Berg og dalbane (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

2

Berg og dalbane

Humøret mitt svinger veldig om dagen. Jeg kan gå fra å ha det greit til å ha det fælt på veldig kort tid. Det er litt frustrerende, for jeg vet aldri hva jeg har i vente for dagen. Det må også være ganske frustrerende for kjæresten min, at jeg i det ene øyeblikket er glad og smiler, men at jeg i det neste er sur og gretten. Vi får håpe det går seg til etterhvert, at ting kan stabilisere seg litt. Jeg nevnte jo at jeg hadde tenkt til å innføre noen rutiner for å gjøre hverdagen lettere, og det har jeg også gjort. Måltidene er til faste tidspunk hver dag, treningen er på de samme dagene hver uke, og jeg har generelt blitt litt flinkere til å planlegge uken på forhånd. Det gir meg en trygghet å vite hva jeg har i vente, selvom ting selvfølgelig må flyttes på og endres av og til, og at det plutselig kan dukke opp noe som ikke var planlagt. Men slik er livet, og det må jeg bare godta.

I dag valgte jeg å gå for et litt varmere antrekk enn i går. Det begynner å bli veldig kaldt nå, og jeg gruer meg veldig til det blir enda kaldere. I dag klarte jeg faktisk også å komme meg på trening, selvom jeg er ganske støl fortsatt og at jeg er veldig trøtt om dagen. Det kostet meg mye, men jeg klarte det! Den følelsen man får etter trening er så utrolig god. Det å føle at man har vært flink og brukt kroppen, og å bli sliten på en god måte :-) • 15.10.2014 kl.16:30
  Åh, så fliink du er! :D
  15.10.2014 kl.16:43
  Marielle Kristine Eliassen: Takk :D  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits