Minnene mine forsvinner (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

3

Minnene mine forsvinner

Jeg har visst en stund at hukommelsen min er dårlig. Jeg husker lite av hva jeg har drevet med de siste månedene, jeg kan se filmer og lese bøker om igjen og om igjen, uten å huske noe som helst. Men det går egentlig greit, det plager meg, men det plager ikke vettet av meg. Det som gjør det er at minnene mine fra fortiden har begynt å forsvinne. De vonde minnene gjør det meg ingenting om blir borte, men de gode.. Det er så trist for meg å høre om fine ting og opplevelser som andre husker (spesielt familien min og kjæresten), men som jeg ikke husker har skjedd. Jeg får lyst til å gråte. Jeg har mange vonde minner som jeg prøver å bearbeide og kanskje til slutt "glemme", men de gode minnene mine vil jeg beholde og kunne ta frem når livet er som mørkest, som en påminnelse om at ting har vært bedre, og at det kommer til å bli bedre igjen.

En annen ting som er både frustrerende og trist for meg, er at jeg ikke husker hva som har blitt sagt i samtaler jeg har hatt. Spesielt med de jeg er glad i. Jeg er så redd for at de skal tro at jeg ikke har hørt etter, eller at det som ble sagt ikke var verdt for meg å huske - for slik er det absolutt ikke! Jeg prøver virkelig å huske. Så hvis jeg spør deg om ting som vi har snakket om før, så er det derfor, det er IKKE fordi jeg ikke bryr meg.

Noen ting husker jeg en stund før det blir borte, og de aller viktigste tingene husker jeg heldigvis, men som dere sikkert skjønner er dette en ting som plager meg. Psykologen min sier at det kan være fordi jeg har så mye annet å tenke på, at jeg ikke har kapasitet nok til å klare og huske alt fordi jeg har så stort tankekaos i hodet hele tiden. Jeg vet ikke om det stemmer, det kan være en bivirkning av medisinene jeg tar også, men jeg håper veldig på at det blir bedre etterhvert. For de beste minnene mine vil jeg beholde, og jeg vil at de jeg er glad i skal slippe å si ting om igjen til meg fordi jeg ikke husker det.

Er det flere som sliter med så dårlig hukommelse ? • 08.03.2015 kl.10:53
  Jeg sliter med hukommelsen, er få ting jeg hukser fra barneskolen litt mer fra ungdomskolen, men så og si alt er borte. Har fortrengt alle minnene jeg hadde fra i forfjord(med vilje) og etter det har jeg mistet alle gode minnene mine fra tidligere.
  10.03.2015 kl.18:46
  synneguldagr: <3
  Johanna
  14.03.2015 kl.21:49
  Jeg skriver ned alt som er bra i løpet av dagen! ^^ Det er kjempe kos å lese etterpå.  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits