En sånn dag (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

2

En sånn dag

Dette er en sånn dag hvor jeg har ingenting å si. Jeg får komme sterkere tilbake i morgen etter legetimen. Kanskje kan ting bli som før snart. En ok hverdag uten angstanfall og hyperventilering. Jeg prøver å ikke ha høye forventninger, for jeg er så redd for å bli skuffet enda en gang. Nå gjelder det bare å se om jeg i det hele tatt klarer å komme meg opp av senga og ut døra så tidlig som jeg skal for å klare å komme meg til timen, jeg burde klare meg uten 12 timers søvn hver eneste natt. Dette er forresten noen bilder fra i går. Det var så deilig å føle meg litt fin for en gangs skyld, og ikke gå å skamme meg sånn over meg selv hele tiden. Jeg håper jeg kan få flere slike dager i fremtiden.Der var det tomt for ord. Jeg håper dere får en fin søndag :-) • 16.11.2014 kl.16:42
  Er litt slik av og til. Man får plutselig mangel på ideer. Kjempefint innlegg :) Du er veldig pen <3
  16.11.2014 kl.16:45
  vildevatn: Jeg har ideer til hva jeg kan skrive om, jeg har bare ikke energi til å formulere ord og setninger og få skrevet dem ned. Litt frustrerende egentlig :-)

  Tusen takk <3  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits