Hardkjør (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

4

Hardkjør

Dagen i dag har gått ganske bra selvom jeg fikk en liten knekk på starten av dagen. Jeg har prøvd å bare skyve det negative unna meg, og jeg føler meg nesten litt apatisk til tider. Jeg klarer ikke å reagere på ting slik som før, jeg klarer ikke å nyte maten og smake den ordentlig lenger. Men jeg har det ikke like ille som bare for en uke siden. Det å trene, og å kunne snakke med folk på Skype som jeg har blitt kjent med den siste tiden mens vi spiller spill, er to nye positive ting i livet mitt. Selvom hodet mitt fortsatt er kaotisk så klarer jeg til en viss grad å beherske meg selv. Det er over en uke siden jeg sank ned på gulvet og hylte i smerte, og jeg håper både jeg og kjæresten min kan slippe å få oppleve det igjen.

Treningen i dag.. Ja, hva skal jeg si. Den gikk kjempebra og det var veldig deilig, men jeg ble virkelig pushet hardt denne gangen. Jeg klarer nesten ikke å gå, for jeg skjelver og er helt gelè i beina, så det ble kanskje litt i hardeste laget denne gangen. Jeg klarer ikke å si ifra om at det blir for tungt, så jeg bare holder munn og fortsetter å pushe på. Men det føles veldig godt nå som jeg er ferdig! Nå har jeg bare en time igjen (30 minutters), som er litt synd, men samtidig litt godt. For det har vært vanskelig å møte opp og fullføre, også å bli pushet av noen andre enn meg selv, men jeg er SÅ fornøyd med at jeg har klart det! Så etter den timen er det bare å fortsette og holde motivasjonen oppe, og det tror jeg faktisk at jeg kan klare. Jeg syns det er så godt og så gøy å trene, og jeg er så glad for at jeg klarte å motivere meg selv såpass mye at jeg klarte å starte med treningen.


Resten av dagen skal brukes til å handle inn matvarer til hele uken og slappe mest mulig av. Det er som alltid litt rydding og husvask som må gjøres, men jeg vurderer sterkt å vente med det til i morgen, hehe..

Jeg håper at dere får en fin kveld! Også må jeg bare få takke dere for alle de fine kommentarene jeg får fra dere! Det motiverer meg veldig til å fortsette å skrive, og det lyser opp dagen min :-) • 13.10.2014 kl.22:39
  Du er så utrolig pen, sånn bare for å ha sagt det :)

  Hørtes ut som en kjempe herlig økt du har hatt , å så kjempe bra fremgang du har :) Det er jo ikke noe som er bedre enn det, men synd at maten ikke smaker noe da! Har det sånn innimellom selv, men det er jo noe som kroppen min sliter med da.

  Å kjempe bra at du tenker å fortsette med treningen etter du er ferdig med siste timen nå, går du til PT eller noe? :)
  13.10.2014 kl.22:46
  Therese Bråthen: Tusen takk :) Jeg har fått 3 gratis timer med personlig time på treningssenteret som jeg går til :) Det har vært veldig lærerikt og utfordrende. Men jeg har lært masse, og er veldig fornøyd med den treneren jeg har hatt :-)
  13.10.2014 kl.22:54
  Det er jo kjempe bra da :) Det er jo ikke noe som er bedre enn å være fornøyd med treneren sin, jeg husker jeg var veldig fornøyd med han jeg hadde som PT :) Han var kjempe koselig og vi hadde en bra dialog =)
  13.10.2014 kl.23:02
  Therese Bråthen: Det er sant :) Så bra da :) Det er veldig viktig for å kunne trives under økten og å ville klare å yte sitt beste :)  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits