Tirsdag (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

5

Tirsdag
I dag er jeg veldig sliten. Det har sikkert noe å gjøre med den harde treningen i går, og det har nok tæret på kroppen å være i krise i så lang tid. Ting er litt bedre nå, men jeg har fortsatt mine daglige kamper å kjempe. Jeg skulle ønske jeg kunne sovet i noen uker, og våknet opp helt uthvilt og frisk. Men det går selvfølgelig ikke. Istedenfor prøver jeg å ta så godt vare på meg selv som jeg klarer, og gjøre små ting i hverdagen som gir meg litt glede. Lørdag er som dere sikkert vet en ting jeg gleder meg til hele uka, som jeg teller ned dagene til. Bare det å kunne unne meg litt ekstra god mat og litt vin i glasset gir meg masse glede, å kunne le litt ekstra og kose meg sammen med Minna og kjæresten. Men lørdag er det dessverre ikke hver dag, så sålenge må jeg nøye meg med å drikke masse god te mens jeg leser ut bok etter bok. I morgen er det tid for trening igjen, så det er også noe jeg gleder meg til. Egentlig ville jeg dra igjen i dag, men jeg er så støl! Haha. Også er det jo viktig å ikke være for ivrig med treningen heller. Men jeg føler jeg har funnet en mengde som passer for meg, altså 3 ganger i uka :-)

Jeg ønsker dere en fin dag videre ♥ • 14.10.2014 kl.16:05
  Fine bilder! Ha en fin fin tirsdag :)
  14.10.2014 kl.16:08
  Cute Post ! <3

  ootd365.blogspot.com
  14.10.2014 kl.16:10
  Alltid godt å ha noe å se frem til :) Den dagen jeg ser frem til er fredager, for da vet jeg at helgen startet med kjæresten min noe som er utrolig koselig :) Ikke at vi gjør så mye i helgene, men det er koselig å kunne sove lenge sammen å spise felles frokost =) Det er favoritt tingen og høydepunktet mitt i uken :)

  Kjempe bra at du har funnet ut at 3 dager i uken er bra for deg, det er jo ikke noe som er bedre enn det :)
  14.10.2014 kl.16:11
  Therese Bråthen: Ja, det er viktig å ha noe å se frem til :) Så koselig, det er veldig fint å ha tid til å gjøre slike småting sammen, og å kunne bruke litt ekstra tid til hverandre. Nå er det ikke lenge igjen til fredag ;)
  14.10.2014 kl.16:39
  Nei, det er ikke lenge igjen :) Så jeg gleder meg, å det er jo ikke lenge igjen for deg til lørdagen heller :D hehe  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits