GOD MORGEN (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

0

GOD MORGEN
Håper dere alle får en fin dag i dag. Jeg har selv noen småting i hus jeg må ordne, som en haug med klesvask som ligger i gangen og slenger, og all oppvasken på benken fra i går.. Noen dager så orker man bare ikke å vaske opp, det blir bare for skittent og creapy! Eller er det bare jeg som er slik? Jeg veit jo at jeg er annerledes, vi kan jo kalle det spesiell i et forsøk på å få meg selv til å føle meg bedre.
Jeg er sliten, men jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg sover jo nok, og jeg har faste tider osv. Slike ting som mødre pleier å mase om, er det ikke? De maser om ting og det er så utrolig at de klarer å være så irriterende.. Men nok om det. Uten din mor så hadde du jo ikke vært til, så derfor velger jeg å vise såpass respekt ovenfor alle mødre.
Nei, nå var jeg vel god.

Ha en fortsatt fin dag, det  var det jeg ville si :D


 • Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits