- En produktiv dag - (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

4

- En produktiv dag -

I dag har jeg vaska og rydda som en helt. Jeg har sortert og bretta alle klærne jeg eier, og lurer på om jeg skal gå løs på kjærestens sine i morgen. Jeg trenger jo noe å gjøre for å holde tankene borte, men jeg kjenner at jeg er ganske sliten nå. Det tar på å være hjemme alene en hel helg, og jeg savner Dag og Minna veldig masse

Ellers har jeg trent litt og sett på film, og nå er det tid for middag. Det er litt kjedelig å spise alene, men uten mat og drikke duger helten ikke. I dag blir det grønnsaksgrateng med et glass vin til. Eller fire. Jeg fortjener ihvertfall å kose meg litt!

Her kommer også et bilde av meg etter treningen i går. Ikke bli for skremt. Det er så rart å se meg selv med så kort hår. Men jeg er veldig fornøyd!


Jeg håper dere alle får en fin lørdagskveld • 27.09.2014 kl.17:33
  Bra jobba!
  27.09.2014 kl.17:40
  Så flink du er :) Fint bilde!
  27.09.2014 kl.17:49
  Karina Larsen: Tusen takk! :)
  27.09.2014 kl.17:50
  kamerailomma: Takk ! :)  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits