God morgen (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

2

God morgen

Jeg ville bare titte innom for å ønske dere alle en god morgen ♥ 

Nå begynner problemene som oppsto for en uke siden å roe seg og ordne seg. Det er nok helt i orden om kort tid, kanskje allerede før mandag. Det er lov å håpe :) Det er så vanskelig å ha det vondt over lang tid, for da begynner man å tro at det aldri kommer til å bli bra igjen. Jeg har fortsatt en lang vei å gå på veien til å bli frisk(ere), men jeg har fortsatt håpet om en frisk og fin fremtid.

Her er en liten sniktitt på hvordan hårfargen min ble. Jeg er veldig fornøyd med å ha litt mørkere hår igjen, det er det jeg trives best med. Noen ganger pleier jeg å la fargen sitte i ekstra lenge, for jeg er så redd for at det ikke skal bli riktig. Men da pleier det jo selvfølgelig å bli altfor mørkt. Men denne gangen passet jeg på at det ikke var i lenger enn det som sto på esken, og det ble en veldig fin brunfarge! Jeg vet det ser ut som på bildene at det er forskjellige farger i håret, men det er altså bare lyset som gjør det. Kjæresten var jo så snill som ville farge håret mitt, og jeg må si at han begynner å bli veldig flink til det! Litt flaut at han er flinkere enn meg, så jeg må nok kanskje prøve å farge det selv neste gang, og lære meg det en gang for alle ;)Jeg håper dere alle får en fin dag • 20.08.2014 kl.11:08
  Ha en fin onsdag! :)
  20.08.2014 kl.11:41
  Marit Halvorsen: Takk! :)  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits