her og der, alt fra Berlin til Hellas og Lillehammer. Det meste er gode minner, selvom det også ligger noe vondt der, så har jeg heldigvis hatt noen gode dager også. Her er noen eksempler på dem. Det er fint å se tilbake på disse øyeblikkene, og tenke at flere slike dager skal det bli i fremtiden.  Jeg syns det er veldig viktig å ta vare på slike minner, og bilder er veldig fine å ha, slik at man kan ta de fram og se tilbake på dem og huske hvor fint man hadde det. Det kan være små eller store gleder eller opplevelser. For eksempel når den lille valpen din blir presentert for snø, eller når den sovner i armene dine, en dag man følte seg litt fin og ikke hatet seg selv, den første gangen man dro til Hellas og kunne sitte på stranden med sin kjære, og man visste at man hadde flere måneder til å utforske det herlige landet. Det kan være at man laget seg en god smoothie eller et godt måltid, og kunne nyte det uten dårlig samvittighet. Det kan være så mange forskjellige ting. Lysglimt i hverdagen er så utrolig viktig for at man skal klare å holde ut, og vite at en dag skal alt bli bedre.

 • 2

  Bilder fra sommeren

  Her kommer noen av bildene jeg har tatt i sommer. Beklager dårlig kvalitet, de er tatt med iphone.  Vi har vært en tur i vigelandsparken.

  Vi har vært på diverse strender utpå Bygdøy. Det var veldig fint!  Vi har vært i bursdag til Dags lillesøster ♥

  Minna har fått seg en ny venn. Han heter Tøffen, og er helt utrolig søt!

  Vi har vært på hagefest hos naboen. Det var veldig koselig.

  Mamma og resten av familien min kom på besøk ♥ Da feiret vi lillesøsters bursdag.

  Og ellers har vi prøvd å ta livet med ro, og kose oss mest mulig!

  Hva har du gjort i sommer? 

 • 4

  Trying

  Jeg prøver å se de små tingene i livet. Jeg tar en dag om gangen. Og jeg prøver å huske å puste dypt og rolig når ting blir for vanskelig for meg.

  Jeg prøver veldig hardt. Alltid.

 • 2

  Rainbows are always pretty • 4

  Tiende mars


  ♡  Vi prøver å kose oss så mye vi kan i hverdagen, og gjøre det beste ut av den. Det er tross alt slike dager det er flest av  ♡


  ★  Jeg skjønner ikke hva som går av meg om dagen. Uansett hvor mange timer søvn jeg får om natta, hver natt, så er jeg allikevel sliten og energiløs på dagtid også  ★


  ★  Minna fikk treffe hunden Mia (hunden til en veninne av meg) i går og hun syntes det var så spennende at det ble piping da vi skulle dra hjem. Mia er en del større enn Minna, så vi måtte passe litt på i all rumpesnusing og hyperaktivitet. Neste gang de treffes tar jeg med kameraet!  ♡  ♡  Fine kjæresten min, Dag Rikar  ♡


  ♡  Jeg elsker levende lys, og tenner og brenner det hver eneste kveld  ♡

   
  ♡  Minna er noe av det beste og fineste jeg har i livet mitt. Jeg har ikke angret ett eneste sekund på at vi hentet henne  ♡

 • 1

  Superb and powerful!

  Dette innlegget skrives av Dag Rikar, Noras samboer.

  Ting går bra om dagen, og vi begynner å få plass ikke bare en plan, men vi har til og med flere bra alternativer å velge mellom. Jeg har faktisk tenkt å la det være med det, fordi de spennende planene er noe som Nora ikke har lyst til å avsløre før de blir noe av. Hun liker å holde ting hemmelig helt til det skjer, for vi kjenner folk kan være kritiske til våre noe litt eksotiske planer, og det kan være veldig slitsomt å måtte forholde seg til alle "gode" råd, når man egentlig bare gleder seg og prøver å tenke positivt!

  Som dere vet eller ikke vet, har jeg hatt det tøft de siste årene, uten at jeg egentlig føler meg komfortabel med å gå inn på det, men det er i alle fall dette som gjør disse dagene ekstra spennende. Ekstra spennende? Ja, fordi jeg etter å ha opplevd de tingene jeg har opplevd, gjør at jeg setter mye større pris på ting nå enn før og både ting og jeg gleder meg mer.

  På bildet har jeg tatt supermanndrakten på, ikke fordi jeg er uovervinnelig, men fordi jeg synes mye er supert om dagen! Nora er selvfølgelig midtpunktet her, som over alt ellers i livet mitt, og er kledd ut som Power Girl. Det synes jeg i det hele tatt passer meget godt til henne, da hun har en enorm kraft i seg. Anyhow! Dette er egentlig en meget gammel bildemontasje, ja hele tre år, som jeg har plukka opp og flikka på igjen. Jeg orket ikke bruke så lang tid på denne som jeg hadde kunnet, rett og slett fordi redigeringa ble vanskelig da jeg hadde lagret den orginale montasjen uten laginndeling. Dvs at man må nærmest male/tegne mer enn man redigerer, og det er tidkrevende. Jeg synes det er moro og drive med photoshop, og jeg er temmelig grei på det. Hvis noen skulle ha behovet er det bare å ta kontakt, så tar jeg det gjerne på meg. 

    • Stikkord:
  0

  Søndag / Bilder fra arkivet  Hittil har denne søndagen vært overraskende fin. Jeg hører på Melissa Horn og Adele på anlegget, koser meg med Minna på fanget, og tankene er ganske stille i dag også. Altså, jeg er ganske rolig, og det kommer ikke uendelig med negative og vonde tanker på en gang. Sola titter også frem innimellom, som også hjelper på humøret. Ellers mumser jeg hvit sjokolade med verdens beste samvittighet!

  Hva bruker dere hviledagen til ?

 • 2

  Februar i bilder  ♥   My family  ♥
  ★  Usensurert og utslitt...  ★


  ★   Jeg gidder ikke lenger redigere bort meg selv. Ta meg som jeg er, eller la være.   ★

  . . . .

  Jeg klarte forresten teorien på førerkortet i dag !! Etter mye øvelse klarte jeg det endelig nå i dag, så nå mangler det kun oppkjøring før jeg har førerkortet. Det gleder jeg meg utrolig masse til!

 • 2

  Tjuefemte februar

  Hei ♥

  Dagen i dag startet bra, men ble dessverre ganske dårlig utover kvelden. Har klart å roe meg litt ned nå før vi legger oss, og håper jeg får sove dypt og uten mareritt i natt. Setter på en episode med Unge mødre og tar en kopp te, før jeg finner pysjen. I morgen blir det spennende å se hva Nav og jeg finner ut av. Gruer meg litt, og håper at jeg ikke blir presset ut i noe jeg ikke er klar for, misforstått, ikke blir trodd eller noe slikt. Håper det går bra. Trenger ikke flere utfordringer akkurat nå.

  Minna og jeg koste oss hjemme i dag mens Dag var på jobb, og vi fikk gjort masse nyttig (som; 2 klesvask, vindusvask, rydding og litt naturfaglesing).
  Innimellom blir det turer ut på do, eller tørk av tiss. Minna pyntet seg med halsbånd i dag ♥
  Etterhvert ble det tid for å dra til veterinær, for Minna skulle ha en vaksine. Vil ikke at jenta vår skal bli syk!
  Veterinæren var kjempeflink, og det hele gikk greit for seg. Jeg blir stolt når Minna takler fremmede mennesker, andre hunder og en sprøyte så bra ♥
  Ellers har vi spist jordbær og sjokolade, grått littog ledd litt. Og nå legger vi oss, og håper på en fin dag i morgen. 
  Det vonde jeg føler orker jeg ikke snakke om nå, og derfor sier vi god natt..

  ★  ★  ★

 • 16

  My beautiful baby

  ★ Valpen vår Minna ble født 15. desember 2012. Hun har altså bursdag dagen før meg, og det er så søtt!
  ★ Vi hentet lille Minna den 21. februar 2013, ca 10 uker gammel.
   

  Bilde nr 1 viser ei jente som er veldig klar til å reise til Oslo for å møte Minna!
  Allerede på noen dager har jeg blitt uandelig glad i den lille valpen min. Hun trøster meg når jeg er trist, muntrer meg opp og får meg til å smile, hun er så leken og full av energi, og ikke minst er jeg forpliktet til å ta vare på henne. Jeg må tenke meg en ekstra gang om før jeg tenker dumme, destruktive tanker. Jeg kan ikke lenger bare dø ifra alt, slik jeg så mange ganger har ønsket tidligere, nå er det ikke lenger et alternativ. Det er mitt ansvar at Minna har det bra og får et godt liv, og jeg vil gjøre alt i min makt for å få det til! Jeg føler nesten et slags morsinstinkt, at jeg kan føle litt på hva som er riktig og galt, og jeg er ikke så redd lenger. Jeg er ikke lenger like ensom, for Minna passer på meg.

  Vi trenger hverandre,
  Minna og jeg

 • 3

  Birds love berries

  I morgen blir en spennende dag, det kommer til å bli skummelt og forhåpentligvis bra. Jeg forklarer mer i morgen, etter at jeg ser hvordan ting går - jeg har lært meg selv til å ikke ha for høye forventninger, for da blir jeg ofte skuffa / lei meg. Bedre å ta ting litt som det kommer, og heller kunne glede seg over det som går bra i etterkant (og klage over det som går dårlig).

  Vi kjøpte både blåbær og jordbær da vi var på butikken i dag. Jeg har faktisk hatt lyst på jordbær en stund nå, så da vi i dag fant bær til 15 kr ble jeg ganske fornøyd. De er selvfølgelig ikke like gode som våre kjære norske bær, men de er heller ikke like dyre! Jeg har omtrent ikke råd til en kurv jordbær om sommeren, for da setter de opp prisene til 40-50 kr kurven. Det er greit nok at de er gode, men ganger du det med 10, altså 10 kurver med norske jordbær, da må de som ikke har så god råd velge mellom mat en uke eller 10 kurver jorbær... 

  Bare så det er sagt, så liker jeg å sette ting på spissen når jeg lager et poeng. Og med det sier jeg god natt.

 • 5

  Bilder / fra Mjonøy i Telemark
  . . .

  Hva syns dere ? Bildene er forresten fra 2011 !

 • 0

  Gjemte skatter


  Disse bildene er fra Rhodos, da vi bodde der sommeren 2011. Det ble tatt så mange fine bilder at utvelgelsen var vanskelig - regn derfor med å få se flere bilder derfra i fremtiden. 

 • 1

  BILDER

  Nå har jeg endelig fått over bildene til pc'n!
  Dette er noen bilder fra en liten kjæretur jeg og min veninne Marie-Dorthea hadde. Fint vær og god kaffe!

 • Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg  bilde  hits