MIN MENING OM .. (NoraHvem.blogg.no)
Hjem FØLG MEG Om meg Kontakt

0

MIN MENING OM ..

KRIG

Krig, våpen, krigføring - ja alt som har med krig og gjøre er så forbanna tullete! Hvis man setter seg ned og tenker ordentlig over det, så er det jo faktisk voksne mennesker som dreper hverandre. Det blir jo drept så mange uskyldige, alt i fra barn til dyr, og de har jo ikke fortjent noe som har med krig å gjøre. Si meg en positiv ting med krig. Klarer noen det så sender jeg deg mail med gratulasjon altså.
Tenk på hvor mye penger og tid det blir brukt på krig, ikke minst ressurser. HVA er det som gjør at det ikke går an å sette seg ned sammen og finne ut av ting ved å bruke munnen - til å snakke..
Hvorfor har vi alle verdens lover og regler hvis de ikke klarer å hindre at så mange mennesker dør hver dag? Jeg skjønner jo hvorfor vi har de, men er det ingen som tenker på at vi kanskje kan endre på ting og tang? Ingen kan vel akkurat si at verden er et perfekt sted, men er det ikke det som burde være målet? Det er jo kanskje litt urealistisk, for jeg klarer ihvertfall ikke å tenke ut hvordan vi skal klare å tilfredsstille alle. Hvorfor måtte Gud gjøre oss så forskjellige da? Alle går jo rundt og sier det er så positivt, men tenk hvor mye enklere det hadde vært å lage fred hvis vi hadde tenkt likt og ønsket oss de samme tingene. Men dette er jo selvsagt bare ønsketenkning som ALDRI kan komme til å skje, så det er det ikke noe vits i å snakke mer om..

Nå er klokka midt på natta og jeg har en skrikende mage-krampe, så da føler jeg at det er på tide å joine drømmeland. God natt alle/dere få som leser dette, håper mine meninger ikke ga munnvikene deres grunn til å jobbe.


 • Kommenter her

  Design og koding: Ina Anjuta
  Nora Sveen

  Jeg heter Nora, og bor i Oslo med min fantastiske samboer og vår lille hund Minna. Her på bloggen min skriver jeg om min hverdag og mine tanker, psykisk helse, og litt av hvert av andre ting som faller meg inn. Jeg har slitt psykisk i en del år nå, men jobber for å få et bedre og friskere liv!

  Kontakt / Sponsing: Norahvem@hotmail.com  Kategorier

  Arkiv

  @Norahvem


  Siste innlegg


  Følg meg


  Annonser
  bilde
  hits