Et mareritt (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

2

Et mareritt

Hva jeg drømmer om natten kan ha stor innvirkning på hvordan dagen etter blir for meg. Har jeg en fin drøm som jeg egentlig aldri vil våkne opp fra, så våkner jeg lettere til sinns og mer uthvilt enn vanlig. Men har jeg mareritt så kan det bli stikk motsatt. Jeg prøver å ikke la marerittene mine påvirke meg, men uten hell, spesielt når marerittene handler om traumene jeg har opplevd og personer jeg er livredd for. Drømmene er så ekte at det føles som om jeg får fysisk vondt av det som skjer i dem, og som oftest blir jeg skadet eller drept. Når jeg drømmer slike ting, så kan dagen etterpå bli skikkelig vanskelig å komme seg igjennom. Jeg våkner opp med ett rykk, svett og med en angst så stor at det er vanskelig å puste flere timer etter jeg har våknet. Selv om jeg prøver alt jeg kan å fortelle meg selv at det bare var en drøm, så klarer jeg ikke å la være å bli påvirket av dem.


En ting som ofte går igjen er at jeg blir jaget av noen med enten barberblader eller kniv i hånden, og som kutter meg opp til jeg dør eller til jeg klarer å komme meg unna. Jeg kan også drømme at hele gulvet rundt meg er dekket av barberblader eller spikre, så den eneste muligheten for å komme meg vekk er å trå på dem. Jeg aner ikke hva det betyr, og jeg skulle ønske at jeg klarte å tolke dem for å vite hva det sovende sinnet mitt og underbevisstheten min prøver å fortelle meg.

Det hadde vært spennende og kanskje hjelpsomt å kunne tolke hva drømmene betyr, og jeg skulle ønske at jeg klarte det. Men det må nok litt studering og informasjonssankning til hvis jeg skal klare det. Kanskje noen av dere klarer å tolke hva de betyr? Drømmeland er et sted som det skal være godt å sige inn i, der man skal få slappe av og sanke energi til den neste dagen som kommer. Hvis det å sove blir noe man gruer seg til, så er det ikke rart at man blir sliten. Det å ligge i timevis uten å få sove er utrolig frustrerende, og jeg er glad for at jeg har medisiner som hjelper meg til å få sovne raskere enn jeg vanligvis ville gjort. Selvom det også bringer med seg noen bivirkninger og kan bli sett på som dumt i andres øyne, så syns jeg det er verdt det. Men jeg må si at jeg gleder meg til den dagen at jeg klarer å sovne helt av meg selv til fornuftig tid, og at jeg klarer å sove godt uten mareritt og mange oppvåkninger iløpet av natten.


Hvordan går det med dere? Jeg håper dere har en fin adventstid, og at dere koser dere så mye som dere kan mens det varer. Julen er den koseligte tiden på året for meg, selvom noen ting også er vanskelig. Adventslys, julestjerner som henger i vinduene og som pynter opp trærne i hagene rundt her jeg bor er noe jeg elsker. Jeg er også ganske barnslig av meg, og nyter spenningen mot julekvelden, askepott og gaver. • Rikard
  15.12.2014 kl.19:47
  Saa faelt at du droemmer saann... :(

  Jul er fint. Som deg, nesten.

  Savner deg! >(
  16.12.2014 kl.00:11
  Rikard: jul er veldig fint! Men du er finest :) savner deg også <3  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits