Du må bli likt av alle! (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

5

Du må bli likt av alle!

Ta på deg sminken, bruk god tid for å gjøre det perfekt. Det er veldig viktig å ha en perfekt hud og dyre renseprodukter i alle slag. Glem ikke håret, det må skinne og ligge perfekt. Her må det også brukes dyre sjampoer og balsamer, conditioner, kurer og oljer. Det er viktig å bruke lang tid på badet hver morgen, slik at den perfekte masken og fasaden sitter perfekt på. Dra til frisøren jevnlig slik at håret alltid ser bra ut, utvekst eller slitte tupper går det ikke ann å gå med. Løp en ekstra mil på tredemølla og tren styrke ved siden av, skaff deg helst en personlig trener, det betyr ikke hvor mye det koster, det er viktig å bli stram og fit, med en smal midje og stor rumpe. Ta alltid trappene istedenfor heisen og vei deg hver dag. Det er viktig å holde seg tynn, slik at andre vil like deg og hvordan du ser ut. Ta på deg det ene sexy antrekket etter det andre, det er viktig å alltid se bra ut. Bruk så lite klær som mulig, ikke vær sjenert, for det er slik du får oppmerksomhet og blir likt av både gutta og jentene. Det er dette du vil, er det ikke? Slik at alle liker deg.


Dra på kjøpesenteret ofte og se hva slags nye klær og andre ting som er nytt, shop gjerne på nettet ved siden av slik at du alltid får med deg hva som er siste mote. Du trenger ikke velge, bare kjøp alt du syns er fint. Hvor mange kroner det kommer til å koste betyr ingenting. Bare du passer inn. Du trenger ikke noe annet enn havregryn for å overleve, det viktigste er å få seg de rette klærne! Det er alt som betyr noe, er det ikke? Det er viktig å følge med på moten slik at du alltid vet hva som "inn", det er viktig å bruke de klærne selvom du egentlig ikke liker stilen.

Utad er det viktig å bygge opp en fin fasade og dokumentere hvor bra ditt liv er. Sett opp ett smil og lat som alt er bra i livet ditt. Det er flaut å slite og ha det vondt, så det er best å holde slike ting for seg selv. Ingen skal tvile på at livet ditt er fint å leve - for hvilket nederlag det hadde vært om andre fikk vite at du har det vanskelig. Da blir man sett ned på og noen ganger utstøtt av vennegjengen, for hvis man sliter er det ens egen feil, og da må man bare ta seg selv i nakkeskinnet og ordne opp. Det kan vel ikke være så vanskelig? Bare skaff deg en jobb eller start å studere, så skal du se at ALT ordner seg.

Men får du det bra av alt dette? Av å prøve så jævlig hardt på å oppfylle forventninger som ikke burde bety noe?

Du er god nok som du er. Du trenger ikke forandre noe ved deg selv. Du trenger ikke prøve så hardt bare for å "passe inn". Jeg håper at en dag kan det bli slik for alle. • 12.11.2014 kl.16:15
  Bra skrevet!
  12.11.2014 kl.16:56
  Veldig bra skrevet og helt sant! :o

  In the end er det ikke verdt det - ikke noe av det. Det som er verdt noe er familien og vennene som liker deg for den DU er. ;)
  12.11.2014 kl.17:17
  Marielle Kristine Eliassen: Tusen takk! Det er de som liker deg for den du er som er verdt å holde på i livet sitt :)
  12.11.2014 kl.17:20
  Ja det er heelt sant! :)

  Det gjelder bare å vokse opp og innse hvem som er viktig og ikke viktig. :)
  12.11.2014 kl.18:53
  Marielle Kristine Eliassen: del gjerne innlegget hvis du vil :-)  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits