Doen på Oliven (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

3

Doen på Oliven

Ja, her er altså den haien jeg nevnte i forrige innlegg. Hvis du har lyst til å se den er den på Oliven kafè i gågata, i Lillehammer. Bare så dere vet det så er hele rommet blått = hav / vann. Se for deg at du akkurat har bestilt deg en kopp kaffe og funnet deg et bort, men så kommer du på at du må på do og går dit. Altstå. Plutselig sitter du på do på havets bunn med hai-fobi, mens en hai står 1 meter forran deg. Det er ikke et slik scenario man ser for seg så ofte.

Den er stygg altså ..


Legger med to andre bilder jeg har tatt, som er litt mer koselige. Når jeg først er igang  ♡ 

God natt           • 23.01.2013 kl.23:23
  Hjelp, ser jo ut som et akvarium!
  23.01.2013 kl.23:39
  Mari: Ja, haha!
  24.01.2013 kl.07:44
  Er ingen stor fan av haier selv! De er så utrolig skumle og grusomme! Jeg har litt samme greia med slanger. Ser jeg noe med det på TV blir jeg skikkelig kvalm og får frysninger i hele kroppen. Tror min største skrekk må være å møte en diger, ekkel slange på en dodør (eller kanskje heller i virkeligheten da, hehe) :-P  Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits