Små og store gleder i hverdagen (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

2

Små og store gleder i hverdagen


Jeg har så mange ting å være glad for i livet mitt. Selvom jeg har det vanskelig, så er jeg heldig som har noe og noen som kan gjøre livet bedre, lettere å takle. Jeg må bli flinkere til å huske på de tingene, ta de frem når jeg har det vanskelig. Det trenger ikke å være store ting, selvom jeg har mange av dem også.

Det første jeg tenker på er kjæresten min, hunden min og familien min. Tenk at jeg får våkne opp ved siden av den fineste gutten jeg noengang har møtt hver morgen, og at jeg får lov til å ha Minna hos meg i sengen til å beskytte og varme meg mens jeg sover. Jeg er også heldig som har noen nære venner. Selvom jeg ikke har mange venner, så er til gjengjeld de jeg har gode venner. Jeg syns det er mye bedre enn å ha mange falske. Familien min er også veldig god å ha. Sammen med dem har jeg det veldig koselig og får mye støtte, og sammen med dem klarer jeg å bli med ut på forskjellige ting å få opplevd litt, selvom det ikke blir så ofte ettersom vi bor 3 timer unna hverandre så setter jeg veldig stor pris på de gangene vi møtes.

Jeg er heldig som har en god fysisk helse som gjør at jeg nå kan begynne å trene og finne glede i det. Jeg tror det kan hjelpe meg litt, løpe vekk fra de vonde tankene. Jeg kan føle meg flink og kjenne at kroppen blir sunnere. Jeg har kornetten min som jeg elsker å bruke tid på, spille til jeg ikke klarer mer, uttrykke meg gjennom den. Kaffe og cafèturer er også noe som gir meg litt glede i hverdagen

Det er så mange ting jeg kunne skrevet om, og jeg er så takknemlig for de tingene jeg har • 24.09.2014 kl.12:16
  For et koselig innlegg :)
  24.09.2014 kl.12:59
  Astrid: Ja, ikke sant:)  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits