Laidback friday (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

2

Laidback friday

Gjett hva jeg har gjort i dag? Jeg har vært enda en tur i byen. 3 ganger på 2 uker syns jeg er veldig stor fremgang fra å aldri dra dit. Bare for noen uker siden klarte jeg nesten ikke å dra til legen engang, så derfor var slike ting som et kjøpesenter helt utelukket for meg. Jeg vet at jeg har skrytt veldig av meg selv de siste innleggene, men jeg syns helt ærlig at jeg fortjener det. For jeg har virkelig prøvd hardt og kjempet for å klare og komme meg dit jeg er i dag når det gjelder angsten. Det er fortsatt vanskelig, og hjertet sitter i halsen når jeg går ute blandt folk, men jeg faller ikke sammen i gråt og får angstanfall av det, noe som er ganske utrolig. Men nok om det.

I dag har vi vært på cafè og drukket god caffe latte, vi har kjøpt flere julegaver og jeg har fått nye sko av kjæresten. Er jeg ikke heldig? Resten av kvelden skal jeg slappe av, for etter mange timer i byen på høyhælte sko = veldig slitne føtter! Så nå er det beina på bordet og serietitting som gjelder. Vaskingen kan jeg ta en annen dag, jeg blir ikke lykkelig av det. Jeg er glad for at jeg har fått et mer avslappet forhold til det. Før gikk jeg å tørket støv og vasket hver eneste dag, noen ganger to ganger om dagen, og det sier seg selv at det hverken er nødvendig eller sunt. Nå tåler jeg litt støv og velger å heller leve livet litt enn å ha støv på hjernen.


Har dere planer for kvelden? Jeg håper ihvertfall at dere får en fin kveld, så snakkes i morgen. • 14.11.2014 kl.23:14
  Åh, du er så flink og så god! :D

  Stå på videre - så blir det nok myye bedre etter hvert, og tro meg, det er verdt det! :D
  14.11.2014 kl.23:32
  Marielle Kristine Eliassen: Tusen takk! :) Jeg tror på deg. Jeg syns det allerede er verdt det :)  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits