Nyttårsskiftet kan være en skummel ting (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

2

Nyttårsskiftet kan være en skummel ting

Først må jeg bare få ønske dere alle et riktig godt nytt år! Og jeg håper virkelig at det blir et fint år, med framgang og fine opplevelser. Jeg har veldig lyst til å få reist litt, lære nye ting og få ordnet noen ting som kan gjøre livet enklere for meg. Jeg syns egentlig at et nytt år er litt skummelt, for det gir forhåpninger om et nytt og bedre år. I år skal ALT bli bedre, og JEG skal iallefall forandre meg til en ny og bedre person. Men heldigvis klarer jeg å legge det bak meg, og håper egentlig bare på å slippe innleggelser og at jeg kan få muligheten til å bli litt friskere iløpet av året.

I det siste har det skjedd lite, men samtidig mye. Jeg må innrømme at jeg har vært så sliten og at jeg pga det får utrolig dårlig hukommelse om dagen, men de viktigste tingene får jeg heldigvis med meg. Jeg er ikke helt ute å kjøre enda. Treningen har jeg måtte ta en pause i fra, jeg har rett og slett ikke overskudd til det, men jeg prøver å få med meg kjæresten og Minna på en halvtimes gåtur hver dag. Og det er egentlig akkurat passe for meg nå. Jeg får luftet tankene og snakket med kjæresten min om det jeg tenker på og føler, og vi kan også ha det litt morsomt på turene våre.


Nyttårsaften gikk bra i år. Vi satt ikke alene i leiligheten, vi bestemte oss for å gjøre litt ut av denne dagen i år, og vi var så heldig å bli bedt til et vennepar av oss til feiring. De er så koselige å være sammen med, selvom jeg syns det er vanskelig å snakke engelsk med folk jeg ikke kjenner så godt, eller egentlig ikke i det hele tatt og har aldri likt det, men da blir det jo god øvelse for meg når det gjelder det. Jeg må også nevne at hver dag siden vi var der, så har jeg og jenta vi var hos sendt hverandre ord på mobilen. Hun er gresk og har lyst til å lære norsk, og selvfølgelig har jeg lyst til å lære meg gresk når jeg drømmer om å flytte til Hellas en dag! Så hun sender meg oversettelsen på et ord fra engelsk til gresk, og så sender jeg tilbake den norske oversettelsen til henne. En fin måte å lære et språk - sakte, men sikkert.


Men tilbake til nyttårsaften. Det ble mye koselig, men også "alvorlig" prat. Jeg føler at vi kan snakke med dem om alt mulig, og det passer meg veldig bra at de tre andre er så glade i å snakke, for da kan jeg sitte litt i bakgrunnen og følge med, og kanskje komme med noen ord innimellom. Jeg er veldig sjenert ovenfor mennesker jeg ikke kjenner så godt, men det har blitt bedre og bedre for hver gang vi har møtt de. Til slutt klarer jeg nok å bli med som en ivrig deltager i samtalene. Det ble også litt spill og lek fram til det var tid for middagen, som var helstekt kylling med gresk salat og hummus til. Det var skikkelig godt, og jeg spiste nok litt mer enn jeg hadde tenkt til på forhånd, men det var jo tross alt en dag med feiring, så jeg lot meg ikke knekke av den grunn. Praten rundt middagsbordet pågikk nesten helt fram til klokken nærmet seg 12, så da steg vi ut på balkongen med champis og glass i hendene og ville nyte fyrverkeriet, men selvfølgelig... så hadde det iløpet av kvelden blitt helt overskyet og masse tåke. Men vi fikk med oss noen fine farger innimellom, og vi hørte lyden av fyrverkeriet som ga oss en stemning av nyttårsskifte allikevel. Etterpå var det tid for en slags kake. Den hadde en mynt i seg som ville bringe lykke for 2015. Og gjett hvem som fikk kakestykket med lykkemynten i seg? Jo, det var lille Minna. Så for henne kommer det nok til å bli et veldig fint år :-)

Nå er det tilbake til hverdagen, og jeg må si at jeg gleder meg til å komme meg tilbake til rutinene mine og en mer "sikker" hverdag der jeg vet hva som kommer til å skje, og der jeg har mer kontroll. Jeg skal prøve å ta tak i bloggingen igjen, for selvom det føles som på forhånd at jeg ikke har noen ting å skrive om eller at jeg ikke aner hvordan jeg skal få satt ting ned på papiret, så vet jeg egentlig at når jeg først starter så kommer det lekende lett. • Dag Rikard!
  05.01.2015 kl.16:43
  Du er vakker :)
  05.01.2015 kl.16:45
  Dag Rikard!: Takk, kjæresten min :)  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits